VirtuMVP

Discussion in 'Videocards - Intel ARC & ARC Driver section' started by Tritonal, Jun 1, 2014.

  1. Tritonal

    Tritonal New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Nvidia 560ti
    A while ago after I built my new rig I was able to get virtumvp 2.0 working and was getting really good results from it (up 10-20fps on some games). I disabled it for a while when I was beta testing ESO due to it giving me some crazy performance hit but now that beta testing is done and I've heard its working better now with VirtuMvp I want to get it working again but for some reason I just can't get it working again. I start it up made sure hyperformance is enabled on the game I was trying to play which used to work perfectly with it and now nothing. The logo doesn't show up and I'm not getting any performance gains. Also using GPU-z to monitor my onboard gfx I can tell it is not being used at all. There is a guide posted somewhere that I can't find any more which had a work around where you enabled a 3rd monitor and set to extend desktops which is what I used to have to do to get it to work but now it doesn't. Anyone mind helping me out on this?

    Setup is
    I5-4670k
    560ti
    Asrock z87 Pro4

    Also I have multi monitor enabled in bios.
     
  2. sykozis

    sykozis Ancient Guru

    Messages:
    22,075
    Likes Received:
    1,234
    GPU:
    MSI RX5700
    What NVidia driver version are you using?
    Did you buy a license for VirtuMVP?
     
  3. Tritonal

    Tritonal New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Nvidia 560ti
    I am using driver 337.88 and yes I did
     
  4. sykozis

    sykozis Ancient Guru

    Messages:
    22,075
    Likes Received:
    1,234
    GPU:
    MSI RX5700
    337.88 isn't a supported driver.
    335.23 would be the last driver to be supported by VirtuMVP.

    Also, always make sure you uninstall VirtuMVP before installing a new graphics driver.
     

  5. Tritonal

    Tritonal New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Nvidia 560ti
    Uninstalled VirtuMVP installed the 335.23 drivers and reinstalled VirtuMVP but no luck.
     
  6. Nafta

    Nafta Master Guru

    Messages:
    469
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte 7950/HD4000 MVP
    If you're using sweetfx or radeonpro etc it won't work.
     
  7. Tritonal

    Tritonal New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Nvidia 560ti
    Sorry for the late reply but no I don't use sweetfx or readeonpro
     

Share This Page