Windows 7

Discussion in 'Operating Systems' started by cockneysean, Oct 30, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Spewmonic

    Spewmonic New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus EN8800GTS 320MB
    Nvm.... Got it... :banana::banana::banana::banana:
     
    Last edited: Jan 10, 2009
  2. Animatrix

    Animatrix Ancient Guru

    Messages:
    6,842
    Likes Received:
    4
    GPU:
    BFG 8800GT OC2 512
    Lol that was fast, it's already dead.
     
  3. xankazo

    xankazo Ancient Guru

    Messages:
    2,839
    Likes Received:
    7
    GPU:
    EVGA 1060 SC (6GB)
    so, no use in keep on refreshing? :(
     
  4. Redemption80

    Redemption80 Ancient Guru

    Messages:
    18,495
    Likes Received:
    266
    GPU:
    GALAX 970/ASUS 970
    Ah, wonder how many are trying this now, F5 getting battered now, i know the more people who do what im doing, the worse it will get, but still...not stopping me, thats me up to about 25 lol
     

  5. xankazo

    xankazo Ancient Guru

    Messages:
    2,839
    Likes Received:
    7
    GPU:
    EVGA 1060 SC (6GB)
    my F5 key is starting to fade. lol
    I keep trying, though.
    The Windows 7 CRAZE!!!
     
  6. Spewmonic

    Spewmonic New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus EN8800GTS 320MB
    The 64-bit key was fast for me. Try that.
     
  7. Redemption80

    Redemption80 Ancient Guru

    Messages:
    18,495
    Likes Received:
    266
    GPU:
    GALAX 970/ASUS 970
    I know, can see me needing a new keyboard soon lol.

    Yep, it is kinda funny, like someone said go here for free money.
    They should put on it "The site is currently experiencing technical difficulties, please repeatedly hit F5 to make this go blank" :dead:
     
    Last edited: Jan 10, 2009
  8. bradbb2005

    bradbb2005 Master Guru

    Messages:
    893
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte HD4550
    I just got it 35+ time on the f5 and i got her, just keep trying

    woot!
     
  9. Animatrix

    Animatrix Ancient Guru

    Messages:
    6,842
    Likes Received:
    4
    GPU:
    BFG 8800GT OC2 512
    Well the blog post says to just keep trying, but i got it right away so i just thought it was gone. It's probably just the load that it too much for the poor server.
     
  10. Napster

    Napster Master Guru

    Messages:
    453
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Dual Nvidia GTX980Ti SLI
    Sweet got my 64bit key :p had 6 firefox windows open and kept refreshing hehe

    And downloading ISO @ 1.2MB/s
     

  11. xankazo

    xankazo Ancient Guru

    Messages:
    2,839
    Likes Received:
    7
    GPU:
    EVGA 1060 SC (6GB)
    I must've hit F5 more than 100 times already. lol
    I'm trying 64-bit version alongside 32-bit to see if I have better luck.
    which one's gonna be the winner? :D


    edit:
    WOOOOW!!!! how fast is that, I got the 64-Bit key in just 2 refreshes.
    Now, I'd have to download the iso and 65-bit drivers. this would be the first time I install a 64-bit Windows. is it better than it's 32-bit counterpart?
     
    Last edited: Jan 10, 2009
  12. Redemption80

    Redemption80 Ancient Guru

    Messages:
    18,495
    Likes Received:
    266
    GPU:
    GALAX 970/ASUS 970
    Wooo, 65bit drivers :p
    For me there is a difference between 32 and 64bit versions, but i was going from 3.5gb to 8gb ram

    Yayyyy, just got mine too, even got it twice cause i had an itchy F5 finger and killed it, many tears shed, but thankfully 5 refreshes later got it again.:banana:
     
  13. xankazo

    xankazo Ancient Guru

    Messages:
    2,839
    Likes Received:
    7
    GPU:
    EVGA 1060 SC (6GB)
    lol, happy typo.
    so, nothing more apart from the memory limit raise in 64-bit? fair enough for me, then.
     
  14. Avefenix

    Avefenix Master Guru

    Messages:
    371
    Likes Received:
    2
    GPU:
    xfx 8800GtX
    Its the "F5 Day" lol
     
  15. Redemption80

    Redemption80 Ancient Guru

    Messages:
    18,495
    Likes Received:
    266
    GPU:
    GALAX 970/ASUS 970
    Yeah mostly, better security too, just wish more people start writing 64bit versions of their software, IE64bit is good, but no Flash64 :puke2:

    Oh, and has anyone managed to activate their existing version with the key, getting this
    "the product key you typed cannot be used to activate windows on this computer"

    The iso's look identical though, hmmmz
     

  16. xankazo

    xankazo Ancient Guru

    Messages:
    2,839
    Likes Received:
    7
    GPU:
    EVGA 1060 SC (6GB)
    ok, thanks.
    I got tired of pressing F5 key to get my 32-bit key. I going to sleep. I think I even got blisters on my fingertips. no, not really. :(

    edit:
    wait a second... is it true that 64-bit keys also work for 32-bit Windows 7?
     
    Last edited: Jan 10, 2009
  17. Animatrix

    Animatrix Ancient Guru

    Messages:
    6,842
    Likes Received:
    4
    GPU:
    BFG 8800GT OC2 512
    I haven't tried it so i can't confirm it, but the blog post states you can use the same key for both versions.

     
  18. MrBozack

    MrBozack Master Guru

    Messages:
    670
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte 7850OC Windforce
    going on into the night now...
     
  19. vvv123

    vvv123 Master Guru

    Messages:
    347
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX 7600GT XXX
    I activated my 64bit version using the 64bit key and its running fine so far :) good to hear you guys got it too.
     
  20. MrBozack

    MrBozack Master Guru

    Messages:
    670
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte 7850OC Windforce
    Not yet. :(

    Error
    The site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day

    F5
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page