Windows Experience Index. Windows Vista/7 users only.

Discussion in 'General Hardware' started by viren, Oct 21, 2009.

  1. TheHunter

    TheHunter Banned

    Messages:
    13,405
    Likes Received:
    1
    GPU:
    MSi N570GTX TFIII [OC|PE]
    vista cant go higher than 5.9


    as for gpu force it and use full 3dmode if u dont want that...
     
  2. nvlddmkm

    nvlddmkm Banned

    Messages:
    4,188
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX285
    Have you tried 1600 linked/synced? Might have to start low, say 1200 then build it up, making as needed voltage increases. With 1000mhz RAM, I'm not sure how far that particular RAM will clock up. If it's an available option, might wanna go with 1600mhz. Also, you should be able to get that CPU to even 3.8 or higher. You gots lots of options with that chipset, homie. That way sluggishness won't be an option unless things are really gummy. Also a good Reg cleaning does wonders too.
     
  3. viren

    viren Ancient Guru

    Messages:
    2,481
    Likes Received:
    23
    GPU:
    ASUS RTX 2070
    I know i can get my cpu working above 3.6ghz but i will have to increase the volts with which im not that expert and not comfortable and i don't wanna play with ram timings either cause there won't be much of performance difference. Previously i had XFX 780i Sli mobo and i had to send it back for replacement due to the fact that i had manually adjusted the volts which fried my mobo and ram controlling chip.
     
  4. WhiteLightning

    WhiteLightning Don Illuminati Staff Member

    Messages:
    29,445
    Likes Received:
    2,237
    GPU:
    GTX1070 iChillx4
    low ? he is on vista. 5.9 is max there. :)
     

  5. hallryu

    hallryu Don Altobello

    Messages:
    11,387
    Likes Received:
    15
    GPU:
    2x HD7970
    I got two 4890's and it scores my Graphics at 6 and Gaming graphics at 6! Total garbage!

    Most of us live in the real world with families, bills, mortgages that sort of thing! There are not many here that can spring $500 on a SSD. Stop showing off please
     
    Last edited: Oct 23, 2009
  6. Li4m79

    Li4m79 Ancient Guru

    Messages:
    5,155
    Likes Received:
    3
    GPU:
    2xPalit GTX770 Jetstream
    heres mine!

    [​IMG]

    a thing i don`t get is that it says it doesn`t take multiple gpus into account it just goes off the primary card...(if you click into view and print detailed............)
     
  7. WhiteLightning

    WhiteLightning Don Illuminati Staff Member

    Messages:
    29,445
    Likes Received:
    2,237
    GPU:
    GTX1070 iChillx4
    LOL jelous ? :D
     
  8. Pill Monster

    Pill Monster Banned

    Messages:
    25,214
    Likes Received:
    9
    GPU:
    7950 Vapor-X 1100/1500
    How often do you check your inbox?













    This thread is TEH GHEY.

    Honestly who gives a sh!t what WEI says...move on - most people in here know it can't be taken seriously....(kinda like me sometimes)
     
    Last edited: Oct 23, 2009
  9. WhiteLightning

    WhiteLightning Don Illuminati Staff Member

    Messages:
    29,445
    Likes Received:
    2,237
    GPU:
    GTX1070 iChillx4
    i rely on technology which is clearly failing LOL
     
  10. viren

    viren Ancient Guru

    Messages:
    2,481
    Likes Received:
    23
    GPU:
    ASUS RTX 2070
    Ok, first off, keep your comments to yourself. Secondly, try answering my question otherwise please stay out of this thread. If you wanna know whats the question check my post above thehunters. Lastly, i am no more concerned with the index.
     

  11. Pill Monster

    Pill Monster Banned

    Messages:
    25,214
    Likes Received:
    9
    GPU:
    7950 Vapor-X 1100/1500
    In case you hadn't noticed this is about my 5th post. You don't seem to listen to what people are telling you.

    Good luck with the reinstall.
     
  12. hallryu

    hallryu Don Altobello

    Messages:
    11,387
    Likes Received:
    15
    GPU:
    2x HD7970
    No, bored. :p
     
  13. viren

    viren Ancient Guru

    Messages:
    2,481
    Likes Received:
    23
    GPU:
    ASUS RTX 2070
    I already reinstalled it but to no luck. Its the stupid 2d clocks which are stuck on 300/600/100. Is there anyway to increase 2d clocks, because i think at idle desktop mode windows 7 uses 2d clocks.
     

Share This Page