[THE BIG POLL] What brand CPU do you have?

Discussion in 'General Hardware' started by Keitosha, Sep 22, 2005.

?

[BIG POLL] What CPU brand are you using?

  1. AMD cpu

    246 vote(s)
    75.5%
  2. Intel cpu

    76 vote(s)
    23.3%
  3. VIA cpu

    1 vote(s)
    0.3%
  4. Cyrix cpu

    0 vote(s)
    0.0%
  5. Other and please specify

    3 vote(s)
    0.9%
  1. Keitosha

    Keitosha Ancient Guru

    Messages:
    4,882
    Likes Received:
    135
    GPU:
    Gigabyte Vega56 8GB
    The reason for this poll is to see which CPU brand is used most by the members of this forum.

    In fact, I see more AMD CPU's than Intel.

    Now let's start that poll! Whadda ya have? ;)

    EDIT: Ohh.... and feel free to post your other rigs/CPU's which you own. ;)
     
    Last edited: Sep 22, 2005
  2. DrFreeze

    DrFreeze Ancient Guru

    Messages:
    4,858
    Likes Received:
    1
    GPU:
    MSI GT740 2GB
    amd is my main one, so voted that

    i also have an intel in my laptop, and a Via C3 in another system

    by the way, the new via C3's and such are really cyrix's, via bought cyrix a while ago

    and you forgot transmeta, although i dont expect anyone to run a transmeta in their primary rig
     
  3. Keitosha

    Keitosha Ancient Guru

    Messages:
    4,882
    Likes Received:
    135
    GPU:
    Gigabyte Vega56 8GB
    My main rig: as shown to the right: AMD A64 3200 Venice E6 @ 2.5Ghz.

    My 2nd rig: AMD Athlon 2600+ (Tbred, 256KB L2) @ 2.2Ghz.

    My 3rd rig: Intel Pentium !!! 1.0Ghz (Coppermine, S370) @ 1.1Ghz.
     
    Last edited: Sep 30, 2005
  4. BaDmOfO

    BaDmOfO Maha Guru

    Messages:
    1,401
    Likes Received:
    1
    GPU:
    2 x Evga sc GTX 780
    My main rig is for gaming ---->

    My secondary that my girl uses for basic surfing and light gaming has P4 3.2E.

    My next cpu purchase for personal use will most likely be AMD.
    I'm currently building a machine for a small business that will mostly be used for inventory and some business programs will also be Amd.
     
    Last edited: Sep 22, 2005

  5. PuddingWagon

    PuddingWagon Maha Guru

    Messages:
    1,087
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte GTX 670
    I've got AMD, my brothers got the same AMD, my dads got AMD, and bout 5 older comps are AMD.
     
  6. Mannerheim

    Mannerheim Ancient Guru

    Messages:
    4,826
    Likes Received:
    36
    GPU:
    AMD Radeon RX6600XT
    I havent had intel for long time.

    P120
    P233mmx
    duron 800
    duron 1300
    XP2400+
    Sempron 2500+
    XP2500+

    No intel for while x) Just AMD.
     
  7. CJ3D

    CJ3D Ancient Guru

    Messages:
    2,389
    Likes Received:
    4
    GPU:
    Asus GTX970 4GB
    LOL Cyrix/VIA CPU owners should be posting at the Guru2D forums, not here :D



    AMD = 17

    vs

    Intel = 1

    :eek2:

    ...hmmm...
     
  8. Pupp3tmast3r

    Pupp3tmast3r Maha Guru

    Messages:
    1,021
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Gigabyte RTX 3080
    I've got one AMD (64 3500+ Venice) and one Intel CPU (3.2 Ghz, Prescott). I'm only using my AMD computer because my brother uses the other one.
     
  9. Dublin_Gunner

    Dublin_Gunner Ancient Guru

    Messages:
    4,642
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte Rx 460 4GB
    He he!!! 27-1??

    Where the hell are all the Intel guys??


    I havent had an Intel since my....

    386 SX 16
    AMD 486DX4-100 (OC'd to 120, WOW!!)
    Cyrix 6x86 166
    AMD K6-3 500 (I think)
    Athlon 750 (thunderbird, slot A, sweet)
    Athlon 64 3000+ Winchester
     
  10. Keitosha

    Keitosha Ancient Guru

    Messages:
    4,882
    Likes Received:
    135
    GPU:
    Gigabyte Vega56 8GB
    2 Intel guys atm. :p Perhaps the're scared when they saw that AMD's gonna win or something. :p j/k ;)
     

  11. Diamond15

    Diamond15 Maha Guru

    Messages:
    1,040
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI Radeon 1900XT 512mb
    My pc came with a amd 1500+ and i upgraded everything and i have a amd 2400+ for almost 2 years i think. Soon i'm gonna buy a AMD 64 3500+.
     
  12. WildStyle

    WildStyle Ancient Guru

    Messages:
    15,306
    Likes Received:
    20
    GPU:
    MSI GTX 970
    Celeron 300MHz
    P2 400MHz
    1GHz T-Bird
    XP 1600+ Pally
    XP 2000+ Pally
    XP 2200+ Tbred B
    XP 1800+ DLT3C JIUHB
    XP 1800+ DLT3C JIUHB
    XP 2400+ Tbred B
    XP 3000+ Barton
    A64 3000+ NC
    A64 3200+ Claw
    A64 3000+ NC
    A64 3700+ Claw

    And I'm thinking it'll be AMD next, too. :p
     
  13. Ayune

    Ayune Master Guru

    Messages:
    648
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Nvidia 6800GT 256mb (AGP)
    My AMD rig is only for gaming, there is no xp office installed. At my office Im using Intel P4 1.8A with 512mb DDR2100 and MX440.
     
  14. FRAGEYE

    FRAGEYE Ancient Guru

    Messages:
    2,105
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX 8800 GT 512MB
    lol,nice list wildstyle,all 5 pc's i've had,got 3 now,have AMD,lol,AMD is for me,value and performance for the money,can't go wrong,but i'm no AMD fanboy,lol,:)or maybe.......
     
  15. orenda635

    orenda635 Ancient Guru

    Messages:
    6,865
    Likes Received:
    2
    GPU:
    BFG 7600GS 256mb / Radeon 9550 32mb
    AMD of course. I have an AthlonXP 2000+ Palamino on my desktop. It's running at the stock speed of 1.67ghz.

    My laptop has an IBM/Apple PowerPC G4 at 1.33ghz. It's equivilant to an AthlonXP 1700-2000 depending on what power setting I use.

    Other CPUs I've had
    Moterola MC68030 @ 25mhz
    Intel Pentium II @233mhz
    AMD Duron @ 950mhz
     

  16. Ayune

    Ayune Master Guru

    Messages:
    648
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Nvidia 6800GT 256mb (AGP)
    And here my cpu upgrade path:

    AMD K6 333MHz
    INTEL Celeron 566MHz
    AMD Thunderbird 1.1GHz
    AMD Barton XP2500+
    AMD64 3000+ New Castle.
     
  17. Keitosha

    Keitosha Ancient Guru

    Messages:
    4,882
    Likes Received:
    135
    GPU:
    Gigabyte Vega56 8GB
    Oh yeah..... i almost forgot.

    I also had a Pentium 1 100Mhz. :eek: A long long long time ago. :O
     
  18. Lingo2005

    Lingo2005 Master Guru

    Messages:
    484
    Likes Received:
    1
    GPU:
    ATI Radeon HD 4670
    Last time use the pentium 3 733mhz

    Now was using amd athlon 1800+

    It was a big evolution for me.

    AMD more cheaper than pentium, more hotter than pentium, so more faster than pentium.

    Still don't know why amd assemble in Malaysia.
     
  19. SHAD0W

    SHAD0W Master Guru

    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Titan X (Maxwell)
    amd all the way
     
  20. Mannerheim

    Mannerheim Ancient Guru

    Messages:
    4,826
    Likes Received:
    36
    GPU:
    AMD Radeon RX6600XT
    If just AMD woud have more capacity build more CPU´s then Intel woud die:D..
     

Share This Page