1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Weird messed up colours in some windows (happened only couple times)

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Catalyst Drivers Section' started by dsr07mm, Dec 2, 2018.

  1. dsr07mm

    dsr07mm Active Member

    Messages:
    82
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Nvidia GTX980Ti G1 6GB
    Can't explained it better then posting a screenshot. Never happened in game, only couple times noticed (4 times at most). 3 times in Steam window as it's on screenshot (only one window, you can see that game behind, even rest of the steam overlay including some parts of the chat are visible), while today it happened in Google Drive Excel but Steam was behind I was loging in in that moment.

    [​IMG]

    It's happening very rarely (I have this gpu for 2 months now and only now I can say that happened 3-4 times most (RX570)). Tried 2 different drivers since one newer got released and I updated it (DDU procedure in safe mode, done).

    Is this something common with AMD ?
     
  2. LocoDiceGR

    LocoDiceGR Ancient Guru

    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    312
    GPU:
    Gigabyte R9 380 4G
    Its nothing, just a bug.
     
    dsr07mm likes this.
  3. dsr07mm

    dsr07mm Active Member

    Messages:
    82
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Nvidia GTX980Ti G1 6GB
    Even if it happens in excel ? Literally same texture, just steam login window sitting behind ?

    I'm playing games since morning, and they are demanding, no issue there. I really don't need mailfunction before Christmas :)

    Thanks for response @LocoDiceGR

    What I do when this happen is minimize and get back, that is gone instantly. So I assume it would be much more worse if it's a GPU mailfunction.
     
  4. LocoDiceGR

    LocoDiceGR Ancient Guru

    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    312
    GPU:
    Gigabyte R9 380 4G
    As i said its nothing, just a very rare bug, try disable hardware accel in chrome.
     

  5. dsr07mm

    dsr07mm Active Member

    Messages:
    82
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Nvidia GTX980Ti G1 6GB
    Ok thanks !
     
    LocoDiceGR likes this.
  6. AlleyViper

    AlleyViper Master Guru

    Messages:
    418
    Likes Received:
    33
    GPU:
    MSI RX480 GX 8GB
    Seems to happen only with Chromium based browsers with hw accel enabled, and has been present for a long time; anything that causes a screen refresh will make it go away. Most reports are using Polaris 10/20, as with your RX570. (link1) (link2 for some extra links)
    If you can spare a couple of minutes, report it to AMD too.
     
  7. Awesome Donkey

    Awesome Donkey New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Radeon RX 580 8GB
    Happens in Chrome at random, just learn to ignore it - hopefully AMD fixes it at some point.
     
    cookieboyeli and LocoDiceGR like this.
  8. dsr07mm

    dsr07mm Active Member

    Messages:
    82
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Nvidia GTX980Ti G1 6GB
    Ok thanks everyone. I disabled Hardware Acceleration, didn't encounter since I posted this so far. So I'm ignoring it anyways :) Thanks for responses !
     
  9. Alessio1989

    Alessio1989 Master Guru

    Messages:
    995
    Likes Received:
    78
    GPU:
    .
    Sometimes happens on VS code too, which is based on electron (which is based on chromium).
     

Share This Page