OC with Ati overdrive =fine, With ATT = Hang

Discussion in 'ATI Tray Tools Public Beta Section' started by slickric21, May 16, 2010.

  1. slickric21

    slickric21 Ancient Guru

    Messages:
    2,458
    Likes Received:
    4
    GPU:
    eVGA 1080ti SC / Gsync
    Hey guys,

    I've just got my new 2gb Vapor-x and i'm lovin ATT :) coming over from the green team.

    I've just got 10.4a preview installed and ATT 1.6.9.1486 (no calalsyt junk)

    When I go to Hardware> ATI Overdrive 5, I can clock my card at 900/5000 and it runs no problems.

    If I go to Hardware> Overclocking settings, I cant OC my card at all it just hangs as soon as I apply anything - even a tiny OC like 875/4850

    Any ideas why it this is ?
     
  2. slickric21

    slickric21 Ancient Guru

    Messages:
    2,458
    Likes Received:
    4
    GPU:
    eVGA 1080ti SC / Gsync
    okay, think I was being an idiot :banana:

    I didn;t really look at the voltage drop down box.

    I have an option for 0.950 or 1.163, take it these are the 2d and 3d voltages.
    If I select 1.163 its fine !!!!

    Sorry for being an ATI newb
     
  3. bray8102

    bray8102 Member

    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 x Gigabyte hd5750 (1Gb)
    well ive got same problem, but i dont even have to OC the speeds, al i have to do is click something like "apply to both cores" press apply or okay and the comp freezes and have to restart


    same if i do OC the card,


    its very weird
     
  4. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    I didn't test 5750. Can you give me SysInfo report friom ATT?
     

  5. rjc862003

    rjc862003 Banned

    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 5750@855/1337
    5750 works fine
     

Share This Page