sigverif sees unsigned files, but they're missing?

Discussion in 'General Software and Applications' started by Danny_G13, Jun 13, 2017.

  1. Danny_G13

    Danny_G13 Master Guru

    Messages:
    264
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 1080Ti FE @ 2GHz
    Most boringly titled thread ever, but my OCD is being bugged by this.

    Basically trying to do a bit of spring cleaning on the system, and ran sigverif to identify any non-signed files.

    It found a few. The problem is they're all references to files I manually erased - I was unable to properly uninstall Asus AI Suite III and it's now left traces all over the place.

    I used the cleaner.exe thing from Asus but that hasn't got rid of those sigverif references.

    I saw this once before with an emulation driver called tapp.sys I think, but I was able to rectify it by uninstalling the (hidden) device from device manager.

    But I have no idea where these 'devices' are for AI Suite. Things like atkex.dll etc.

    sigverif thinks they're all there (17 of them) but they're not. How do I get rid of the references so sigverif doesn't 'see' them in error?

    PS used ccleaner but it didn't work.
     
  2. mbk1969

    mbk1969 Ancient Guru

    Messages:
    3,570
    Likes Received:
    13
    GPU:
    GeForce GTX 970
    It is not clear what exactly do you call "references".
     
  3. Danny_G13

    Danny_G13 Master Guru

    Messages:
    264
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 1080Ti FE @ 2GHz
    The fact they're appearing in sigverif as 'unsigned' yet the files themselves are gone from the disk.
     
  4. Danny_G13

    Danny_G13 Master Guru

    Messages:
    264
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 1080Ti FE @ 2GHz
    Fixed. They were hiding in the repository. As opposed to where sigverif reported them as being.
     

Share This Page