1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[OFFICIAL] Windows 10 RS5 - BUILD 17763.107 - RTM

Discussion in 'Operating Systems' started by Extraordinary, Sep 20, 2018.

  1. lucidus

    lucidus Ancient Guru

    Messages:
    11,771
    Likes Received:
    1,312
    GPU:
    GTX 1070
    The latest CU had to install twice for some reason. It successfully (?) installed but winver was still showing .475 after reboot and it simply installed again, no download. After the second reboot it reported .503. Weird. In update history, the update has (2) next to it.
     
    norton likes this.
  2. FatBoyNL

    FatBoyNL Ancient Guru

    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    21
    GPU:
    MSI 2070 Gaming Z
    Exact same problem for update KB4497936 but on 1903 (18362.113 now from .86). Installed twice and the second one has "(2)" added in update history.
    Way to go Microsoft ;)
     
    norton likes this.
  3. tsunami231

    tsunami231 Ancient Guru

    Messages:
    9,251
    Likes Received:
    271
    GPU:
    EVGA 1070Ti Black
    I forgot does Media creation file contain home/pro verison options when installing? or if it was created on system that use home will only have home?
     
  4. EdKiefer

    EdKiefer Ancient Guru

    Messages:
    2,097
    Likes Received:
    143
    GPU:
    MSI 970 Gaming 4G
    You will probably have to install kb4494441 twice to get it properly installed, check version.

    Ahh, Fatboynl bet me to it :)
     

  5. -Tj-

    -Tj- Ancient Guru

    Messages:
    16,125
    Likes Received:
    1,313
    GPU:
    Zotac GTX980Ti OC
  6. tsunami231

    tsunami231 Ancient Guru

    Messages:
    9,251
    Likes Received:
    271
    GPU:
    EVGA 1070Ti Black
    I put 1809 on uncles pc, I am simply amazed how the stupidest of things happen, that I cant fix with out resinstalling windows.

    I did clean install of 1809 on, I went to re direct "documents, music,downloads, video etc" to the D: that has all those folders, and all the links got fubared to the point I could'nt get and them to link correctly all the links in file explorer said "documents" and i could not rename them

    I got annoyed after 30 min try to fix that, and just reinstalled cleaning again and this time the re directs to d: drive work correct and hyper link in the file explorer kept there correct naming. it took less time to reinstall windows cleanly and do this then it took me trying to fix the first install. I still simply amazed by the stupid stuff that happens XD
     
  7. lucidus

    lucidus Ancient Guru

    Messages:
    11,771
    Likes Received:
    1,312
    GPU:
    GTX 1070
    MS added a note about the double installation of the recent CU in the update history page.

     
    Jackalito likes this.
  8. epguy19

    epguy19 Member

    Messages:
    47
    Likes Received:
    6
    GPU:
    ATI Xpress 200 - 128Mb
    KB4497934 update (build 17763.529) - released May 21:
    https://support.microsoft.com/help/4497934

    https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=4497934

     

Share This Page