1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Would make some skins, but receiving CMD error despite following the guide.

Discussion in 'MSI AfterBurner Overclock Application Discussion' started by atkins1980, Aug 5, 2018.

Tags:
  1. atkins1980

    atkins1980 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 1050 4GB
    Hi, I would create some skins for Afterburner, but I keep receiving a command not recognized even though I paste the command that is in the guide that came with the program, I was going to make some metallic colored skins using the default white skin that came with afterburner, here is a screenshot of the error I receive, same happens with Windows Powershell. https://ibb.co/fgZNfe
     
  2. Putzo

    Putzo Active Member

    Messages:
    52
    Likes Received:
    2
    GPU:
    GTX 970
    The solution is written right there in the image you posted.
     
  3. atkins1980

    atkins1980 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 1050 4GB
    I followed what the solution said, only this time I didn't see any error, but the folder that has the decompiled skins wasn't there.
     
  4. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    13,513
    Likes Received:
    559
    Best way to do something is to analyze and to understand what exactly are you doing instead of copy-pasting command line blindly. You're trying to decompile a skin file called "default", there is no such skin in your skins folder.
     

Share This Page