OFFICAL 3DMark06 scores here

Discussion in 'Benchmark Mayhem' started by Roccer, Jan 18, 2006.

  1. RandyB

    RandyB Banned

    Messages:
    4,813
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HIS HD4870/Samsung2343BWX
    He has a Dual Core.
     
  2. PrinceGaz

    PrinceGaz Maha Guru

    Messages:
    1,058
    Likes Received:
    2
    GPU:
    GF8800GTS 640MB @ stock
    With my 6800GT @ 385/1100 and X2 4400+ @ 2.51GHz, it gave me a score of 2751.

    SM2.0 - 1071
    HDR/SM3.0 - 983
    CPU- 1854

    The great thing about a new version of 3DMark is that it always makes your graphics-card look pathetic no matter how good it is, except perhaps those guys who have managed to post scores just over 10K with a pair of highly overclocked 7800GTX512s who ran the game benchmarks at around 30fps. I think my 6800GT will suffice a little while longer for playing current games at decent settings though, so I won't rush out and buy a pair of X1900XTX or 7800GTX512 cards tomorrow :)
     
    Last edited: Jan 21, 2006
  3. {LSK} Otacon

    {LSK} Otacon Guest

    [​IMG]


    Im soo good with CS2 lol. Would be a nice score though..............lol
     
  4. PrinceGaz

    PrinceGaz Maha Guru

    Messages:
    1,058
    Likes Received:
    2
    GPU:
    GF8800GTS 640MB @ stock
    /me thinks that 99999 score might not be entirely genuine ;)
     

  5. Slam

    Slam Ancient Guru

    Messages:
    3,228
    Likes Received:
    23
    GPU:
    EVGA RTX 2070 XC
    5,837

    Sm2-2479
    Sm3-2291
    Cpu-2088
     
  6. satrab

    satrab Master Guru

    Messages:
    244
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 6800GS @ 500/1300
  7. evilkiller650

    evilkiller650 Ancient Guru

    Messages:
    4,804
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac 980ti AMP! Extreme
    Downloading again.....at 120kb~ per sec......20kb more than last night. Also using firefox so hopefully I'll be able to resume it via the download manager if I lose the connection!!
     
  8. {LSK} Otacon

    {LSK} Otacon Guest

  9. PrinceGaz

    PrinceGaz Maha Guru

    Messages:
    1,058
    Likes Received:
    2
    GPU:
    GF8800GTS 640MB @ stock
    You might want to enable Hyper-threading as the CPU test in 3DMark06 is multi-threaded and should benefit from it.
     
  10. Billabong

    Billabong Ancient Guru

    Messages:
    2,381
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus 9800GTX
    Now that is interesting ...... your orb link doesn't work btw you need the comparison link, what was your cpu score? Did you kill all background processes? image quality to high performance? What resolution was that at? What driver?

    I'm so interested because on my last run I got 2816

    EDIT: added last bench run settings

    CPU@3.6
    GPU@455/1200 (82.12)
    3DMark06@1280x1024
     
    Last edited: Jan 21, 2006

  11. Unreal_br

    Unreal_br Master Guru

    Messages:
    295
    Likes Received:
    2
    GPU:
    eVGA GTX660ti SC 2GB
    I scored better again, unfortunately i had to test it with stock speeds since my processor makes 3dmark06 crash when i OC it to 2200mhz(200x11) @ 1.719v.

    I made it by OC'ing my R9600PRO from 400/446 to 459/514, i score an amazing 474
    http://service.futuremark.com/compare?3dm06=39690


    3DMark Score 474 3DMarks

    SM 2.0 Score 223 Marks

    SM 3.0 Score N/A

    CPU Score 745 Marks


    500 Marks await me XD
     
  12. Uther Bendragon

    Uther Bendragon Member Guru

    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI X850 PRO
    Are these scores from using the basic or advanced download?
     
  13. Billabong

    Billabong Ancient Guru

    Messages:
    2,381
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus 9800GTX
    mine is basic US$19.95 for advanced

    Just waiting for Hilbert to send my keycode with his free give away
     
  14. evilkiller650

    evilkiller650 Ancient Guru

    Messages:
    4,804
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac 980ti AMP! Extreme
    30 odd mins left then I'll post my score with my Sempron and X850XT :O I also will add that my card is a bit bottlenecked and I'll run the test at 1024x768...(bought advanced cause had some spare money!)
     
  15. Uther Bendragon

    Uther Bendragon Member Guru

    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI X850 PRO
    Not that my system is much to brag about...this benchmark has nearly destroyed it...I have to shed a tear.:frown:
     

  16. Dublin_Gunner

    Dublin_Gunner Ancient Guru

    Messages:
    4,642
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte Rx 460 4GB

    Dont be a wuss, run it @ 12x10 like everyone else should do!!! Otherwise there's no point in posting a score, its non-comparable, not apples top apples, comprende?
     
  17. {LSK} Otacon

    {LSK} Otacon Guest


    It says that HTT is available but it is disabled, and theres nothing in the BIOS sayin anything about it, so i dont think i have HTT.

    If i could enable HTT would my CPU to be stable at 3.2GHz? Would HTT effect how far it OCs?
     
  18. shravan

    shravan Master Guru

    Messages:
    528
    Likes Received:
    1
    GPU:
    BIG 6600GT@580/1200 on 29" TV
    A wise decision to keep it......u won't regret it. My policy is this "If it ain't broke, don't fix it". The 40-50 extra bucks that a 6800GS will cost, will serve better purpose when it is spent on the big PCI-E changeover/upgrade. Good Luck!!! And nice 3DMark06 score u posted in the other thread.
     
  19. DnBtekhnic

    DnBtekhnic Master Guru

    Messages:
    340
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Foxconn 8800GTX OC'd Ed.
    if someone would test it with an fx57 or similar system to mine i would be very happy ... i would like to compare tests, thanks...
     
  20. Billabong

    Billabong Ancient Guru

    Messages:
    2,381
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus 9800GTX

    It's in the bios .........advanced tab >cpu configuration > Hyperthreading Technology [enabled] [disabled]

    Page 4-17 in my manual should be similar in yours

    EDIT: OK the p4p800 X, VM & MX don't appear to support HT so if you have one of those I guess it wont be in the bios. Seems strange 06 says it's available though, what board do you have exactly?
     
    Last edited: Jan 21, 2006

Share This Page