Something wrong with my card??

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon' started by steveyc27, Oct 23, 2012.

  1. steveyc27

    steveyc27 Master Guru

    Messages:
    211
    Likes Received:
    1
    GPU:
    EVGA 1080 ti Hybrid
    I've noticed I get a foggy artifact of a screen as soon as I enable Deferred AA in BF3. Through testing I kept my card at stock clocks voltages, tested following drivers:

    -Cat 12.11 Beta 3
    -Cat 12.10 WHQL
    -Cat 8.97 April 18th
    -Also inside CCC all default settings

    Made no difference what driver I used. I used 8.97 until 12.11 Beta 3 came out, I also didn't play BF3 for a while so I don't know the exact point when this started happening.

    Do I need to RMA my card? Is there something else I should be checking for?

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Basquedude

    Basquedude Member Guru

    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Diamond 5970 2GB
    How are other games? Maybe its just an effect of a new map?
    Is it happening everywhere?
     
  3. steveyc27

    steveyc27 Master Guru

    Messages:
    211
    Likes Received:
    1
    GPU:
    EVGA 1080 ti Hybrid
    I'll have to check further, I've tried Dirt 3, Dirt 2, MOH - Warfighter, and no problems I've noticed yet. Will report back later. I'll check more BF3 maps as well. Thanks
     
  4. steveyc27

    steveyc27 Master Guru

    Messages:
    211
    Likes Received:
    1
    GPU:
    EVGA 1080 ti Hybrid
    I tested every other map in BF3 and it's just Operation Swordbreaker that seems to have this problem but only from the tunnel before the street and on for the rest of that map.

    I don't see this in any other games either, I tried repair BF3 installation and still didn't make a difference. Not a big deal if everything else is fine I guess.
     

Share This Page