Windows 10 - YouTube video playback issues

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by masterchan777, Jun 17, 2015.

  1. masterchan777

    masterchan777 Master Guru

    Messages:
    261
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 1070 OC
    Hello,
    I have Windows 10 X64 - build 10130 with the latest patches and updates from Windows update, and WHQL GeForce drivers installed on a GTX770.
    I am recently having various YouTube video playback issues (stuttering, audio/video sync issues, blocks and artefacts etc..).
    I tried removing drivers and reinstalling 353.17 with no luck.
    Does anyone of you guys have the same issue? and any suggestions for a solution? (other than waiting for new GeForce drivers/ removing Windows 10)

    Many thanks.
     
  2. Vidik

    Vidik Master Guru

    Messages:
    589
    Likes Received:
    168
    GPU:
    MSI 1070 Gaming Z
    Works without issues here.
    Try other browsers, HW acceleration on/off and switching to HTML5/Flash player.
     
  3. Nerboruto

    Nerboruto Member

    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx 750 ti @1306mhz
    verify with WinTimerTester.exe v1.1 that
    QueryPerformanceFrequency is >= 14.31818
     
  4. masterchan777

    masterchan777 Master Guru

    Messages:
    261
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 1070 OC
    Thanks for replying,
    It's 14.31818 MHz
     

  5. Nerboruto

    Nerboruto Member

    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx 750 ti @1306mhz
    ok the problem is not them...
    seems something related to browser hardware acceleration...
     

Share This Page