Unigine DirectX 11 Benchmark

Discussion in 'Benchmark Mayhem' started by Infiniti3D, Oct 23, 2009.

  1. Boulard83

    Boulard83 Member Guru

    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    GPU:
    16gb Crucial ballistix
    I7 920 @ 4.5ghz HTon
    SLI GTX580 @ 928/2004

    [​IMG]
     
  2. TheHunter

    TheHunter Banned

    Messages:
    13,412
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSi N570GTX TFIII [OC|PE]
  3. k-1

    k-1 Active Member

    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 980 TI SC
  4. erm

    erm Master Guru

    Messages:
    383
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GeForce GTX 560 1GB
    Heaven Benchmark v3.0
    at left all settings maxed out, at right with default settings (1080p)

    Windows 8 Consumer Preview x64 and 296.17 WHQL
    CPU and GPU with default frequencies :

    [​IMG]
     

  5. Lane

    Lane Ancient Guru

    Messages:
    6,358
    Likes Received:
    1
    GPU:
    2x HD7970 - EK Waterblock
    last driver 12.2, Cat AI in HQ, stock GPU's.

    Normal tesselation:
    [​IMG]

    Extreme tesselation:
    [​IMG]

    Extreme + 4xMSAA:
    [​IMG]

    Extreme + 8xMSAA:
    [​IMG]

    Extreme + 8xMSAA, little OC ( 1050/1500 ):
    [​IMG]
     
  6. death_samurai

    death_samurai Ancient Guru

    Messages:
    3,824
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Palit 970 GTX jetstream
    Mine 920 and 1160 everything at max


    [​IMG]
     
  7. death_samurai

    death_samurai Ancient Guru

    Messages:
    3,824
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Palit 970 GTX jetstream
    I noticed my gpu model doesn't seem to be announced correctly.
     
  8. JaxMacFL

    JaxMacFL Maha Guru

    Messages:
    1,147
    Likes Received:
    90
    GPU:
    Titan X (pascal)
    Latest AMD's posted 8.95-120214a-134393C-ATI drivers
    1125/1575 clocks on all below, CPU 4.8GHz HT disabled.

    1920 x 1200, CCC all performance and Use Application Settings
    [​IMG]
    By jaxmacfl at 2012-03-11

    1920 x 1200, Quality changes in CCC (what I normally have settings at)
    [​IMG]
    By jaxmacfl at 2012-03-11

    2560 x 1600, 24/7
    [​IMG]
    By jaxmacfl at 2012-03-11
     
    Last edited: Mar 11, 2012
  9. ToyTen

    ToyTen Maha Guru

    Messages:
    1,215
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 1080 Gaming X
  10. wasteomind

    wasteomind Master Guru

    Messages:
    355
    Likes Received:
    0
    GPU:
    eVGA gtx 980 sli
    Does anyone else get some awkward looking texture color banding/shimmering when Ambient Occlusion is enabled in this benchmark?
     

  11. S†v0r

    S†v0r Banned

    Messages:
    1,027
    Likes Received:
    0
    GPU:
    570GTX 1.3Gb @900/2200mhz
    ^
    yes, they messed up something..


    Also now its 64bit (benchmark) and there is some strange loading stutter going on, most noticeable with Tessellation off... Idk could be nvidia specific.
     
  12. wasteomind

    wasteomind Master Guru

    Messages:
    355
    Likes Received:
    0
    GPU:
    eVGA gtx 980 sli
    Ah thanks for the info on the stuttering, I noticed it was wondering why I was getting some terrible low FPS numbers in the benchmark.
     
  13. ositoster

    ositoster New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire HD 6850 1GB
    I definitely need one of those 7900 series, although I'm gonna wait until Kepler launch and then decide.


    With Medium Settings (No AA, AF x8, Normal Tesselation)
    [​IMG]

    With Max Settings (AAx8, AF x16, Extreme Tesselation)
    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 12, 2012
  14. Year

    Year Ancient Guru

    Messages:
    11,595
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 690
    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 13, 2012
  15. ricardonuno1980

    ricardonuno1980 Banned

    Messages:
    4,409
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 780Ti Classified :D
    did you get 49.5 fps AVG and 400.9 fps max? only 1 GTX 480?! wtf!?? :3eyes: :) but did you do overclock for this card? and you may be fake...

    I got at 1920x1080@8xAA-16xAF in Heaven 2.1 running Win 7 x64 SP0, AMD X6 1055T@stock and GTX 480-reference@stock with geforce 260.99WHQL driver - but on november 21, 2010.
    Score 675; AVG 26.8 fps; min 3.5 fps; max 59.2 fps

    I will try to test in new version 3.0... ;)
     
    Last edited: Mar 13, 2012

  16. Lane

    Lane Ancient Guru

    Messages:
    6,358
    Likes Received:
    1
    GPU:
    2x HD7970 - EK Waterblock
    yep something a bit strange when some post upper 2x 580 score 56fps with same settings. ( max 143fps ) ( untill of course the 480 is subzero cooled and extremely oc lol )
     
  17. Year

    Year Ancient Guru

    Messages:
    11,595
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 690
    i don't overclock any of my hardware, the 400fps is a fluke, it's what you often get when any benchmark starts, some crazy initial fps, one time is 100fps the next is 1000, normal lol

    i got 49.5fps but the fps seem to vary a lot in V 3.0 between benchmarks, for instance i can bench and get 49, the next bench i get 35fps, the next 44 etc.

    also i did complain that shadows look weird on my computer in this new version, the shadows look like they're not rendered properly or something
    and if they aren't then this can only mean less load on my gpu hence the higher and unstable avg framerate.

    maybe its the drivers i'm using, 285.79, i don't like the new ones.

    anyway the conclusion is that v3.0 is acting up on my pc and i also read (in a post above) some people are getting banding and other issues, so it has to some kind of bug, 49fps certainly dont sound right. :puke2:

    in Unigine v2.5 everything looks good and i get a "stable" avg of 32-33fps which sounds about right to me.

    also please do not compare AMD with Intel, different architecture, this makes a difference, sometimes a little, sometimes a lot. ;)


    now compare V2.5

    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 13, 2012
  18. ricardonuno1980

    ricardonuno1980 Banned

    Messages:
    4,409
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 780Ti Classified :D
    @Year: lol! :)

    [​IMG]

    Stutter at 1st time startup caused minimum fps issue. lol but I changed all next scenes for remove stutter before bench and so... I got min normal. :)
     
    Last edited: Mar 14, 2012
  19. Year

    Year Ancient Guru

    Messages:
    11,595
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 690
    not bad :)
     
  20. ricardonuno1980

    ricardonuno1980 Banned

    Messages:
    4,409
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 780Ti Classified :D
    :) I tried OC to 3.28GHz CPU but I got no difference (no any performance increased). but have your GTX 480 reference (=700 MHz core, 1401 shader and 1848 mem) or OC version?
     

Share This Page