The Guru3D Screenshot Thread - RTFM! #24 - Rules update!

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by hallryu, Jan 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. styckx

    styckx Maha Guru

    Messages:
    1,462
    Likes Received:
    100
    GPU:
    2080 Ti XC Ultra
    Far Cry 3

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Phreakuency

    Phreakuency Master Guru

    Messages:
    668
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus Titan
    Metro Last Light

    Great game so far!!

    Graphics are stunning!

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  3. Hicham Beta

    Hicham Beta Member

    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GIGABYTE GTX560-1GB
    thank you guys but i dont find some directions thank you anyway :)
     
  4. kx11

    kx11 Ancient Guru

    Messages:
    3,056
    Likes Received:
    195
    GPU:
    2080ti watercooled
    Dead Rising 3

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     

  5. Stein3x

    Stein3x Master Guru

    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte 970 GTX G1 | SLI
    I had such a blast playing through this game ,easily in my top 5 games of 2013 :)
     
  6. Phreakuency

    Phreakuency Master Guru

    Messages:
    668
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus Titan
    Poor Xbox One and their crushed blacks :(
     
  7. jim2point0

    jim2point0 Maha Guru

    Messages:
    1,348
    Likes Received:
    42
    GPU:
    Asus Strix 2080TI
    On the other hand, since most games run at 1280x720, you can post full size screenshots right in this thread :p
     
  8. millibyte

    millibyte Maha Guru

    Messages:
    1,151
    Likes Received:
    76
    GPU:
    2070 subpar RTX OFF
    [​IMG]
     
  9. Dorlor

    Dorlor Banned

    Messages:
    1,708
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x evga 780 ti sc acx
    Guys, how do i post screenshots in 1440p, and make the image 720p on the webpage, where you have to click it, to make it fullsize?
     
  10. OmniShift

    OmniShift Master Guru

    Messages:
    385
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUS GTX 770 DCU2 OC
    Use a coding like this (without spaces):
    [ url=<fullsize image link> ] [ img ] <reduced size image link> [ /img ] [ /url ]

    You can check out some image hosting sites. There are some that offer a forum code like this (among other possibilities) as soon as you've uploaded the image.
     

  11. Phreakuency

    Phreakuency Master Guru

    Messages:
    668
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus Titan
    Try Flickr, Dorlor. I like it because it doesn't seem to compress your pics and also allows clicking/linking to the full size. And the desktop uploader works well :)

    Metro LL... wow, loving this game!

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  12. Dorlor

    Dorlor Banned

    Messages:
    1,708
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x evga 780 ti sc acx
    Cheers :)

    A couple of Vanilla skyrim shots, that i like quite a bit.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: Jan 24, 2014
  13. JonasBeckman

    JonasBeckman Ancient Guru

    Messages:
    15,757
    Likes Received:
    1,738
    GPU:
    Sapphire 5700XT P.
  14. Marcel

    Marcel Maha Guru

    Messages:
    1,141
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 1070 Gaming
    Metal gear rising revengeance

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    is possible set higher resolution than 1080p?
     
  15. HiCZoK

    HiCZoK Master Guru

    Messages:
    200
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte GTX1060 6GB G1
    jesus jb. Post something valuable. no need to repeat each screenshot multiple times. Take some time and go through Your screenshots before uploading.:infinity:
     

  16. JonasBeckman

    JonasBeckman Ancient Guru

    Messages:
    15,757
    Likes Received:
    1,738
    GPU:
    Sapphire 5700XT P.
    Noted, it's a fair point but unless I were to make them a GIF it's impossible for me to capture a range of events from the same scene without all images looking alike. :)

    EDIT: There, I cut them down a bit, the two sequences now only have a single image each which mostly capture the event.
     
    Last edited: Jan 24, 2014
  17. Phreakuency

    Phreakuency Master Guru

    Messages:
    668
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus Titan
    If you're just posting the link and not the image it doesn't bother anyone though :)

    Oh and Marcel, is Metal Gear using the grain remover there or not?
     
  18. kx11

    kx11 Ancient Guru

    Messages:
    3,056
    Likes Received:
    195
    GPU:
    2080ti watercooled
    if you mean 1440p then yes you can using a small file that will run the game to your desktop resolution but nothing higher than 1440p
     
  19. Marcel

    Marcel Maha Guru

    Messages:
    1,141
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 1070 Gaming
    yes grain is OFF. I use texmod with file from JonasBeckman

    ...

    1440p better than nothing. Game has 8xMSAA but do not look good and SGSSAA is blurry. I want use downsampling but do not find how set more than 1080p. Some link please?
     
  20. kx11

    kx11 Ancient Guru

    Messages:
    3,056
    Likes Received:
    195
    GPU:
    2080ti watercooled
    http://www.mediafire.com/download/jvcw3l4lq2d023c/TheRadikFix.rar

    unpack in game's dir. ( where the .exe is ) and click it to run it @ 1440


    the game will tell you it's running @ 1080 but ignore it
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page