RadeonPro BETA (Automating 3D Settings)

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by japamd, May 20, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. japamd

    japamd Ancient Guru

    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 7970Ghz
    Man, I'm going nuts with this... :bang:

    Please delete profile and re-create it, should work then.
     
  2. JaylumX

    JaylumX Master Guru

    Messages:
    565
    Likes Received:
    20
    GPU:
    MSI RTX 3080 Ti
    Same here
     
  3. Bhairava

    Bhairava Master Guru

    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x 5850
    Yes V-sync works now! AA still not applied.
     
  4. japamd

    japamd Ancient Guru

    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 7970Ghz
    One last try before giving up: try to install/update Visual C++ 2010 runtime

    http://www.microsoft.com/downloads/...5e-6de6-4d3a-a423-37bf0912db84&displaylang=en

    PS: try updating NET Framework 2.0 too

    http://www.microsoft.com/downloads/...cb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en
    http://www.microsoft.com/downloads/...00-ACF8-4FA1-AFFB-40E78D788B00&displaylang=en
    http://www.microsoft.com/downloads/...77-E02C-4AD3-AACF-A7633F706BA5&displaylang=en
    http://www.microsoft.com/downloads/...ED-04EB-471E-8A99-3C61D19A4C5A&displaylang=en
     
    Last edited: May 25, 2010

  5. japamd

    japamd Ancient Guru

    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 7970Ghz
    Please try build 1.0.4.9.

    Thanks!
     
  6. Konrad321

    Konrad321 Banned

    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Version 1.0.4.9 is working again for me. I've deinstalled the old version, deleted the folder and searched in registry "radeonpro" and deleted all.
     
  7. japamd

    japamd Ancient Guru

    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 7970Ghz
    Thanks Konrad321! I'm going now to work on "super" LOD adjustments as you explained. Next build will have that feature.
     
  8. JaylumX

    JaylumX Master Guru

    Messages:
    565
    Likes Received:
    20
    GPU:
    MSI RTX 3080 Ti
    Thanks brother. That worked for me to :D
     
  9. Bhairava

    Bhairava Master Guru

    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x 5850
    AA still not working in ME2. :(
     
  10. japamd

    japamd Ancient Guru

    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 7970Ghz
    What exactly you did to make it work?

    Ok, I'll check that later.
     

  11. dox_aus

    dox_aus Master Guru

    Messages:
    301
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSi 290 Gaming CF
    1.0.4.9 also appears to be working.

    Didnt run at first, re-installed the visualc runtime and netfx64 but said i already had it install with the os. Tried the netfx sp1 64, but said i had to disable windows features in programs on or off.. tried switching on 'windows process activation - .NET enviroment tab' did a reboot.. also did as others, unistalled, deleted folder in programs(x86)..and cleansed 'some' of the registry of 'radeonpro' entries.. dont know which effect stopped the error.

    Still doesnt appear to change any ingame settings tho, altho fps counter is the only thing that does appear to work.
     
  12. WhiteLightning

    WhiteLightning Don Illuminati Staff Member

    Messages:
    28,974
    Likes Received:
    1,835
    GPU:
    GTX1070 iChillx4

    This i had to do to get the latest version installed. just uninstalling wasnt enough, i had to stop the service, then uninstall, then reinstall to get it working.
     
  13. THEBIG360

    THEBIG360 Maha Guru

    Messages:
    1,216
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Phantom 670's SLI
    Vsync working and Fps counter you truly own my man. Would love to donate as i did to nhancer if possible.
     
  14. japamd

    japamd Ancient Guru

    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 7970Ghz
    Thanks for reporting, you can create a profile and set "Show CrossfireX logo when aplicable" to quick test if settings are changed (disable at Catalyst first). If CrossfireX logo is displayed when you start the game, then it's working.

    Thanks, looks like the installer is not cleaning up the service on uninstall blocking installation of newer versions of service.

    Thank you for your feedback and support!
     
  15. sideeffect

    sideeffect Master Guru

    Messages:
    323
    Likes Received:
    34
    GPU:
    Vega 56
    I'm getting "Error: RadeonPro Support Service communication error"

    Using latest version on Win 7 x64. I tried restarting the service and reinstalling program.

    edit - nevermind i'll try the fix on last page later.
     
    Last edited: May 26, 2010

  16. JaylumX

    JaylumX Master Guru

    Messages:
    565
    Likes Received:
    20
    GPU:
    MSI RTX 3080 Ti
    I did as konrad321 advised

     
  17. soviet87

    soviet87 Active Member

    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    GPU:
    5850+5850+5970+GTX470
    Was having that issue as everyone else, i deleted the ray adams registry entry, stopped the service, uninstalled, deleted the left over install folder, then reinstalled, now it works, now i am going to test some of the features out.
     
  18. japamd

    japamd Ancient Guru

    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 7970Ghz
    Ok, I've just made some changes to installer so no traces will be left.

    I will not remove ATT registry keys as they should be needed by ATT itself. Lefting those ATT registry entries on windows registry should not cause any problems.

    I'm finishing build 1.0.5.0 with LOD adjustment and will upload it soon.
     
  19. soviet87

    soviet87 Active Member

    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    GPU:
    5850+5850+5970+GTX470
    Thanks, also, i tried some doom 3, the cross fire logo was working, but fps counter was not showing, any ideas?
     
  20. sideeffect

    sideeffect Master Guru

    Messages:
    323
    Likes Received:
    34
    GPU:
    Vega 56
    Show FPS is under Direct3D tweaks so I guess it doesnt work atm with OpenGL games.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page