The Witcher 2 1.1 Patch Download.

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by harkinsteven, May 26, 2011.

  1. Gvaz

    Gvaz Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX750ti
    you can't change all the keybindings just the directionals and the keypad
     
  2. Ghosty

    Ghosty Ancient Guru

    Messages:
    6,523
    Likes Received:
    468
    GPU:
    3050 RTX
    No matter what i press. Only one of the keys will map, RMB.
     
    Last edited: May 26, 2011
  3. Stone Gargoyle

    Stone Gargoyle Ancient Guru

    Messages:
    5,791
    Likes Received:
    441
    GPU:
    GTX 1060 G1
    It tells me when I run PATCH_ROW that my game is already up to date. But then patch file reads created 19/05/2011 and is 28mb. File version 1.0.0.1.
     
  4. harkinsteven

    harkinsteven Ancient Guru

    Messages:
    2,942
    Likes Received:
    119
    GPU:
    RTX 3080
    Thats the first activation patch.

    Get your version of the patch here.
    http://en.thewitcher.com/patch/
     

  5. Stone Gargoyle

    Stone Gargoyle Ancient Guru

    Messages:
    5,791
    Likes Received:
    441
    GPU:
    GTX 1060 G1
  6. anticupidon

    anticupidon Ancient Guru

    Messages:
    6,742
    Likes Received:
    3,058
    GPU:
    Polaris/Vega/Navi
    i want to buy this game
    but i will buy it when it will get more patched.............
    i bought the first witcher when was almost bug free and i still play it
    patience it is a virtue
     
  7. Lane

    Lane Ancient Guru

    Messages:
    6,361
    Likes Received:
    3
    GPU:
    2x HD7970 - EK Waterblock
    try the international patch http://wpc.420c.edgecastcdn.net/00420C/files/P1_1/Patcher_1.1_International.exe

    http://en.thewitcher.com/patch/

    You use the bad patch who is made for the first installation, what you need is the patch for " allready installed game " :

    1. If you have already installed and activated your version of The Witcher 2, you must download and install Patch 1.1 manually.

    choose your version in the list ( i believe you have the international not russian or whatever so i have give you the link of the international one )
     
    Last edited: May 27, 2011
  8. Stone Gargoyle

    Stone Gargoyle Ancient Guru

    Messages:
    5,791
    Likes Received:
    441
    GPU:
    GTX 1060 G1
    remove anyother dzips you may have put into the game folder too, you can put them back later..

    so to recap..

    1. make sure you're runnin the original exe and paul.dll which came with your copy
    2. removed any dzips you may have put in including trolltrouble
    3. run as admin/put in game directory

    Tried all that. Still no joy.
     
  9. harkinsteven

    harkinsteven Ancient Guru

    Messages:
    2,942
    Likes Received:
    119
    GPU:
    RTX 3080
  10. Stone Gargoyle

    Stone Gargoyle Ancient Guru

    Messages:
    5,791
    Likes Received:
    441
    GPU:
    GTX 1060 G1
    Premium Euro Retail Edition.
     

  11. Lane

    Lane Ancient Guru

    Messages:
    6,361
    Likes Received:
    3
    GPU:
    2x HD7970 - EK Waterblock
    Use the link i have give you 2 post upper ... the patch you tried applied is not the good one . You try apply a patch who is made for the first installation, before the zero day patch have been applied .. your game is registred and installed so you need the international in the first list .... ( i have the retail premium too )
     
    Last edited: May 27, 2011
  12. Stone Gargoyle

    Stone Gargoyle Ancient Guru

    Messages:
    5,791
    Likes Received:
    441
    GPU:
    GTX 1060 G1
    Thanks Lane. I was using the GoG exe so my own fault. Gonna remove completely then reinstall and use your link. Cheers.
     
  13. Lane

    Lane Ancient Guru

    Messages:
    6,361
    Likes Received:
    3
    GPU:
    2x HD7970 - EK Waterblock
    ok ... so when you have install it, go in the page i have post, and download then the right version .. it's separate in 2 distinct:

    1) if the game is installed and you have play it.

    2) if the game have been reinstalled, or a fresh install ..

    choose then the good region .. ( in your case, western europe for a fresh new install, on an allready installed version: international version )
     
    Last edited: May 27, 2011
  14. Penal Stingray

    Penal Stingray Banned

    Messages:
    957
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 680 Tri-Sli-S27A950
    Damnit! Which Version is Should i download The one from Piratebay by Skidrow?
     
  15. PhazeDelta1

    PhazeDelta1 Ancient Guru

    Messages:
    15,616
    Likes Received:
    14
    GPU:
    EVGA 1080 FTW
    they will never learn :p
     

  16. Redemption80

    Redemption80 Ancient Guru

    Messages:
    18,495
    Likes Received:
    266
    GPU:
    GALAX 970/ASUS 970
    Are you trolling lol?

    Three GTX580's and your using Pirate Bay, methinks your just after a reaction.
     
  17. Expressif

    Expressif New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon HD 6850
    Hi,

    I skidrow version and after installing the patch, I shall crack skidrow but the game does not start.
    Do you have a solution please?

    PS: sorry for spelling mistakes I'm french.
     
  18. Carfax

    Carfax Ancient Guru

    Messages:
    2,913
    Likes Received:
    465
    GPU:
    NVidia Titan Xp
  19. lmimmfn

    lmimmfn Ancient Guru

    Messages:
    10,474
    Likes Received:
    158
    GPU:
    AorusXtreme 1080Ti
    BUY THE BLOODY GAME!!!!!!!!!!!!!!!!

    Thats a bloody disgrace, PC only game and you decide to not contribute to it and help with the ****ty ports we gets, thanks man
     
  20. PhazeDelta1

    PhazeDelta1 Ancient Guru

    Messages:
    15,616
    Likes Received:
    14
    GPU:
    EVGA 1080 FTW
    remember rule #1 :D
     

Share This Page