RadeonPro BETA (Automating 3D Settings) #2

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by Hilbert Hagedoorn, Jan 8, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cloakengaged

    cloakengaged Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD
    i think force aa not working in skyrim
     
  2. And0r

    And0r Active Member

    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    GPU:
    7850
    Hi Japamd,

    I have a problem with "Resident Evil 5", and smaa in DX10 mode. DX9 works fine but DX10 boots into the menu screen with a blank screen, and I can still see the mouse cursor.

    FXAA works fine though.

    Many Thanks for your continued effort's with RadeonPro

    Andy
     
  3. cutestguy

    cutestguy Active Member

    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 780 SC SLI
    Hi i have a hp 17t-3200 with i5-3210m and 7850m graphics
    i have a problem with installing some of the programs to tweak my 7850m like radeon pro and ati tray tools.. i keep on getting could not load ADL drivers.. i have the latest intel driver and 13.1 mobile driver installed.. i can run the games with the 7850m but the thing is when i install radeon pro and ati tray tools it feels like it always detect the default driver of intel hd 4000 and not the 7850 what is why these programs do not work properly... please help
     
  4. dove

    dove Master Guru

    Messages:
    312
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Powercolor 6950 2GB
    Thanks, I'll try that then. I'm having a nightmare with Arma2 at the moment. First I couldn't get it or DCS World to launch without crashing, so after a couple of days of debugging I restored from a True Image backup I made a couple of weeks ago. Then it was fine for a few days, then one morning Arma2 couldn't load again but DCS World was still fine as was everything else.

    I have a spare Windows partition so I've just restored the TI backup to that and Arma2 works fine in that, so it's obviously a software problem but I can't think what as I didn't change anything between playing it on Sunday evening and being unable to launch it on Monday! Anyway, not a RP problem as that's running in both Windows (and I tried killing it and the support service as part of my debugging anyway).

    That's totally weird if you've got Arma2 and Arma2 Operation Arrowhead both installed. You may be able to launch CO just by making a shortcut like this:

    "D:\Games\ArmA 2 Operation Arrowhead\arma2oa.exe" "-mod=D:\Games\ArmA 2;Expansion;" -nosplash -world=empty

    adjusting the paths as necessary of course but not using Steam for Arma2 I can't say for sure, so best to wait for someone else to confirm.
     

  5. japamd

    japamd Ancient Guru

    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 7970Ghz
    Works fine here. Are you using the latest build? Download it again just to be sure.

    Sorry, that's an already reported issue that I could not find a solution.

    Ok, just tried it and got this

    [​IMG]

    And this when the game loads up: http://img.radeonpro.info/d46a2390a50c7ad618e3191438e582e9/n.jpg

    No sign of ArmA 2: Combined Operations
     
  6. dove

    dove Master Guru

    Messages:
    312
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Powercolor 6950 2GB
    You got it :)

    It won't say Combined Operations as that's just a name for Arma2 Operation Arrowhead content combined with Arma2 content. As the Expansions window shows, you've got both loaded there so you're good to go.

    As I say, I'm not familiar with Steam but I presume that other box was just setting up the files for the first time and you won't see that every time.

    As that worked, you should now be able to run the beta by making a shortcut like this:

    Code:
    "D:\Games\ArmA 2 Operation Arrowhead\Expansion\beta\arma2oa.exe" "-mod=D:\Games\ArmA 2;Expansion;Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion" -nosplash -world=empty
    that assumes you have the beta installed of course. If you do it should be in your steam folder under Arma 2 Operation Arrowhead\Expansion\beta but it may be that Steam uses a different folder for it. I'm not sure how Steam handles installing the betas either.

    There's been some problems with crashes with the most recent ones, so you might want to stick with 100697 for now. They're available for download from http://www.arma2.com/beta-patch.php but I'm not sure whether you'll be able to install those with the Steam version as it might not be able to find the correct folder but it looks in the registry for that, so if Steam creates the same registry keys as the standalone version you should be fine.
     
  7. cutestguy

    cutestguy Active Member

    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 780 SC SLI
    but can i still use the radeon pro with that error? and can i force vsync off like arma II and audition dance battle using radeon pro? coz it doesnt have vsync off option in the game but it stuck in 60 fps and forcing always off in windows 7 is not working on CCC
     
  8. Uruk

    Uruk Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    GPU:
    6870
    RadeonPro 1.1.1.0.

    ...random problem :bang: :wanker:
    Please solution?

    edit:
    there was no such problem with 1.1.0.6.
     
    Last edited: Feb 7, 2013
  9. Black_ice_Spain

    Black_ice_Spain Ancient Guru

    Messages:
    4,583
    Likes Received:
    17
    GPU:
    5700XT
    tried doing a uninstall and then reinstalling?

    Press Windows+R, write services.msc, click enter and search for RadeonPro support service.

    Btw i see that swetfx doesn't "work" (removed) anymore in BF3 (online?), is there a way to enable it with RP under my own risk? (going 2 read previous posts to check what japamd said about this :) ).
     
  10. And0r

    And0r Active Member

    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    GPU:
    7850

    I'm using the build from the 8th of Jan. I just downloaded from the link in the first thread.

    Andy
     

  11. Uruk

    Uruk Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    GPU:
    6870
    ^I started service here, and works after several restarts. THX:).
     
  12. Black_ice_Spain

    Black_ice_Spain Ancient Guru

    Messages:
    4,583
    Likes Received:
    17
    GPU:
    5700XT
    anyways you should to try to fix it failing, it's not normal that it fails a few restarts.
     
  13. greenfish

    greenfish New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD RADEON 7950
    Hi!

    First time user, just registered to post how wonderful radeonpro really is for my setup :)

    A few questions:


    Everytime my system boots up, there's a message about a helper module from radeonpro, "no support for 64 bit, nothing to do here exiting" I think. Have to manually close down the window. Is this normal? Radeonpro autostarts according to the settings i've used.

    Had a hard time with vsync and AMD in general (miss adaptive vsync) heard radeonpro is suppose to have dynamic vsync. Bf3, hitman are a few games i'm using dynamic vsync on, everytime the fps goes under 60fps, it kinda behaves like adaptive vsync. Does dynamic vsync turn it self off under 60 fps just like adaptive?


    Love how easy it is to use sweetfx with radeonpro, love it!

    Thank you so much for your awesome application!!!

    Will donate at the end of the month
     
  14. Black_ice_Spain

    Black_ice_Spain Ancient Guru

    Messages:
    4,583
    Likes Received:
    17
    GPU:
    5700XT
    do you have a 32bits OS?, go to the options and try to search something like "enable 64bit support" and disable it.

    dynamic vsync is mostly the same than adaptive i think (except different implementor).
     
  15. RainyDog

    RainyDog Guest

    Hi greenfish, I'm new here too. Just to say that more often than not I get the same message upon boot up as well using Windows 7 x64. Occasionally it doesn't occur, however, and RadeonPro 64bit is running in task manager along with the 32bit version...
     

  16. RainyDog

    RainyDog Guest

    Hello japamd,

    Another new user here wanting to thank you for your work and effort with Radeonpro. I've tried about 30 games with it and it's simply essential now. Being able to add SMAA, force framerates, refresh rates and triple buffering, along with all the vsync options from within one tool is just terrific and much appreciated.

    However, also wanted to report that I've found a few games that crash upon exiting/quitting for me, for example Max Payne 3 (Steam), Deus Ex Human Revolution (Steam) and NFS: Most Wanted (2012) (Origin).

    Windows crash report seems to indicate it's AppProfiles.dll which is causing it... Do you know if there's anything I can try to solve? Tried all the various disabling options in the settings/compatibility list tab but none of those help unfortunately. I've also tried just adding the games to RP without actually changing/forcing any settings, but they still crash when exiting.

    Cheers in advance for any pointers and thanks again for the brilliant program.
     
  17. Tomatone

    Tomatone Member Guru

    Messages:
    153
    Likes Received:
    43
    GPU:
    Nitro+ 580 8GB
    Yes

    In ArmA 2 I have active TB if I use D3DOverrider (don't have error message when game start and in RP OSD TB is active).

    In ArmA 2: CO I have FPS and OSD overlay only if I use -winxp in game shortcut and TB is on don't need to use D3DOverrider :banana:


    Log file from arma2.exe RP FPS+OSD overlay and TB (D3DOverrider) work:
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.186: Starting log for [arma2.exe]
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.186: Setup API hooking
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.187: API hooking startup done
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.187: Listing loaded modules at memory
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.187: PID 1348 avgnt.exe
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.188: PID 720 D3DOverrider.exe
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.188: PID 248 RadeonPro.exe
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.188: PID 3840 arma2.exe
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.188: Listing modules loaded by target application
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.188: (0x00400000) D:\ArmA 2\arma2.exe
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.189: (0x76F00000) C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.189: (0x75C70000) C:\Windows\syswow64\kernel32.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.189: (0x76110000) C:\Windows\syswow64\KERNELBASE.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.189: (0x711D0000) C:\Windows\system32\DDRAW.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.190: (0x75BC0000) C:\Windows\syswow64\msvcrt.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.190: (0x75520000) C:\Windows\syswow64\USER32.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.190: (0x762B0000) C:\Windows\syswow64\GDI32.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.190: (0x76ED0000) C:\Windows\syswow64\LPK.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.190: (0x75290000) C:\Windows\syswow64\USP10.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.191: (0x75EA0000) C:\Windows\syswow64\ADVAPI32.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.191: (0x75500000) C:\Windows\SysWOW64\sechost.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.191: (0x76550000) C:\Windows\syswow64\RPCRT4.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.191: (0x745E0000) C:\Windows\syswow64\SspiCli.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.191: (0x745D0000) C:\Windows\syswow64\CRYPTBASE.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.192: (0x72320000) C:\Windows\system32\DCIMAN32.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.192: (0x75A20000) C:\Windows\syswow64\SETUPAPI.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.192: (0x758A0000) C:\Windows\syswow64\CFGMGR32.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.192: (0x76220000) C:\Windows\syswow64\OLEAUT32.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.192: (0x75F70000) C:\Windows\syswow64\ole32.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.193: (0x760F0000) C:\Windows\syswow64\DEVOBJ.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.193: (0x73D80000) C:\Windows\system32\dwmapi.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.193: (0x73240000) C:\Windows\system32\WINMM.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.193: (0x74640000) C:\Windows\syswow64\SHELL32.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.193: (0x761C0000) C:\Windows\syswow64\SHLWAPI.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.194: (0x71DA0000) C:\Windows\system32\DINPUT8.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.194: (0x75460000) C:\Windows\syswow64\WS2_32.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.194: (0x753C0000) C:\Windows\syswow64\NSI.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.194: (0x71760000) C:\Windows\system32\DSOUND.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.195: (0x71D00000) C:\Windows\system32\POWRPROF.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.195: (0x72310000) C:\Windows\system32\X3DAudio1_6.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.195: (0x00020000) C:\Windows\system32\XINPUT1_3.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.195: (0x71000000) C:\Windows\system32\d3d9.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.195: (0x744F0000) C:\Windows\system32\VERSION.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.196: (0x71D80000) C:\Windows\system32\d3d8thk.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.196: (0x6AD90000) C:\Windows\system32\d3dx9_41.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.196: (0x76160000) C:\Windows\system32\IMM32.DLL
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.196: (0x756A0000) C:\Windows\syswow64\MSCTF.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.196: (0x760D0000) C:\Windows\syswow64\psapi.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.197: (0x73DA0000) C:\Windows\system32\uxtheme.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.197: (0x70F10000) C:\Windows\system32\profapi.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.197: (0x6B5D0000) C:\Program Files (x86)\RadeonPro\AppProfiles.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.197: (0x73140000) C:\Windows\system32\AVRT.dll
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.198: HookStartup end
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:30.200: API hooking ok (Watchdog timeout waiting)
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:33.965: Hooking strategy 2
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:33.965: Create a device and hook (Hooking strategy 2)
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:33.998: D9Wrapper::CreateDeviceHooks
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:33.999: D3DXLoadSurfaceFromSurface9_Proc=6F1C7BFF D3DXSaveSurfaceToFileW9_Proc=6F1C5181 D3DXSaveSurfaceToFileInMemory=6F1C51A9
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:33.999: D9Wrapper::CreateDeviceHooks done
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:34.160: D9Wrapper::CreateResources enter
    [PID: 3840-3916] 02/07/2013 23:23:34.160: Watch timeout: Something hooked, stop thread
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:34.169: Got video adapter [AMD Radeon HD 6800 Series]
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:34.171: OSD or CrossfireX bar set, start GPU monitoring thread
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:34.171: Got game window handle=000A049E
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:36.281: InitPanel: GameWindow=000A049E FXAA=0 SMAA=0 DVC=1 DFC=0 TFPS=30 MFRR=1
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:36.281: D9Wrapper::CreateResources leave (clean)
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:36.281: FirstPresent (Class=0)
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:36.281: FirstPresent (Class=GLD8+)
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:36.281: D3D9 device. Create Resources
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:36.282: Init Panel
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:36.282: InitPanel: GameWindow=000A049E FXAA=0 SMAA=0 DVC=1 DFC=0 TFPS=30 MFRR=1
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:36.282: SystemHooks::ResetHooks enter
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:36.282: SystemHooks::ResetHooks leave (4)
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:36.282: FirstPresent leave with status=FALSE
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:36.282: DrawFPS called for device=0C831F80
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:36.283: PresentNotDetected=TRUE
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:36.283: Viewport=(0, 0, 1680, 1050)
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.582: D9Wrapper::ReleaseResources enter with ThreadId=3832
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.584: D9Wrapper::ReleaseResources leave (clean)
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.584: D9Wrapper::ReleaseRenderTargets enter
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.584: D9Wrapper::ReleaseRenderTargets leave (clean)
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.709: SystemHooks::ResetHooks enter
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.709: SystemHooks::ResetHooks leave (0)
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.819: Leaving
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.819: SystemHooks::ResetHooks enter
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.819: SystemHooks::ResetHooks leave (0)
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.819: D9Wrapper::ReleaseResources enter with ThreadId=3832
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.819: D9Wrapper::ReleaseResources leave (clean)
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.819: D9Wrapper::ReleaseRenderTargets enter
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.819: D9Wrapper::ReleaseRenderTargets leave (clean)
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.819: D9Wrapper::ResetHooks enter
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.819: D9Wrapper::ResetHooks leave
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.819: DXGIWrapper::ResetHooks enter
    [PID: 3840-3832] 02/07/2013 23:23:47.819: DXGIWrapper::ResetHooks leave

    Log file from arma2oa.exe aka ArmA 2 : CO (without -winxp command) RP don't work:
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.574: Starting log for [arma2oa.exe]
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.574: Setup API hooking
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.575: API hooking startup done
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.575: Listing loaded modules at memory
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.576: PID 1348 avgnt.exe
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.576: PID 720 D3DOverrider.exe
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.576: PID 248 RadeonPro.exe
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.576: PID 1448 arma2oa.exe
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.576: Listing modules loaded by target application
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.577: (0x00400000) D:\ArmA 2\arma2oa.exe
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.577: (0x76F00000) C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.577: (0x75C70000) C:\Windows\syswow64\kernel32.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.577: (0x76110000) C:\Windows\syswow64\KERNELBASE.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.577: (0x711D0000) C:\Windows\system32\DDRAW.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.578: (0x75BC0000) C:\Windows\syswow64\msvcrt.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.578: (0x75520000) C:\Windows\syswow64\USER32.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.578: (0x762B0000) C:\Windows\syswow64\GDI32.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.578: (0x76ED0000) C:\Windows\syswow64\LPK.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.578: (0x75290000) C:\Windows\syswow64\USP10.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.579: (0x75EA0000) C:\Windows\syswow64\ADVAPI32.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.579: (0x75500000) C:\Windows\SysWOW64\sechost.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.579: (0x76550000) C:\Windows\syswow64\RPCRT4.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.579: (0x745E0000) C:\Windows\syswow64\SspiCli.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.579: (0x745D0000) C:\Windows\syswow64\CRYPTBASE.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.580: (0x72310000) C:\Windows\system32\DCIMAN32.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.580: (0x75A20000) C:\Windows\syswow64\SETUPAPI.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.580: (0x758A0000) C:\Windows\syswow64\CFGMGR32.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.580: (0x76220000) C:\Windows\syswow64\OLEAUT32.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.580: (0x75F70000) C:\Windows\syswow64\ole32.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.581: (0x760F0000) C:\Windows\syswow64\DEVOBJ.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.581: (0x73D80000) C:\Windows\system32\dwmapi.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.581: (0x73240000) C:\Windows\system32\WINMM.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.581: (0x74640000) C:\Windows\syswow64\SHELL32.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.582: (0x761C0000) C:\Windows\syswow64\SHLWAPI.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.582: (0x71760000) C:\Windows\system32\DSOUND.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.582: (0x71D00000) C:\Windows\system32\POWRPROF.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.582: (0x72320000) C:\Windows\system32\X3DAudio1_6.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.582: (0x00020000) C:\Windows\system32\XINPUT1_3.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.583: (0x75460000) C:\Windows\syswow64\WS2_32.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.583: (0x753C0000) C:\Windows\syswow64\NSI.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.583: (0x71000000) C:\Windows\system32\d3d9.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.583: (0x744F0000) C:\Windows\system32\VERSION.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.583: (0x71DC0000) C:\Windows\system32\d3d8thk.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.584: (0x6AD90000) C:\Windows\system32\d3dx9_41.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.584: (0x71D90000) C:\Windows\system32\DINPUT8.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.584: (0x76160000) C:\Windows\system32\IMM32.DLL
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.584: (0x756A0000) C:\Windows\syswow64\MSCTF.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.584: (0x71CD0000) D:\ArmA 2\dll\tbb4malloc_bi.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.585: (0x760D0000) C:\Windows\syswow64\psapi.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.585: (0x71D30000) C:\Windows\system32\secur32.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.585: (0x73DA0000) C:\Windows\system32\uxtheme.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.585: (0x70F10000) C:\Windows\system32\profapi.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.586: (0x6B5D0000) C:\Program Files (x86)\RadeonPro\AppProfiles.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.586: (0x73140000) C:\Windows\system32\AVRT.dll
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.586: HookStartup end
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:07:40.589: API hooking ok (Watchdog timeout waiting)
    [PID: 1448-2860] 02/07/2013 23:07:49.859: Watch timeout: Something hooked, stop thread
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:08:17.996: SystemHooks::ResetHooks enter
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:08:17.997: SystemHooks::ResetHooks leave (4)
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:08:17.997: StealthWrapper::RemoveHooks enter
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:08:17.997: Remove 26345472
    [PID: 1448-2300] 02/07/2013 23:08:17.997: StealthWrapper::RemoveHooks leave
     
    Last edited: Feb 8, 2013
  18. PF Prophet

    PF Prophet Master Guru

    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac 1070 mini/290x
    Just wanted to toss out a request for Tera to be added to the pulldowns for compat profiles for RP, if i use the ut3 mode i get errors about launching the game with the launcher(that is when i launch if with the launcher....)

    I found tweaking the profile could as much as double fps in some cases.

    http://tera.enmasse.com/

    its not free to play so shouldnt be a problem for japamd to grab it and maybe even add an hbao profile for it(the build in is disabled by many people because it has such a massive perf hit, and honestly dosnt do much visually, and by some reports from early on, it can mess with crossfire scaling for some people)

    thanks japamd cant i love radeon pro, the new features are kickass....btw, smaa works wonderfully in tera.....

    thanks for your hard work :D
     
  19. lieutenant

    lieutenant Banned

    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    GPU:
    quad-fire 7970ge
    ETA on newer/improved RP version and if it will come with more AO entries.?
     
  20. lieutenant

    lieutenant Banned

    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    GPU:
    quad-fire 7970ge
    skyrim's AA doesn't work with amd/ati cards. fxaa/smaa/sweetfx are a must.

    RP comes in handy with fxaa+smaa on, smooth edges everywhere :banana::)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page