The Guru3D Screenshot Thread - The last stand (RTFM!) #12

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by aircool, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JonasBeckman

    JonasBeckman Ancient Guru

    Messages:
    17,559
    Likes Received:
    2,951
    GPU:
    MSI 6800 "Ref"
    I posted a few from the last couple of "sequences" a few pages ago and a few in the games thread if I remember correctly but I didn't take many images afterwards aside from the ending.
    (Which was great and quite interesting although obviously the bigger parts of the story will have to wait until the AC3 title or whatever comes next.)

    EDIT: A few additional images, mostly about combat.

    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
     
    Last edited: Mar 9, 2010
  2. zer0_c0ol

    zer0_c0ol Ancient Guru

    Messages:
    2,976
    Likes Received:
    0
    GPU:
    FuryX cf
  3. Year

    Year Ancient Guru

    Messages:
    11,594
    Likes Received:
    1
    GPU:
    EVGA GTX 690
    Ghost Pirates of Voojoo Island

    what a stunning adventure game! it's very similar to Monkey Island, i highly recommend this one.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 9, 2010
  4. The Postman

    The Postman Ancient Guru

    Messages:
    1,773
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 980 TI Gaming
    Ubi servers down :p
     

  5. dshramek

    dshramek Ancient Guru

    Messages:
    3,483
    Likes Received:
    3
    GPU:
    Gigabyte GTX 1070
    BF BC2
    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 9, 2010
  6. tyRant.594

    tyRant.594 Master Guru

    Messages:
    472
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI R9 280x
    hey how does this game run on that q9550? I was going to pick one up for 160 instead of my e8400 if it made a huge difference? I dont want to build a whole new comp yet.
     
  7. IAmGhostDog

    IAmGhostDog Maha Guru

    Messages:
    1,128
    Likes Received:
    7
    GPU:
    XFX R9 390
    How/what program are you using to take screen shots?
     
  8. WhiteLightning

    WhiteLightning Don Illuminati Staff Member

    Messages:
    29,367
    Likes Received:
    2,185
    GPU:
    GTX1070 iChillx4
    Great screenshots guys :thumbup:
     
  9. CPC_RedDawn

    CPC_RedDawn Ancient Guru

    Messages:
    9,312
    Likes Received:
    1,575
    GPU:
    6800XT Nitro+ SE
    Fraps is probably the best one to use, simply press F10 to take a screen shot. The basic version only saves them in BMP format. But that does not stop you from loading up good old paint and then saving it as a JPEG.

    Here are some scores from a late night of fragging :p

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 9, 2010
  10. dshramek

    dshramek Ancient Guru

    Messages:
    3,483
    Likes Received:
    3
    GPU:
    Gigabyte GTX 1070
    It runs butter smooth. 1920*1200 2x msaa, 8x af everything on high, hbao off steady mid 50 fps , unless zoomed in using a tank turret during extremely heavy firefights, then it dips into the 30's.
    Fraps, full version.

    Some Zeno Clash
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 9, 2010

  11. Copey

    Copey Ancient Guru

    Messages:
    10,710
    Likes Received:
    0
    GPU:
    960 2GB
    I use fraps for mine, its probably the most common app.
     
  12. LinkDrive

    LinkDrive Ancient Guru

    Messages:
    4,675
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Toaster
    Click to enlarge
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  13. GiNaJuIcE

    GiNaJuIcE Master Guru

    Messages:
    389
    Likes Received:
    1
    GPU:
    ZOTAC 1080 AMP
    dang zeno clash looks trippy
     
  14. horse

    horse Maha Guru

    Messages:
    1,207
    Likes Received:
    0
    GPU:
    PowerColour HD4870
    Everyone keeps saying BC2 runs better at release - how much better is it than the beta? Beta was pretty dodgy for me performance wise, and if there is no release demo then I don't have anything else to go on...!
     
  15. pogostickio

    pogostickio Master Guru

    Messages:
    788
    Likes Received:
    26
    GPU:
    Hallryu's HIS 5850 GPU
    I just spent my first two hours in BFBC2 and at 1920x1080, every IQ setting at high, AAx0, AFx16 I have no issues or slowdowns. My ATI Tray Tools screenshot hotkey crashes the game so no screenies yet. I'll load up FRAPS and go back in. Food? Oh, FOOD! Sorry stomach, I was gaming. Let's go eat. :)
     

  16. FlawleZ

    FlawleZ Ancient Guru

    Messages:
    4,272
    Likes Received:
    22
    GPU:
    EVGA GTX 1080Ti SC2
    Can't speak for Beta performance, but I can say that it was much easier to run than I thought it was going to be. Your 4870 shouldn't have any issues with max settings and smooth framerates.
     
  17. pogostickio

    pogostickio Master Guru

    Messages:
    788
    Likes Received:
    26
    GPU:
    Hallryu's HIS 5850 GPU
    BFBC2 - wow, what a game. 1920x1080, IQ @ high, AAx2, AF16, HBAO off. 40fps average.

    [​IMG]
     
  18. F1refly

    F1refly Ancient Guru

    Messages:
    9,042
    Likes Received:
    0
    GPU:
    970GTX-oc edition
  19. __hollywood|meo

    __hollywood|meo Ancient Guru

    Messages:
    2,990
    Likes Received:
    139
    GPU:
    6700xt @2.7ghz
    phil, thanks for the info...makes me wonder if i should try it out, see what happens... :)
     
  20. phill1978

    phill1978 Master Guru

    Messages:
    715
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Saphire 1GB 5850@840/1140
    i tried the 'character pimper' and it totally buggered performance and loading so reinstalled.

    just run without using that, you still get hd characters :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page