problem with 6600GT

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by volk', Aug 13, 2005.

  1. volk'

    volk' New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus N6600GT 128mb DDR3
    dunno why but all drivers from the 7x.xx series give me problems like: some games dont load and freeze and the ones that work I have white lines and errors in maps,radars and all kind of static images... but when I use some driver like 67.22 or lower I have no problems..please help...my card is an Asus N6600GT 128mb DDR3 AGP
    and my rig is:

    amd athlon xp 2800+
    mobo a7n8x-x
    1gb DDR
    450W Power Supply ColorsIT brand

    plz help me out :(
     
  2. CJ3D

    CJ3D Ancient Guru

    Messages:
    2,389
    Likes Received:
    4
    GPU:
    Asus GTX970 4GB
    Are you overclocking the Vide card, or CPU?
     
  3. volk'

    volk' New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus N6600GT 128mb DDR3
    I am not ocing any component :\
    this is really wierd :(
     
  4. kernell3200

    kernell3200 Active Member

    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Leadtek / A6600 GT/128Mb (580/1.06)
    i have allmost excatly the same system an not probles at all,
    try disblin fast grites,video vios cacheable,system bios cacheable
     

  5. volk'

    volk' New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus N6600GT 128mb DDR3
    where do I change that?
    explain better cuz I am portuguese and the names are a little diferent.. :)

    **edit**

    nvm i disabled the agp fast write..the others are disabled too..
     
    Last edited: Aug 13, 2005
  6. Snowski

    Snowski Master Guru

    Messages:
    432
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 8800GT 660/1650/1900
    Hi m8

    Before doin all that

    - Uninstall driver
    - Clean with Nasty File Remover

    http://downloads.guru3d.com/download.php?det=582

    - Install latest driver

    No probs here with same system


    ps. I wonder if U run ur RAM sync or async (RAM @ 400mhz / CPU @ 333)
     
  7. kale

    kale Active Member

    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    GPU:
    msi GeForce 9600 Gt 512mb
    try to take site panel off maby its heating thing maby works then u know its heating problem
     
  8. deathvirus

    deathvirus Ancient Guru

    Messages:
    4,504
    Likes Received:
    2
    GPU:
    RTX 2070 MaxQ 8GB
    try disabling fast-writes .. maybe even sideband-addressing .....
     
  9. REGENERATI0N

    REGENERATI0N Master Guru

    Messages:
    512
    Likes Received:
    12
    GPU:
    N/A
    Check out the temps
     

Share This Page