system specs????

Discussion in 'Frontpage news' started by Elemental HQ, Dec 31, 2003.

  1. Elemental HQ

    Elemental HQ Master Guru

    Messages:
    949
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 x Nvidia BFG 6600GT OC 570/1.14 PCI-Express SLI
    how come it is no longer showing the system specs of anyones computer in any of the threads on the side of the screen like it is suppose to
     
  2. THunDA

    THunDA Ancient Guru

    Messages:
    2,739
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Powercolor x1900xtx 675/783
    something in options you changed maybe? allow sigs to show I think ...or did you change the theme thing ?

    Thunda
     
  3. Glidefan

    Glidefan Don Booze Staff Member

    Messages:
    12,520
    Likes Received:
    49
    GPU:
    GTX 1070 | 8600M GS
    It IS. It depends on what "Skin" you are using.
     
  4. Elemental HQ

    Elemental HQ Master Guru

    Messages:
    949
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 x Nvidia BFG 6600GT OC 570/1.14 PCI-Express SLI
    i have it set to 1075 x 768 or higher or somthing i just left it default
     

  5. Elemental HQ

    Elemental HQ Master Guru

    Messages:
    949
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 x Nvidia BFG 6600GT OC 570/1.14 PCI-Express SLI
    thanx that was it i set it to guru style and it worked
     
  6. VORDAK

    VORDAK Guest

    LOOK IN THE OPTIONS
     
  7. Elemental HQ

    Elemental HQ Master Guru

    Messages:
    949
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 x Nvidia BFG 6600GT OC 570/1.14 PCI-Express SLI
    thanx but i got it fixed on my last post
     

Share This Page