1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

The Guru3D Screenshot Thread - RTFM! #20 (Rules update!)

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by hallryu, Sep 5, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lane

    Lane Ancient Guru

    Messages:
    6,361
    Likes Received:
    3
    GPU:
    2x HD7970 - EK Waterblock
    Continue to play, other parts of the the game are mostly inside so you will not see this again.

    A little smile maybe ? huh.. no ? ok dont smile..
    [​IMG]
     
    Last edited: Dec 16, 2012
  2. MasterVampire

    MasterVampire Active Member

    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX TITAN !

    What grass mod is that?
    Cant find it on skyrim nexus
     
  3. UNREAL_2004

    UNREAL_2004 Master Guru

    Messages:
    974
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Watercooled MSI GTX 970
    Isn't available, is a WIP mod i'm making..
     
  4. MasterVampire

    MasterVampire Active Member

    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX TITAN !
    Bah!

    When are you going to release it?
     

  5. UNREAL_2004

    UNREAL_2004 Master Guru

    Messages:
    974
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Watercooled MSI GTX 970
    When it's done :)
     
  6. sertopico

    sertopico Master Guru

    Messages:
    999
    Likes Received:
    83
    GPU:
    ROG Strix 1080Ti OC
    So that everyone will be able to play @5 fps... :)
     
  7. Marcel

    Marcel Maha Guru

    Messages:
    1,141
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 1070 Gaming
    Batman Arkham City

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: Dec 16, 2012
  8. Alex13

    Alex13 Ancient Guru

    Messages:
    2,308
    Likes Received:
    143
    GPU:
    2070 Super
  9. JonasBeckman

    JonasBeckman Ancient Guru

    Messages:
    15,623
    Likes Received:
    1,620
    GPU:
    Sapphire 5700XT P.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Found a alternate route to the backside of the temple that Citra uses in Far Cry 3, ha ha.
     
  10. Dorak

    Dorak Member Guru

    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XXX
    Hahahaha. Quoted for truth.
     

  11. shaderlord

    shaderlord Master Guru

    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus GTX 280 OC
    Far Cry 3

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  12. r0k0

    r0k0 Ancient Guru

    Messages:
    2,754
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Gigabyte GTX 780 H20
  13. JonasBeckman

    JonasBeckman Ancient Guru

    Messages:
    15,623
    Likes Received:
    1,620
    GPU:
    Sapphire 5700XT P.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Just exploring the NWC dungeon in Might & Magic 6, not really supposed to be here just yet but this shortcut that they for whatever reason added is pretty handy, as is town portal to get out without having to find the nearby teleporter.

    (Dragons aren't super difficult or anything in this game if you encounter them when you are supposed to by following the story but there's ~20 or so of them just in this location and I'm not really following the story progress that closely so equipment and character abilities could be a bit better before attempting this location, need a few more spells as well.)

    (You encounter one of these creatures fairly early on in Might and Magic 7 but I'm pretty sure it's optional - entering the actual location might not be - and you can always return and kill it later.)
     
  14. jim2point0

    jim2point0 Maha Guru

    Messages:
    1,348
    Likes Received:
    42
    GPU:
    Asus Strix 2080TI
    Very beginning of Darksiders 2. Using the same resolution and AA settings, I get 15 FPS in this game and 60 FPS in Far Cry 3. Mmmm.... console port deliciousness.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: Dec 17, 2012
  15. Marcel

    Marcel Maha Guru

    Messages:
    1,141
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 1070 Gaming
    how you turn OFF hud in Darksiders 2? or are the images from in game videos?
     

  16. Alex13

    Alex13 Ancient Guru

    Messages:
    2,308
    Likes Received:
    143
    GPU:
    2070 Super
    Not had one single problem with D2. If anything its much smother (and imho a much better game) than Fail Cry 3
     
  17. NeoEnigma

    NeoEnigma Master Guru

    Messages:
    631
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ---
    Whoops wrong thread
     
    Last edited: Dec 17, 2012
  18. Vandrende Pind

    Vandrende Pind Maha Guru

    Messages:
    1,182
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 5870 Vapor-X
    Arma2 multiplayer fun

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  19. jim2point0

    jim2point0 Maha Guru

    Messages:
    1,348
    Likes Received:
    42
    GPU:
    Asus Strix 2080TI
    You're on a single card. The game has issues with SLI... as I've learned after a bit of research.

    I could play this game with NO problem @ 1080p with no forced AA (zzzz)... but I shouldn't have to with a setup like this.

    Far Cry 3 was a great game.

    You can't as far as I know. The HUD disappears for a split second before the menu shows up when you press escape. So you just time screenshots after you press the menu key.
     
  20. The Postman

    The Postman Ancient Guru

    Messages:
    1,773
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 980 TI Gaming
    STALKER COP :)

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page