Quadro/Tesla 302.81 Beta

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by stasio, Jun 15, 2012.

  1. The General

    The General Ancient Guru

    Messages:
    3,108
    Likes Received:
    5
    GPU:
    FirePro W5000 2GB
    uninstall old driver, install new driver.
    only tested videos and apb reloaded and everything works fine.
    thanks
     
  2. Bobnar

    Bobnar Active Member

    Messages:
    69
    Likes Received:
    1
    GPU:
    EVGA 2080 XC2
    This is actually the first driver in a very long time that gave me any issue. Installation went fine, but when I went to enable sli, my screens would flicker like normal, but the option stayed disabled. Tried re-installing multiple times with the same outcome.

    From the past month or two, 301.40q and 296.88q have performed the best and been the most stable.

    win7 x64
     
  3. ShadowDuke

    ShadowDuke Ancient Guru

    Messages:
    3,847
    Likes Received:
    402
    GPU:
    MSI Gaming 970
    Heres's a thread over 6 years old how to do it.

    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=171843

    @General

    sigh. Still, dont demand if you can do it easy on your own. So you rather wait hours than trying it yourself and have it sooner? Poor. You of all poeple who think is a community guy and is a long registered here should know how to...

    @Bobnar

    Because its for Win8 and not Win7. Only because its running with modded inf on Win7 doesnt make it good.
     
    Last edited: Jun 16, 2012
  4. Bobnar

    Bobnar Active Member

    Messages:
    69
    Likes Received:
    1
    GPU:
    EVGA 2080 XC2
    Thanks for the info, but i realize the drivers are for win8. Didn't have any issues with other win8 drivers as of yet, so figured i would let users know.
     

  5. The General

    The General Ancient Guru

    Messages:
    3,108
    Likes Received:
    5
    GPU:
    FirePro W5000 2GB
    Maybe because i don't want to learn how to do it and i rather wait until someone help does it. Its not a big deal you know.
     
  6. cricket bones

    cricket bones Master Guru

    Messages:
    642
    Likes Received:
    61
    GPU:
    EVGA 980 TI FTW
    It's not a big deal, but it is interesting how self-righteous you are about exclusively using quadro drivers when you are incapable of modding an .inf to do so.
     
  7. Infanticide

    Infanticide Member Guru

    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon R7 260X 2GB
    It's not for Win8 only, it's for Vista and 7 too - both 302.80 and 302.81 have entries for vista,7,8. You can install on win7 desktop 302.80 drivers without any modding of inf file.
     
  8. rewt

    rewt Maha Guru

    Messages:
    1,277
    Likes Received:
    13
    GPU:
    Yes
    It's just nvidia covering their own asses (pardon the expression). They claimed not to have tested r302 extensively on Windows 7. But of course all the enthusiasts are still going to try it.
     
    Last edited: Jun 16, 2012
  9. gsxrjunkie

    gsxrjunkie Master Guru

    Messages:
    946
    Likes Received:
    1
    GPU:
    BFG gts250oc
    will these install on a gts 250 without a modded inf? ive looked in the driver inf and didnt see anything but quadro cards,thanks
     
  10. Infanticide

    Infanticide Member Guru

    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon R7 260X 2GB
    No, you need to add your geforce card to inf file, because its a quadro driver, you dont need to mod windows 7 support, its there :)
     

  11. gsxrjunkie

    gsxrjunkie Master Guru

    Messages:
    946
    Likes Received:
    1
    GPU:
    BFG gts250oc
    i just modded my first inf,ya hoo
     
  12. pstlouis

    pstlouis Master Guru

    Messages:
    401
    Likes Received:
    1
    GPU:
    GTX 1080Ti SC2 2038
    Very good driver

    Windows 7 ultimate 64 bits

    i7 3770k @4.68Ghz
    GTX680 SLI

    For me it is a keeper.

    3Dmark11

    X6454

    :banana:
     
  13. MoDeM

    MoDeM Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x GTX 680
    any problems on games?
     
  14. gsxrjunkie

    gsxrjunkie Master Guru

    Messages:
    946
    Likes Received:
    1
    GPU:
    BFG gts250oc
    rivatuner does not recognize this driver,is there another utility that i can use for overclock and fan?
     
  15. dnottis

    dnottis Master Guru

    Messages:
    699
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA SSC 970 GTX 4GB
    I crashed t a black screen in MP3 with these. First crash I've had in the game.
     

  16. Infanticide

    Infanticide Member Guru

    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon R7 260X 2GB
    I use rivatuner for fan control with these drivers with no prob, even if it doesnt display driver files in usual place.
    But sure you can use other programs, like Afterburner or PrecisionX/EVGA Precision.
     
  17. gpvecchi

    gpvecchi Member Guru

    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Aorus GTX 1080Ti Xtreme
    BF3 not starting for me... Failed creating D3D device...
     
  18. dnottis

    dnottis Master Guru

    Messages:
    699
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA SSC 970 GTX 4GB
    hrmm, played BF3 without a hitch for a few hours the other night.
     
  19. nexus_711

    nexus_711 Master Guru

    Messages:
    221
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Inno3D GTX 1080 Twin X2
    My overclock is not working with these. I could overclock to +150 MHz on core with 301.42 whql with these it crashes after +80 MHz on core, 3dMark 11 crashes, Unigene Heaven 3.00 crashes.
     
  20. PhazeDelta1

    PhazeDelta1 Moderator Staff Member

    Messages:
    15,616
    Likes Received:
    13
    GPU:
    EVGA 1080 FTW
    I can tell no difference between this driver and 301.42.

    Metro 2033, Mass Effect 3, Mafia 2, Batman AC, Rage, Duke Nukem Forever, and Diablo 3 still play the same. So I'll keep using this driver until something newr comes out.
     

Share This Page