RadeonPro BETA (Automating 3D Settings)

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by japamd, May 20, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Morganrone93

    Morganrone93 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD 5850 Powercolor PCS+
    Sadly Radeonpro didn't work that well for me..
     
  2. Black_ice_Spain

    Black_ice_Spain Ancient Guru

    Messages:
    4,553
    Likes Received:
    0
    GPU:
    970GTX
    why not?

    i mean, what was the problem? Maybe something was not correctly configured

    try msi afterburner then. Even if you dont OC, it has fps limiting.
     
  3. plywood99

    plywood99 Master Guru

    Messages:
    201
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Vega 64 Liquid Cool
    Wouldn't using RadeonPro over ride the values in caps anyway? The same way setting a game profile in CCC over rides the cap profile.
     
  4. japamd

    japamd Ancient Guru

    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 7970Ghz
    Hmm, that's odd. I just tested this

    Run("ping.exe", "127.0.0.1", "-n", "10");

    And ping works fine, pinging localhost 10 times.

    The command

    Run( "C:\Program Files (x86)\Actual Multiple Monitors\ActualMultipleMonitorsCenter.exe", "dp", "\"TV Only\"" )

    actually runs as you type this in a command prompt

    "C:\Program Files (x86)\Actual Multiple Monitors\ActualMultipleMonitorsCenter.exe" dp "TV Only"

    Isn't that the correct command?
     

  5. OlivierMDVY

    OlivierMDVY Master Guru

    Messages:
    222
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 1080Ti@2.0Ghz
    japamd I love your app, but when you minimize or start minimized your app you still have a window which pops up and close. Is it possible to get rid of this behaviour? Thanks.
     
  6. zerowalker

    zerowalker Master Guru

    Messages:
    351
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD R9 380
    Is it that, "64 bit blabla", cause i get it aswell, and i donĀ“t even start the 64 bit thing, only Radeonpro;S
     
  7. plywood99

    plywood99 Master Guru

    Messages:
    201
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Vega 64 Liquid Cool
    I think he's referring to how if you have RP set to Start With Windows and Start Minimized the main GUI will still flash onscreen for just a moment. Also RP does the flash thing when you change a setting and then close the GUI.

    Doesn't bother me in the least, but I guess some people are anal about such things.

    I get the "64bit blabla" window only rarely and it's usually due to something in the start up process interfering with the order in which RP loads.
     
  8. Surridge

    Surridge Member

    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 7970
    I think he said it's necessary to get the W7 jump lists working... which I use extensively, by the way :)
    Edit: That's for the starting up minimized part.
    The other flashing (when you close) might have something to do with the 64-bit thing.
     
    Last edited: Dec 29, 2012
  9. The Mac

    The Mac Ancient Guru

    Messages:
    4,408
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire R9-290 Vapor-X
    no, RP adds setting on top of the caps. Some settings (like AA method) may overide basic cap tweaks, but for the most part the caps are left intact..

    caps contain MANY low level driver and engineering tweaks that are not exposed to the user, even with RP.

    http://www.overclock.net/t/1318756/amd-12-11-beta-drivers/1010#post_18747306
     
    Last edited: Dec 29, 2012
  10. VAAS

    VAAS Member Guru

    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus R9270OC 2Gb
    I can not use the program with sleeping dogs, tried everything and can not see the osd, tell me what I have to configure to get RadeonPro working with Sleeping Dogs ... The version of the game is 1.9 and RadeonPro 1.1.1.0.

    Thanks.

    EDIT: Solved the problem unchecking the box "start as administrator"
     
    Last edited: Dec 29, 2012

  11. plywood99

    plywood99 Master Guru

    Messages:
    201
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Vega 64 Liquid Cool
    Ah understood thank you.
     
  12. OlivierMDVY

    OlivierMDVY Master Guru

    Messages:
    222
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 1080Ti@2.0Ghz
    Yes plywood99 that's the point.

    By the way when a game is started as administrator then RP can't apply the profile to it.
     
  13. Bullu$

    Bullu$ Master Guru

    Messages:
    410
    Likes Received:
    0
    GPU:
    R290X CFX@1050/1350
    Installed the game Power@glory but all RP settings don't work :(
    When I change settings in CCC it work, but in RP profile it won't.

    I use the png3.exe.

    GTR2 is working fine with Rp.
     
  14. plywood99

    plywood99 Master Guru

    Messages:
    201
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Vega 64 Liquid Cool
    Shouldn't be a need for admin privileges.
    Install RP normally.
    Start games normally.
    Should work fine. :p
     
  15. yaji

    yaji Active Member

    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HIS Radeon 4850 512MB
    Yup, I can confirm this. I'm having this problem with Vindictus. No SMAA, OSD and rest of the nice things without running RP as an Administrator.
     

  16. dove

    dove Master Guru

    Messages:
    312
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Powercolor 6950 2GB
    Yeah, the ping command works fine.

    I just copied and pasted the command prompt example above into the commandline and that switches to "TV Only" correctly.

    Then I copied and pasted the script example above into RP and clicked Test Script and nothing happens.

    If I add the ping command and click Test Script, just the ping runs in a cmd window.
     
  17. japamd

    japamd Ancient Guru

    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 7970Ghz
    My bad, I forgot about character scaping used by scripts including javascript used by RP.

    You need this

    Run( "C:\\Program Files (x86)\\Actual Multiple Monitors\\ActualMultipleMonitorsCenter.exe", "dp", "\"TV Only\"" )
     
  18. totya

    totya Member Guru

    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus EAH4850 512MB
    Hi!

    This is not my problem, but I try test this:

    Run("c:\\Program Files (x86)\\Test\\see.bat","dp","\"TV Only\"")

    see.bat:
    @echo %1 %2 %3 %4 %5
    pause

    The result is:
    "dp" ""TV Only""

    He wrote dp command needed without quotes, and I think "TV only" with double quotes not good too...
     
  19. Eastcoasthandle

    Eastcoasthandle Ancient Guru

    Messages:
    2,171
    Likes Received:
    232
    GPU:
    Nitro 5700 XT
    nevermind
     
    Last edited: Dec 30, 2012
  20. japamd

    japamd Ancient Guru

    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 7970Ghz
    Oh, then it's a bug, I'll left to the user when quotes should be used.

    Thanks.

    Set position = disabled in Global profile.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page