Powercolor hd 4870 512mb ati2dvag driver issue.

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by vanvir, Dec 30, 2009.

  1. vanvir

    vanvir New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Powercolor hd 4870 512
    Hello,

    I have mentioned card and motherboard asus m3n-ht deluxe with integrated nfroce.

    The problem is that whenever I run any game or 3d application, after short time screen goes black like there was no signal from graphic card, and then I see Windows in lowest resolution with error message "ati2dvag stopped working properly (...)".

    I've searched google and found many solutions but so far non of them worked for me. I've sent my card to PowerColor service for a check and they said that everything works smoothly.

    I've changed CPU, PSU but nothing helped. GPU temp gets no more then 60 degrees on furmark stability test with everything on.

    Lately I installed fresh copy of WIndows XP sp2 + ati disply drivers only, and run 3dmark06. In the middle of Graphic test same situation with ati2dvag.

    Furmark benchmark works when i use time limit, but frame limit after some time of working brings ati2dvag error.

    I made some print screens of GPUz and furmark:


    http://img341.imageshack.us/img341/3191/gpuzm.jpg
    http://img109.imageshack.us/img109/7436/furmark000000.jpg
    http://img704.imageshack.us/img704/3630/furmark.jpg

    after the error message
    http://img191.imageshack.us/img191/9080/gpuz1.jpg
    http://img64.yfrog.com/i/3dmark06error.jpg/


    Please help!

    vanvir
     

Share This Page