Vista SP1 64 issue

Discussion in 'Operating Systems' started by Midi, Mar 27, 2008.

  1. Midi

    Midi Active Member

    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX260 896MB X 2 SLI
    Well updated my comp to SP1 but had to un-install the RC1 version & then reinstall the final one, but after that got a blue screen upon re-boot.

    Got it working but now Crysis crashes, Winamp crashes and so does Media Player, what am I doing wrong? Time to re-install Vista from scratch? :bang:
     
  2. WhiteLightning

    WhiteLightning Don Illuminati Staff Member

    Messages:
    29,445
    Likes Received:
    2,236
    GPU:
    GTX1070 iChillx4
    you could try to reinstall the mainboard,video and audio drivers first :)
     
  3. Midi

    Midi Active Member

    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX260 896MB X 2 SLI
    OK will try that - thanks.
     
  4. Midi

    Midi Active Member

    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX260 896MB X 2 SLI
    Should i disable HPET in the BIOS?
     

  5. maikai

    maikai Maha Guru

    Messages:
    1,307
    Likes Received:
    54
    GPU:
    NVIDIA RTX 3060 Ti
    same type of thing happened to me, i ended up having to reinstall vista
     
  6. Midi

    Midi Active Member

    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX260 896MB X 2 SLI
    Yeah - trying to avoid that - did it help?
     
  7. maikai

    maikai Maha Guru

    Messages:
    1,307
    Likes Received:
    54
    GPU:
    NVIDIA RTX 3060 Ti
    yes its running better now. i tried just reinstalling all my drivers and stuff 1st. for a day it seemed like it worked ok, but then the problems started coming back, pc would freeze up, games would crash ect. i may also need a new hd though because its froze up on me a couple of times and then i got a bsod. other than that i havent noticed anything odd happening with my programs like before i reformatted, games are running great and havent had any problems other then when my hd froze up on me like i mentioned and it bsod on me
     
  8. Animatrix

    Animatrix Ancient Guru

    Messages:
    6,842
    Likes Received:
    4
    GPU:
    BFG 8800GT OC2 512
    Try running a system file check.

    If you do reinstall make sure you do it at stock speeds, no OC.
     

Share This Page