1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

G3D Screenshot Thread Rev.2 (Pt.6) (RTFM!)

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by John, Jun 17, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. John

    John Ancient Guru

    Messages:
    16,763
    Likes Received:
    8
    GPU:
    GTX 970
    Hey, Condemned was actually a very decent game. I finished it a few weeks ago and I was pleansantly surprised. It got a bit boring around mid-through, but it really picked up again at the end. That abandoned school was an awesome level!
     
  2. mrfloydian1973

    mrfloydian1973 Master Guru

    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    GPU:
    1GB ATI HD4850
  3. RSX

    RSX Maha Guru

    Messages:
    1,235
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte 6970
    a guy with boobs? lol
     
  4. NvidiaFreak

    NvidiaFreak Ancient Guru

    Messages:
    4,773
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI Radeon HD 7660D
    I knew it, its not a girl but a man.

    Overlord @ Max Settings, 1050p, 16x csaa, 16x af, gamma on, multisample.
    [​IMG]

    Driver 162.15 made this game playable now.
     

  5. lmimmfn

    lmimmfn Ancient Guru

    Messages:
    10,363
    Likes Received:
    60
    GPU:
    AorusXtreme 1080Ti
    ehhhh man boobs, he heh he heh, check it out[/end crap beavis n butthead effort]
     
  6. MiNI

    MiNI Ancient Guru

    Messages:
    2,957
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI 6950 unlock 950/1400
    Some ET:QW Screens. Sorry for window mode, was talking on msn.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]


    -MiNi
     
  7. Robbie Man

    Robbie Man Ancient Guru

    Messages:
    1,517
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX 7950GT 512mb
    Sorry this has nothing to do about screenshots, didnt wanna make a thread:) but does the game STALKER
    have 64bit support?
     
  8. suzukhawaii

    suzukhawaii Master Guru

    Messages:
    264
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus GTX570
    Overlord max @1680x1050 the frame rate is capped at 30. Its a pretty fun gam it will have to do till Bioshock :)
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  9. vbetts

    vbetts Don Vincenzo Staff Member

    Messages:
    14,686
    Likes Received:
    1,263
    GPU:
    RTX 2070FE
    So...Does overlord use the same engine as Fable...? Because that hud thing at the bottom looks the same, if not the same as Fables little hud thing.
     
  10. NvidiaFreak

    NvidiaFreak Ancient Guru

    Messages:
    4,773
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI Radeon HD 7660D
    Transformers The Movie @1050p,Max Settings,16x csaa ,16x af ,gamma on,multisample

    One of the best xbox 360 port i ever see. run at 60fps on my system not even a slow down come in.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     

  11. W@w@Y

    W@w@Y Ancient Guru

    Messages:
    8,069
    Likes Received:
    27
    GPU:
    Asus Strix 1080ti
    Honolulu looks nice

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    but it look snicer when viewd from above..lol

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: Jun 27, 2007
  12. scatman839

    scatman839 Ancient Guru

    Messages:
    13,967
    Likes Received:
    400
    GPU:
    1080, KD55XD800
    You seem to be flying an awful lot.
     
  13. MDK_Snipe

    MDK_Snipe Member

    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Nvidia FX5200 AGP 64mb
    Is that that race game Test Drive unlimited Waway?
     
  14. W@w@Y

    W@w@Y Ancient Guru

    Messages:
    8,069
    Likes Received:
    27
    GPU:
    Asus Strix 1080ti
    yes TDU :D
     
  15. painter

    painter Maha Guru

    Messages:
    1,051
    Likes Received:
    0
    GPU:
    KFA2 670 2GB
    An early morning out from Exeter, in my new, old bird.

    FSX
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     

  16. W@w@Y

    W@w@Y Ancient Guru

    Messages:
    8,069
    Likes Received:
    27
    GPU:
    Asus Strix 1080ti
  17. victorsays

    victorsays Active Member

    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    GPU:
    eVGA 8800GT 512 SLI
    WawaY[625]...what kind of mods are you putting on your cities? are you growing them the fair way (slowly but surely w/ a balanced budget)? I was thinking about getting into it again, but the community development/modification has grown way over my head.

    Here is a poopy capture of what my machine can do, TDU:
    [​IMG]
     
  18. W@w@Y

    W@w@Y Ancient Guru

    Messages:
    8,069
    Likes Received:
    27
    GPU:
    Asus Strix 1080ti
    I have installed the NAM (which helps a lot in pathfinding and traffic fixes thus reducing the abandoned buildings due to commute times) and i think a commercial demand booster (forgot what) as i compiled all my plugins via the SC4 DATpacker..plus, this city wasnt built overnight..that city is the main city of a large region of about 2 million and ive been working on it for about 6-months..

    plus a few cheats too specifically a few plopped CO buildings, which should be done in moderation or else your commercial demand will suffer, as well as super parks (those with high park value but occupy a small tile)..oh and occassional "weaknesspays" lol

    heres a pic of the entire region

    [​IMG]
    [​IMG]
    edit..i just looked at your TDU shot and i say it doesnt look bad at all..:) how many frames per second do you get?
     
    Last edited: Jun 27, 2007
  19. scatman839

    scatman839 Ancient Guru

    Messages:
    13,967
    Likes Received:
    400
    GPU:
    1080, KD55XD800
    Hah, wow, awesome city, so much better than my one.

    Shadowgrounds.
    [​IMG]
     
  20. NvidiaFreak

    NvidiaFreak Ancient Guru

    Messages:
    4,773
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI Radeon HD 7660D
    Overlord @ 1050p, Max Settings, 16x csaa, 16x af, gamma on, multisample
    [​IMG]

    After Nvidia Driver 162.15 and DX 9/10 update, the game do play better now.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page