"Setup did not find a driver compatible" problem

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by Durruti, Mar 31, 2009.

  1. Durruti

    Durruti New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD 4870
    Hi there,

    first, thx all for such a good support you all are doing...better than ATI´s one... and sorry for my bad english, i´m spanish.
    Second: sorry if this problem has already posted, I searched it but couldn´t find it.

    I just get a ATI Sapphire HD 3850 AGP for my HTPC, but when I try to install drivers I always get the following message:

    "Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit."

    I tried with Catalyst 9.3: no way
    I tried with Catalyst 9.1: no way

    The only thing that works is the "Sapphire" drivers in the box: Catalyst 8.3

    My O.S. is WinXP 32 bit

    Any help is welcome. Thank you.
     
  2. ReDi

    ReDi Member Guru

    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x Sapphire HD4870 CF
    Sounds like you downloaded a driver that is not for Windows XP32?
     
  3. Durruti

    Durruti New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD 4870

    That was the first thing I thought, but the drivers I downloaded are OK, even I tried to downloaded it from Guru3D (ATI Catalyst 9.2 XP 32-bit WHQL), and, in the other hand, it´s impossible I´m the only fool in the world :

    http://www.google.es/search?q="Setu...s=org.mozilla:es-ES:official&client=firefox-a

    Also I tried updating .Net Framework from 2.0 to 3.5... useless

    thx for reply,
    hope somebody has a solution.
     
  4. rflair

    rflair Don Commisso Staff Member

    Messages:
    4,174
    Likes Received:
    491
    GPU:
    5700XT

  5. Durruti

    Durruti New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD 4870
    Problem solved:

    Thx dude, you proved I´m a fool...
    Sapphire has a hotfix for its own cards. I downloaded and installed "Catalyst 9.3 HOTFIX for HD2K/HD3k AGP cards and WinXP 32-bit (if problems occur by using AGP cards)" (the link above is for WinXP 64 Bits) and everything was fine.

    thx
     

Share This Page