Post your broadband speed

Discussion in 'Network questions and troubleshooting' started by lmimmfn, Apr 19, 2008.

  1. nz3777

    nz3777 Ancient Guru

    Messages:
    2,014
    Likes Received:
    69
    GPU:
    Gtx 980 Strix
    Yes sir except I have 9ms ping,Not that big of a diffrence at all.I know currently you can get Much faster plans but honestly Do I need anything faster, No lol. I would like to try Fiber but its low on my list for time being.
     
  2. xIcarus

    xIcarus Master Guru

    Messages:
    890
    Likes Received:
    59
    GPU:
    1080 Ti AORUS
    My connection is 1000/300 IIRC, paying ~9EUR/month for it.
    Internet connection is one of the only things that are actually good in Romania. I have no idea how can a country with such big infrastructure problems (look at our transport) have such an amazing network infrastructure.
     
  3. Alessio1989

    Alessio1989 Master Guru

    Messages:
    898
    Likes Received:
    44
    GPU:
    Two different furnaces
    That's for webcam chicks :D Lol joking... At least in your country the parliament made one very good long term investment.. I hade a 16.5/1 for about 10 years, just this week I upgraded to a 216/21.6 @~24€ every 28 days (and that's a 4-years sale!) and I had to change my ISP the older did not want to upgrade us for no real valid reason (have isp cabinets in a range of 30m from my apartment)...
     
  4. Apparatus

    Apparatus Master Guru

    Messages:
    337
    Likes Received:
    21
    GPU:
    Aorus 1080 ti

  5. Boggy68

    Boggy68 Active Member

    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 980 TI G6 Gaming
    Virgin Media 300/20 Very happy with download, but upload could be better.

    [​IMG]
     
  6. FatBoyNL

    FatBoyNL Maha Guru

    Messages:
    1,468
    Likes Received:
    1
    GPU:
    MSI GTX 970
    Another Ziggo upgrade, 300/30 to 400/40 this time. 'For free' as the subscription fee increased by a fragment nonetheless.
    Downloading files from the Internet is just about 2 times slower than moving them to my NAS now... Feels weird, must get 10Gbps LAN soon o_O

    [​IMG]

     
    Last edited: Oct 25, 2017
  7. __hollywood|meo

    __hollywood|meo Ancient Guru

    Messages:
    2,864
    Likes Received:
    52
    GPU:
    MSI 7970 1.2ghz + EK
    [​IMG]

    new modem, new router, TWC is still garbage. 45-50ms ping in OW constantly. google fiber is all over my area now (& active), but my apartment complex is being paid off by TWC...so i dont have the option to use the fiber buried right under my own street xD
     
  8. jbmcmillan

    jbmcmillan Ancient Guru

    Messages:
    2,377
    Likes Received:
    43
    GPU:
    Gigabyte G1 Gaming GTX970
    [​IMG]

    Bluesky Tv/internet 140 bucks a month.
     
  9. xrodney

    xrodney Member Guru

    Messages:
    157
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Aorus 1080ti xtreme
    [​IMG]

    UPC For Business 250/25 Mbit + TV + Land line - $50 a month

    UPC here is generally not greatest ISP for regular users, but at least their business offering provide several levels better service at similar price.
     
    Last edited: Jan 2, 2018
  10. Icanium

    Icanium Maha Guru

    Messages:
    1,371
    Likes Received:
    10
    GPU:
    MSI GTX1080ti GamX
    ISP increased plan speed from 75 Mbps to 100 Mbps.
    [​IMG]
     
    Last edited: Jan 6, 2018

  11. Arshad Hussain

    Arshad Hussain Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    GPU:
    AMD Radeon HD 6850
    Having 10Mbps download speed and 4Mbps upload with 50ms ping.
     
  12. tsunami231

    tsunami231 Ancient Guru

    Messages:
    8,161
    Likes Received:
    95
    GPU:
    EVGA 1070Ti Black
    [​IMG]

    when my net is working like it should and ISP isnt screw up. all on TM822G modem that many claim 200 tier is not possible on that modem cause 8x4 modem.

    Optimum now has 24 streams down. which strange seeing they said they ditch all this for FTTP, IF i could get my hand on one arris TM3402 i would get that, as i refuse to use any modem using puma 6/7 then again i not sure what chip that uses but more then 8 channels would mean my interent stay stable much easier then with 8 stream, sadly i am limited by what modem i can get cause I need the eMTA for the phone line
     
  13. jbmcmillan

    jbmcmillan Ancient Guru

    Messages:
    2,377
    Likes Received:
    43
    GPU:
    Gigabyte G1 Gaming GTX970
    [​IMG]
    Just got this a month ago.
     
  14. W@w@Y

    W@w@Y Ancient Guru

    Messages:
    8,045
    Likes Received:
    8
    GPU:
    Asus Strix 1080ti
    [​IMG]

    For S$39/ US$30 per month
     
  15. Turanis

    Turanis Maha Guru

    Messages:
    1,230
    Likes Received:
    38
    GPU:
    Gigabyte RX500

Share This Page