Resident Evil 6 Benchmark

Discussion in 'Benchmark Mayhem' started by PhazeDelta1, Feb 21, 2013.

  1. Extraordinary

    Extraordinary Ancient Guru

    Messages:
    19,558
    Likes Received:
    1,636
    GPU:
    ROG Strix 1080 OC

    Wow what a complete fail of a benchmark
     
  2. ricardonuno1980

    ricardonuno1980 Banned

    Messages:
    4,407
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 780Ti Classified :D
    press "ctrl + print" by Windows or press key default by eVGA Precision or by MSI Afterburner to capture image. ;)

    What's your geforce driver (default or HQ setting (please do keep disable AA, AF...)) and OS?
    See my scores in post #8 but attention to 1920x1200. ;)
     
  3. ricardonuno1980

    ricardonuno1980 Banned

    Messages:
    4,407
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 780Ti Classified :D
    I can't capture result because I got error message when test was ending due to maybe graphics problems (bus, table and more few). xD lool But I can get better than 20k - 20025!!! :D
    I got better min 51 fps (end of part 1 - far lot of people) at 720x480 running XP despite same speed CPU@4.5GHz. woww! :D

    But I try update geforce driver from 310.90WHQL to 314.07WHQL to maybe fix these issues.
     
    Last edited: Feb 23, 2013
  4. ---TK---

    ---TK--- Ancient Guru

    Messages:
    22,106
    Likes Received:
    3
    GPU:
    2x 980Ti Gaming 1430/7296
    how so? except for the alt tabbing bs.
     

  5. ricardonuno1980

    ricardonuno1980 Banned

    Messages:
    4,407
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 780Ti Classified :D
    I can save to capture image :D before get error message despite perfectly graphics (no problems). lool

    720x480@0xAA with all max set except motion blur off running XP and see same speeds CPU + GPU-314.07WHQL (HQ)
    [​IMG]
    Better and insane score! :D
     
  6. cad cam man

    cad cam man Master Guru

    Messages:
    593
    Likes Received:
    3
    GPU:
    RTX 3080 TI
    Hi ricardonuno1980,
    all settings maximum
    Driver = 314.07 qhql
    OS = Windows 8 pro 64 bit
    Quality = let the 3d application decide
    Resolution 1920 x 1200
    one gtx 480 = 7113
    sli gtx 480 = 11876
    cpu still 4.2Ghz and gpu still 900/2125
    regards
     
  7. Its a fail of a benchmark because there is no way to tell if someone has alt tabbed or not. It wont boost your score by squillions if you alt tab then immediately go back to the bench, it will only boost your score by 1000 points, but if you alt tab for a good length of time it boosts the score massively.

    So eg : someone runs a bench, alt tabs briefly for a second, does this 3 times throughout the run (raising his score by 3000)...how do you know hes alt tabbed if he fails to mention he alt tabbed and is being dishonest?
     
  8. cowie

    cowie Ancient Guru

    Messages:
    13,276
    Likes Received:
    357
    GPU:
    GTX
    Its to see if you can run the game
    I put up a 12k 7980 @1250 3770k @4.0 max settings so i can run it i guess
    Games are crap comuinty benchmarks you can cheat so many ways
     
  9. Lane

    Lane Ancient Guru

    Messages:
    6,361
    Likes Received:
    3
    GPU:
    2x HD7970 - EK Waterblock
    Like all game benchmark, hence why they are not used on competition.. you can set in driver all in minimum ( force AA off, AF, mipmap in low, use LOD etc ) and put all in max on the games.. and boost your score so easely..
     
  10. Of course all benchmarks you can change your settings in ccc or nvidia control panel but thatll change your score slightly. Whereas i could put up my 90+k score in this bench which is ridiculous lol
     

  11. cowie

    cowie Ancient Guru

    Messages:
    13,276
    Likes Received:
    357
    GPU:
    GTX
    Its obvious but other tweaks are sometimes not so easy to spot.
    as lane said in more detail.
    You can show HQ in game settings but too many ways to go around them.
    Benches like fm3d or benches with "wrappers" you cant dont things like that to add 1k every time:)
     
    Last edited: Feb 24, 2013
  12. morbias

    morbias Don TazeMeBro Staff Member

    Messages:
    13,444
    Likes Received:
    37
    GPU:
    -
    guys, please check file sizes before posting images. Some posts have been deleted because they contained gigantor images, one of which was over 4mb. Collectively they make this webpage use a ridiculous amount of bandwidth!
     
  13. MfA

    MfA Master Guru

    Messages:
    976
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac GTX 1060 6GB
    Q9650@4335MHz(8.5x510), ForceWare 314.07(Q), Win 7 U x64 SP1, 1920x1080 all max

    GTX4601GB@675/3600MHz - SCORE: 4222
    [​IMG]
    GTX4601GB@900/4200MHz - SCORE: 5320
    [​IMG]
     
  14. FULMTL

    FULMTL Ancient Guru

    Messages:
    6,704
    Likes Received:
    2
    GPU:
    AOC 27"
    Max settings and OC
    [​IMG]
     
    Last edited: Feb 25, 2013
  15. Chunin

    Chunin Member

    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte GTX 670
    All max @ 1680 x 1050 (monitor max resolution...)

    I got 11724 points

    Tried to take a screen shot but it turned out as black screen. Will try again using Fraps.
     
    Last edited: Feb 26, 2013

  16. John Dolan

    John Dolan Ancient Guru

    Messages:
    2,245
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x GTX 780 SLI
  17. FULMTL

    FULMTL Ancient Guru

    Messages:
    6,704
    Likes Received:
    2
    GPU:
    AOC 27"
    Check your My Pictures >Screenshots folder
     
  18. popkiller

    popkiller Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUS Strix GTX 970 4GB
    2x XFX Radeon HD5850 @ 850/1100

    1920x1200 @ All settings max
    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 1, 2013
  19. MrBonk

    MrBonk Ancient Guru

    Messages:
    3,375
    Likes Received:
    265
    GPU:
    Gigabyte 3080 Ti
    Max. No AA. CPU @4Ghz GPU 900Mhz Core/2070Mhz RAM
    [​IMG]


    With FXAA3HQ
    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 1, 2013
  20. mikeysg

    mikeysg Ancient Guru

    Messages:
    3,142
    Likes Received:
    663
    GPU:
    MERC310 RX 7900 XTX
    Maxed out @1080P, rig specs as follow-
    FX8350 @4.45ghz/Asus Crosshair V Formula/16GB RipJawsX 2133mhz/2x GTX670 SLi/64bit Win7 Pro
    [​IMG]
     

Share This Page