Official Call of Juarez - Bound in Blood Thread

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by Syranetic, Jul 1, 2009.

  1. LoXodonte

    LoXodonte New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 4870 512MB
    Thanks man, that helps a little, but I'd still like to be able to manual change the keybindings for the crossbow. Changing my mouse sensitivity in Windows is really a last resort. I'd hate to do this because all other games I'm currently playing (l4d, killing floor, COD5) are setup perfectly. Is there a special utility required to modify the .PRO file?
     
  2. JonasBeckman

    JonasBeckman Ancient Guru

    Messages:
    16,195
    Likes Received:
    2,049
    GPU:
    AMD S. 5700XT Pulse
    http://www.shacknews.com/onearticle.x/59813

    While there aren't any details on that it's for the PC version Ubisoft and Techland (Hope I got the company name right.) have revealed some details on the first DLC which'll add some MP maps to the game on X360 and PS3. :)
     
  3. mitzi76

    mitzi76 Ancient Guru

    Messages:
    8,640
    Likes Received:
    2
    GPU:
    MSI 970 (Gaming)
    Finally got this game working! Loving it so far...been one of the most fun games have played in awhile. Ok its mostly a fps but the graphics are great and has some nice touches. Weapons feel realistic.

    I too been trying to fix edges of buildings etc to look less jaggy. I tried darren h fix using nhancer. its looking pretty good now @1920x1200 4aa 16af. i dont like the shadow flicker much either..but then i dont in most games.

    [​IMG]

    just finished. good ending. gonna do on very hard now.
     
    Last edited: Aug 4, 2009
  4. blinx

    blinx Maha Guru

    Messages:
    1,022
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus 680
    LOL I listen to johnny cash and willie nelson when I play this game my family must think am nuts hehe it fits the gameplay perfectly tho..
     

  5. Nerox

    Nerox Master Guru

    Messages:
    334
    Likes Received:
    0
    GPU:
    SAPPHIRE 6950 2GB
    Hey all, I have the same problem that a guy has in gamespot forum, he said:

    "wow...noticed a bug here...just when you have to split up to save marisa or your brother in the wagon at the forest level...when they finally meet up, they talked a little and then "mission failed"...and it autosaved the same time...does anyone have the savegame to this specific point of the game (or a few minutes earlier)???...thanks..."

    I have the exact same problem, I dont know why.. does anyone have the same problem? what can I do to solve it?
     
  6. Deathspank

    Deathspank Maha Guru

    Messages:
    1,301
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gainward GTX570 1280mb
    hi all, started playing this last night. i been realy looking foward to it after the first 1. but im totaly let down by it, does anyone else feel the same. feels so game consoley.

    i dont think i will be finishing this one. can anyone change my mine does it get any better.
     
  7. JonasBeckman

    JonasBeckman Ancient Guru

    Messages:
    16,195
    Likes Received:
    2,049
    GPU:
    AMD S. 5700XT Pulse
  8. JonasBeckman

    JonasBeckman Ancient Guru

    Messages:
    16,195
    Likes Received:
    2,049
    GPU:
    AMD S. 5700XT Pulse
    Last edited: Sep 11, 2009
  9. ibitato

    ibitato Ancient Guru

    Messages:
    4,958
    Likes Received:
    1
    GPU:
    4870X2+4870 1GB on S T260
    The game is fast and plain fun; yes it's scripted go - forward action but the storyline it's fun and it's worth to finish it; it's fun.

    It's like COD4 but in the wild west.

    Besides, it's not that long.
     
  10. JonasBeckman

    JonasBeckman Ancient Guru

    Messages:
    16,195
    Likes Received:
    2,049
    GPU:
    AMD S. 5700XT Pulse
    New patch, 1.1 instead of 1.0.1 as that was the previous version, also out on Steam and a set of "mod tools" have also been released.

    http://www.patches-scrolls.de/call_of_juarez_bound_in_blood.php#11eur

    Some balance fixes and bug corrections and support for custom maps. :)
     

  11. masterchiefx2

    masterchiefx2 Banned

    Messages:
    6,258
    Likes Received:
    1
    GPU:
    GTX 280 Sli
    fun game really nice visuals and gameplay


    major improvement on the original


    8.8/10
     
  12. DementeD

    DementeD Master Guru

    Messages:
    851
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD "6970" 1000/1500
    ^ agree major improvement vs the original which i didnt like...
     
  13. Mr.Bigtime

    Mr.Bigtime Ancient Guru

    Messages:
    20,794
    Likes Received:
    8
    GPU:
    ASUS 1080TI
    and no dedicated servers :(
     
  14. nam

    nam Master Guru

    Messages:
    620
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 1080 FTW ICX
  15. pedropaulo

    pedropaulo Ancient Guru

    Messages:
    2,191
    Likes Received:
    38
    GPU:
    HD5850
    Are there any tweaks that increase IQ trough either a or or editing files?

    I must say that maxxed out the game looks great, but if we can have an extra the better.
     

  16. ibitato

    ibitato Ancient Guru

    Messages:
    4,958
    Likes Received:
    1
    GPU:
    4870X2+4870 1GB on S T260
    in in video.src file there are some things you can change
    the comments in the file itself helps.
    also, I remember posting in this thread, full config files with examples, etc

    /edit :

    look this
    http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=3200927&postcount=194
     
  17. pedropaulo

    pedropaulo Ancient Guru

    Messages:
    2,191
    Likes Received:
    38
    GPU:
    HD5850
    Great
    Thanks ;)
     
  18. Syranetic

    Syranetic Master Guru

    Messages:
    553
    Likes Received:
    114
    GPU:
    GB RTX 2080 Ti
    I've setup a dedicated server for the new patch on my dedicated box (located in Dallas, TX).

    It's by FAR the best server in terms of ping even with me located in Canada, any other dedicated servers I see in the list seem to perform poorly.

    The server is called DocKilroy's Dedicated Deathhouse, and I've set a 24 player limit, not sure why no one else is going over 12. Personally I want to see how she runs full. :)

    Anyhow if anyone has the game and wants to give it a shot please stop by!
     
  19. pedropaulo

    pedropaulo Ancient Guru

    Messages:
    2,191
    Likes Received:
    38
    GPU:
    HD5850
    I´m having some troubles in the showdown. So do i need to make a specific movement with the mouse or just press the RMB for fire?

    Thanks
     
  20. pimp_gimp

    pimp_gimp Ancient Guru

    Messages:
    6,600
    Likes Received:
    8
    GPU:
    EVGA Geforce GTX 980 SLI
    Move the mouse (which moves Ray or Thomas's hand) toward the gun to grab it and shoot.
     

Share This Page