1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RadeonMod (Tweak Utility)

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Catalyst Drivers Section' started by theoneofgod, Oct 23, 2015.

  1. shakurt26

    shakurt26 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Amd r9 290x
    what those it do preload delay and unload delay
     
    Dr451 likes this.
  2. OnnA

    OnnA Ancient Guru

    Messages:
    7,446
    Likes Received:
    1,101
    GPU:
    Vega 64 XTX LiQuiD
    Make it more responsive ;)
    I have it for 100ms
     
    shakurt26 likes this.
  3. shakurt26

    shakurt26 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Amd r9 290x
    So you are using value 64 both preload and unload??
    and what about memorysizethreshold??

     
  4. OnnA

    OnnA Ancient Guru

    Messages:
    7,446
    Likes Received:
    1,101
    GPU:
    Vega 64 XTX LiQuiD
    Hexa:
    c8 200
    64 100
    64 100

    I do not know what Memsize do tho, i have it on default and all is OK.
     

  5. shakurt26

    shakurt26 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Amd r9 290x
    Ok
    btw thank you OnnA for responding
     
    OnnA likes this.
  6. OnnA

    OnnA Ancient Guru

    Messages:
    7,446
    Likes Received:
    1,101
    GPU:
    Vega 64 XTX LiQuiD
    Also now im sure That Our RadeonMOD is working as intended with:
    Fiji uArch, Polaris uArch and Vega uArch.

    I have it installed for quick Option change if needed. :cool:
     
  7. Gary Weston

    Gary Weston New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    GPU:
    RX 580 8GB
    Hello, I'm new to this thread. Can this software be used to mod rx 580's for mining? If so do you have any setup tutorials?
     
  8. OnnA

    OnnA Ancient Guru

    Messages:
    7,446
    Likes Received:
    1,101
    GPU:
    Vega 64 XTX LiQuiD
    Only one thing, you can switch in Adrenalin for GPGPU calculations not Gaming.
    Then you need to search some Mining sites/forums on how to.
    Radeons are best for Calculations etc. OCL is here for.
    :cool:
     
  9. elaganza

    elaganza Member Guru

    Messages:
    119
    Likes Received:
    9
    GPU:
    Sapphire r9 380
    i have a question-what correct value should be set for Main3D_Set? by default i have entry like this 0x302031203220332034203500. As far as i may assume(3020=0 frame,3120=1 frame,3220=2 frames and etc) if i need to set prerender frame 1 i should entry 0x3120 or it has to be 0x3100?
     
  10. OnnA

    OnnA Ancient Guru

    Messages:
    7,446
    Likes Received:
    1,101
    GPU:
    Vega 64 XTX LiQuiD
    It's for the better to not chnage this.
    But if you need: 2 or 3 is OK (Leave on default = 3)

    0x3000
    0x3100
    0x3200
    0x3300
    You can see patern in Regedit .../0000
     
    Last edited: Aug 16, 2018

  11. elaganza

    elaganza Member Guru

    Messages:
    119
    Likes Received:
    9
    GPU:
    Sapphire r9 380
    i mean for example if i wanna set to 1 prerender frame what entry should i use 0x3120 or 0x3100 ?
     
  12. HuMa

    HuMa Member

    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    GPU:
    7950 WF3 @ 1150/1500
  13. grumpynator

    grumpynator New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    GPU:
    rx580 8gb
    hi am new here i own rx580 with 27ins monitor with 2ms and FreeSync and 75hz what setting should i use with this with
    hi am new here i own rx580 with 27ins monitor with 2ms and FreeSync and 75hz what setting should i use with this with mine and what setings in rad mod to thanks
     
  14. OnnA

    OnnA Ancient Guru

    Messages:
    7,446
    Likes Received:
    1,101
    GPU:
    Vega 64 XTX LiQuiD
    75FPS/Hz is 4b in Hex
    4b means 75 (If doubt, open regedit and play with settings to check what is what)

    All you need is to make FPS Cap like Freesync.
    If FPS Cap do not behave good (for me in BF1) just use RTSS (RiveTuner of our Unvinder)
    Make sure to have Enchanced Sync ON.

    Hope this will help You :cool:
     
  15. JACKAL HAWK

    JACKAL HAWK Member

    Messages:
    49
    Likes Received:
    5
    GPU:
    RADEON HD 6320 384mb
    Anisotype_DEF What is the value for 16x
     

  16. theoneofgod

    theoneofgod Ancient Guru

    Messages:
    4,015
    Likes Received:
    25
    GPU:
    RX 580 8GB
    For some reason the thread lost it's sticky status but thanks guys for your support.
     
  17. OnnA

    OnnA Ancient Guru

    Messages:
    7,446
    Likes Received:
    1,101
    GPU:
    Vega 64 XTX LiQuiD
    2/4/8/16
     
  18. Jamie Chung

    Jamie Chung New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon Pro
    Hey, I'm new to all this and I play games like CSGO, so I really do not want vsync and all that. Can any one of you guys share a full tweak guide for competitive shooters for as much fps possible? Thank you!
     
  19. OnnA

    OnnA Ancient Guru

    Messages:
    7,446
    Likes Received:
    1,101
    GPU:
    Vega 64 XTX LiQuiD
    In Adrenalin -> Set all to Normal (textures useally are set to High)
    All other stuff leave as default.
    Use Enchanced Sync -> and get FreeSync Monitor with min. 120Hz (Best are 144-240Hz) ;)
     
  20. Jamie Chung

    Jamie Chung New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon Pro
    Thank you! But the one I am really looking for are RadeonMod tweaks. It would be nice if you could show me some of your settings :)
    I am not planning on getting another monitor because this is a Macbook Pro 2017 15inch with Windows 10 installed on an external SSD.
    I get 300 fps when I play but I am looking forward to remove some of the stutters I get.
     

Share This Page