Watch_Dogs Definitive Mod

Discussion in 'Game Tweaks and Modifications' started by ThatGuyOverTher, Mar 8, 2015.

  1. Zer01neDev

    Zer01neDev Active Member

    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSi GTX 970 GAMING 4G
    Still not working but thanks anyway.
     
  2. TheCrasher

    TheCrasher Master Guru

    Messages:
    487
    Likes Received:
    42
    GPU:
    MSI GTX1080ti 11g
    Hm, apparently cars under the L-Train tracks still stop for you and npc's even though your still above them. :\
     
  3. ThatGuyOverTher

    ThatGuyOverTher Master Guru

    Messages:
    569
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Gigabyte GTX980
    I never noticed that, ubisoft did a really bad job on this game.

    I really hope we see some stuff on WD 2 soon
     
  4. TheCrasher

    TheCrasher Master Guru

    Messages:
    487
    Likes Received:
    42
    GPU:
    MSI GTX1080ti 11g
    Yeah, same here.

    By the way, loving the walking anim! The first files you listed didn't work, but the second files did! :D so immersive, no more shrugging! :eek3:
     

  5. The Silver

    The Silver Master Guru

    Messages:
    602
    Likes Received:
    14
    GPU:
    GTX 770 2GB
    Why you've removed the lookat from the idle anims too? Using dummies only for the _walk- files wouldn't have been enough to bring back the headbob? :)
     
    Last edited: Jun 28, 2015
  6. ThatGuyOverTher

    ThatGuyOverTher Master Guru

    Messages:
    569
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Gigabyte GTX980
    if i had not removed the idle animations, the game will loop on the loading screen. The only thing that the idle animations will do is make the headbob work when he is walking out of pockets. which does not really matter i guess, it is just really odd how all of the files before worked just fine with my patch, then all of a sudden the idle animations were causing a loading screen loop.

    A slight sacrifice for being able to load the game i guess.

    And one thing that makes this even more strange is, in my test patch, all of the files work perfectly, i can keep the idle animations in that patch and the game will load up just fine.
     
  7. ThatGuyOverTher

    ThatGuyOverTher Master Guru

    Messages:
    569
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Gigabyte GTX980
    when you installed this animations folder, did you delete the original folder in your patch and drag this one in?
    I would really suggest doing that because the chilly hands in pocket walking animation was included in the 3.0 revision of definitive mod
     
  8. Zer01neDev

    Zer01neDev Active Member

    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSi GTX 970 GAMING 4G
    Dont know why, but the Headbob seem to be not working with Merged Mod, unpacked/packed with latest disrupt release.
     
    Last edited: Jun 28, 2015
  9. The Silver

    The Silver Master Guru

    Messages:
    602
    Likes Received:
    14
    GPU:
    GTX 770 2GB
    Actually with your files my game is stuck at the loading screen, it doesn't crash but never finishes loading, it just loops there... Is this what you are talking about?
     
  10. TheCrasher

    TheCrasher Master Guru

    Messages:
    487
    Likes Received:
    42
    GPU:
    MSI GTX1080ti 11g
    Yes I did.

    I don't know whats happening with the load loop occurrence, since mine is working fine and dandy. Might be different versions of the game maybe? I might be wrong.

    Or, it might be something in the merged mod conflicting...
    Anyways, that's just speculation on my part.
     
    Last edited: Jun 28, 2015

  11. Zer01neDev

    Zer01neDev Active Member

    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSi GTX 970 GAMING 4G
    Same using latest disrupt release, game version 1.06.329, Merged Mod V2 with Texture Pack.
     
  12. The Silver

    The Silver Master Guru

    Messages:
    602
    Likes Received:
    14
    GPU:
    GTX 770 2GB
    I don't have the merged mod, I didn't even had an animation folder before, but it still fails to load with ThatGuyOverTher files. :(
     
  13. TheCrasher

    TheCrasher Master Guru

    Messages:
    487
    Likes Received:
    42
    GPU:
    MSI GTX1080ti 11g
    Any of you try using another rendition of the patch files?
    Try using vanilla then install and load the anims?

    If you're using the steam version, rename the patch files to 'patch2' or whatever (you could just delete them as well), and go to the game properties, then verify the cache. (it will say that 2 files failed to validate, and will be reacquired)
     
  14. Zer01neDev

    Zer01neDev Active Member

    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSi GTX 970 GAMING 4G
    Work with vanilla, work with Merged with @The Silver files, Merged Mod seem to be not like 0Byte files xD
    Be sure using latest Disrupt/XNAFramework Release
     
    Last edited: Jun 28, 2015
  15. TheCrasher

    TheCrasher Master Guru

    Messages:
    487
    Likes Received:
    42
    GPU:
    MSI GTX1080ti 11g
    [Replied to post that was edited when wrote]
     
    Last edited: Jun 28, 2015

  16. The Silver

    The Silver Master Guru

    Messages:
    602
    Likes Received:
    14
    GPU:
    GTX 770 2GB
    Nevermind, I've fixed the files myself, now the game doesn't loop on the loading screen anymore. :D

    So for everyone, if your game is stuck at the loading screen with ThatGuyOverTher files just try my "fixed" files: lookat.rar :)
     
    Last edited: Jun 28, 2015
  17. ThatGuyOverTher

    ThatGuyOverTher Master Guru

    Messages:
    569
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Gigabyte GTX980
    i don't see the point of you sharing this since i already uploaded the fixed version...

    as i said before, the game will loop if you have the animations folder within the lookat folder. For some reason when i first did it the game did not loop but now it does. which is odd.
     
  18. The Silver

    The Silver Master Guru

    Messages:
    602
    Likes Received:
    14
    GPU:
    GTX 770 2GB
    You don't even know what you're talking about apparently... you didn't even spent 5 seconds to check my download (the thing you assumed being pointless), because if you did then you would have surely noticed that every file in the archive that I've uploaded is different from yours, with yours my game doesn't load, with mine it does load properly. ;)
    So please could you double check the next time before writing completely nonsense posts like this one please? :p
    I was already using your latest version (http://1drv.ms/1eR0yV5) exactly like the other people, and exactly like some of them reported my game is stuck on a loading loop even with your "fixed version". :O

    EDIT: Oh look at the latest edit of this post, it seems that my fix really works. :cool:
     
    Last edited: Jun 28, 2015
  19. Nuk1e

    Nuk1e Member Guru

    Messages:
    177
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Asus GTX980Ti Strix
    Thank you for the headbob files ThatGuy looking good :)
     
  20. shiMar0

    shiMar0 New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    GPU:
    r9
    :^(

    ThatGuyOverTher's lastest version work "just perfectly fine" with WD for me
    this is what u did:frown:
    u should think about ur manner of speaking before u cross question him:(

    and in fact it dose work fine to me
    this is not a joke, not lashing u:leave:
     

Share This Page