Something new is approaching

Discussion in 'Rivatuner Generic Discussion forum' started by Unwinder, Sep 8, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lowdog

    lowdog Active Member

    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Hehe it's OUT! and works fine on my Sapphire 5870 CFX setup :)

    Only thing though it's showing gpu 1 in the monitoring section and in CCC that gpu is gpu 2. And gpu 2 is gpu 1 in CCC :3eyes:

    EDIT UPDATE; doesn't work at all on Sapphire 5870 :bang:
     
    Last edited: Oct 1, 2009
  2. lowdog

    lowdog Active Member

    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Update 2

    The MSI tool will only let Sapphire 5870 clocks to the same level as CCC, that is 900 core and 1300 mem, any higher just won't apply/stick.

    Voltage adjustments seem to apply all the way up to 1.35v....but I have no way to confim this however.
     
  3. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    12,901
    Likes Received:
    2
    Must be so. Afterburner GPU indices are not supposed to match with ATI and NVIDIA control panel GPU indices. The indices displayed in ATI and NVIDIA control panels depend on OS, driver version, SLI/CF mode on/off and even display connection.
    In Afterburner the indices are always constant in the system because the GPUs are sorted by PCI bus index. The same applies to EVGA Precision.
     
  4. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    12,901
    Likes Received:
    2
    Normal for AMD cards, addressed here:

    http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=3293819&postcount=8

    BTW now Afterburner has its own subforum, so I close this thread. Please move any comments there.
     

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page