Watch_Dogs - General moding

Discussion in 'Game Tweaks and Modifications' started by Essenthy, Jan 4, 2015.

  1. The Silver

    The Silver Master Guru

    Messages:
    602
    Likes Received:
    15
    GPU:
    GTX 770 2GB
    Ah so it's less bugged that it looked like, good!
     
  2. HeySlickThatsMe

    HeySlickThatsMe Master Guru

    Messages:
    712
    Likes Received:
    28
    GPU:
    No Record
    Working on a small filelist update
    Current progress:
    *Added .xbgmips from story characters (Now you can import clara and other people without dummy xbgmip! and we have Flyerguy's xbgmip now)
     
    Last edited: Sep 21, 2017
  3. HeySlickThatsMe

    HeySlickThatsMe Master Guru

    Messages:
    712
    Likes Received:
    28
    GPU:
    No Record
  4. AlexD1945

    AlexD1945 Active Member

    Messages:
    69
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Sapphire Vapor-X R9 280X
    F*ck! You managed to reach the level of graphics as in "Gameplay DEMO Ps4"! I think that the level get is thanks to the "windy city". To which particular mod is this video, Revival 2012?
     

  5. Mrlu

    Mrlu Member Guru

    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    GPU:
    UNKNOWN
    I love the E3 Pistol Takedown :D
    And that Pistol Muzzle Flash ♥
    I was hoping to see some of the bullet trails :(
     
  6. HeySlickThatsMe

    HeySlickThatsMe Master Guru

    Messages:
    712
    Likes Received:
    28
    GPU:
    No Record
    Enhanced Edition , im using Pre E3 2012 Lighting and stuff (Autumn) + relaunch sky and fog by Deebz

    The muzzle is unchanged i think , i don't remember changing it , or its from Mashup mod
    I don't have the bullet trails myself because they weren't finished and are broken as hell
     
  7. HeySlickThatsMe

    HeySlickThatsMe Master Guru

    Messages:
    712
    Likes Received:
    28
    GPU:
    No Record
    Catch these too
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  8. Mrlu

    Mrlu Member Guru

    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    GPU:
    UNKNOWN
    You Increased the smokes
     
  9. HeySlickThatsMe

    HeySlickThatsMe Master Guru

    Messages:
    712
    Likes Received:
    28
    GPU:
    No Record
    Not really , i added more smoke to the world :p
    The smoke will spawn randomly , however i will make it only in rain
     
  10. Mrlu

    Mrlu Member Guru

    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    GPU:
    UNKNOWN
    Wow, did you do that by editing the particle XML file?
    Mmm I think that you should do it in both (with and without rain) at least I have the weather configurations so: 1. clear 2. clear with lightning 3. clear with lightning and clouds 4. clouds with lightning 5. clouds with lightning and low rain 6. Storm I mean I have differents so that added smoke just appear on rain and storm...could be great in all the weathers :D (just opinion)
     

  11. HeySlickThatsMe

    HeySlickThatsMe Master Guru

    Messages:
    712
    Likes Received:
    28
    GPU:
    No Record
    Thats a bit too much presets , i think ill istnead add a small amount of weathers
    And yes i did that by editing the Particle rml , i copied it over from other particle
     
  12. Mrlu

    Mrlu Member Guru

    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    GPU:
    UNKNOWN
    yep, a lot of presets but I love the real transition from no clouds to clouds and add the lightnings and at the end the rain
    I wish known the name of that lines of codes :( because I edited that file myself and I made a lot of changes and I dont want to lost my own progress :( if you let me when you finish adding those smokes know what they are to look for them and you can add them to my own file, could you?
     
  13. Mrlu

    Mrlu Member Guru

    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    GPU:
    UNKNOWN
    Slick I have Shadow Flickering :( Why? I have all on Ultra and the AA in TXAA
     
  14. HeySlickThatsMe

    HeySlickThatsMe Master Guru

    Messages:
    712
    Likes Received:
    28
    GPU:
    No Record
    I have this too , no idea
     
  15. Mrlu

    Mrlu Member Guru

    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    GPU:
    UNKNOWN
    It happens ramdonly :/ and at night the shadows are delayed as if the engine could not project them smoothly :/
     

  16. HeySlickThatsMe

    HeySlickThatsMe Master Guru

    Messages:
    712
    Likes Received:
    28
    GPU:
    No Record
    Don't even ask XD
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    Mod preview
     
  17. AjGamer

    AjGamer Member Guru

    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 1080Ti
    dynamic shadows were only meant to be used on the heli and the train, thus cause flickering. theres a reason they arent used - even in E3 2012
     
  18. Mrlu

    Mrlu Member Guru

    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    GPU:
    UNKNOWN
    Well, i used to have before theworse mod and I dont had those shadows flickering there, I have It when I edit the shadow values (all shadowmaps on 8192 except CSM)
     
  19. The Silver

    The Silver Master Guru

    Messages:
    602
    Likes Received:
    15
    GPU:
    GTX 770 2GB
    I've found that the shadow flickering can be fixed by doing this edit, but the engine struggling to process all these dynamic shadows is something that cannot be fixed, there are simply too many of them at night so the game tries to do his best to render them all.
    [​IMG]
     
  20. HeySlickThatsMe

    HeySlickThatsMe Master Guru

    Messages:
    712
    Likes Received:
    28
    GPU:
    No Record
    Is the talk even about headlight shadows or normal building shadows?
     

Share This Page