WTF?!! Suddenly found myself signed in as another member??!!

Discussion in 'Frontpage news' started by omarmakki, Aug 20, 2005.

  1. omarmakki

    omarmakki Ancient Guru

    Messages:
    4,079
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Inno3D GeForce 6800 (12x1,6vp)
    OK. This is the second time this happened to me. I just go to the Forums index... After a few seconds I hit F5 to refresh. Then I find myself signed in as death__machine??!!! WTF? Then I hit refresh again to find myself back to my account.
    This is really wierd. I mean, I can check his pms, cp...etc
    Either there was something wrong with the server or some bug with the forums itself (VBB).
    I repeat, this is the second time this has happened to me...
    Anybody knows WTF happened??

    EDIT:
    Just happened to me again... But I can't access his pms and cp...
     
    Last edited: Aug 20, 2005
  2. Hilbert Hagedoorn

    Hilbert Hagedoorn Don Vito Corleone Staff Member

    Messages:
    40,663
    Likes Received:
    9,061
    GPU:
    AMD | NVIDIA
    Delete your cookies.
     
  3. omarmakki

    omarmakki Ancient Guru

    Messages:
    4,079
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Inno3D GeForce 6800 (12x1,6vp)
    OK, I'll do that and will tell u if anything happens.
    The reason I am telling u that the problem is from the server or the forums, is that this happened to me a few months ago (when there was a problem with the server, before u added another cpu to the server)... So, I thought it was the server just screwing up...
     
  4. Hilbert Hagedoorn

    Hilbert Hagedoorn Don Vito Corleone Staff Member

    Messages:
    40,663
    Likes Received:
    9,061
    GPU:
    AMD | NVIDIA
    Nope it has nothing to do with the server, your cookies are corrupted.

    The forum reads them, picks up the wrong User_ID. Yet since the password does not match the account is protected and does not allow PM's and everything.
     

  5. omarmakki

    omarmakki Ancient Guru

    Messages:
    4,079
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Inno3D GeForce 6800 (12x1,6vp)
    Oh... OK thanks alot Hilbert...
    I think things are fine now after deleting guru3d's cookies...
     

Share This Page