NVIDIA GeForce 344.11 WHQL Driver

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by kens30, Sep 19, 2014.

  1. Bradders684

    Bradders684 Maha Guru

    Messages:
    1,007
    Likes Received:
    3
    GPU:
    MSI GTX 980 Ti GAMING
    Infinity7 claimed on the NVIDIA forums that NVIDIA Quality upscaling works with his GTX780, even though ManuelG said it's for the GTX 980/970 only. Can someone with a 780 verify it please?

    https://forums.geforce.com/default/...eedback-thread-9-18-14-/post/4313368/#4313368
     
  2. yosef019

    yosef019 Ancient Guru

    Messages:
    2,122
    Likes Received:
    4
    GPU:
    EVGA 1080 ti
    Does cuda working here????????
     
  3. masterchan777

    masterchan777 Master Guru

    Messages:
    261
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 1070 OC
    The latest GeForce Experience that comes with these drivers isn't detecting my i7 4770K CPU for some reason ...
     
  4. DarkKnightDude

    DarkKnightDude Maha Guru

    Messages:
    1,089
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX770 4 GB OC
    Yeah, it thinks my cpu is worse then a i3 or duo core 2.

    I got around it somehow but just setting up stuff in the preferences anyways.
     

  5. Bradders684

    Bradders684 Maha Guru

    Messages:
    1,007
    Likes Received:
    3
    GPU:
    MSI GTX 980 Ti GAMING
    No, CUVENC is still not available.
     
  6. BedantP

    BedantP Master Guru

    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    GPU:
    STRIX 960 1500Mhz/2009Mhz
    Wow, it says the driver is not compatible with this version of Windows as if I have Windows 95. It also states that the installer cold not find compatible GPU. I checked if I downloaded the wrong file. Nope, it was fine. Checked the GPU list txt file, my gpu was there. Best driver ever
     
  7. BedantP

    BedantP Master Guru

    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    GPU:
    STRIX 960 1500Mhz/2009Mhz
    It's fine now. THE DOWNLOAD LINK FOR 64 BIT WINDOWS NOTEBOOK IS FOR 32 BIT. I REQUEST YOU TO FIX IT.
     
  8. da_unique

    da_unique Member Guru

    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX770 + GTX670 (SLI)
    While we are looking for bugs >2 years ago..
    I might as well throw one of 10 to 15 years ago, did they fix 24p yet?
    Every goddamn review page should keep bitching about it till they finally fix it.
    Seems Nvidia is getting a ****LOAD of money to keep 24p broken. How frigging hard can it be to code a frame rate of 23.976 instead of 23.972 or whatever bull**** nvidia has been feeding us since the beginning :bang:

    At least glad my stupid integrated intel HD4000 can play 24p solid now, only took intel 10 years to fix that also. :stewpid:
     
  9. Anarion

    Anarion Ancient Guru

    Messages:
    13,612
    Likes Received:
    356
    GPU:
    GeForce GTX 1070
    FXAA still doesn't work in Star Wars: The Old Republic when in game AA is set to high or when enhancing in game high AA setting with 8xMSAA through NVCP. This bug has been around quite some time...
     
  10. Keesberenburg

    Keesberenburg Master Guru

    Messages:
    851
    Likes Received:
    24
    GPU:
    EVGA GTX 980 TI sc

  11. clawhamer

    clawhamer Ancient Guru

    Messages:
    2,576
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 780 Classified
    Not sure if it was fixed in a previous beta or not (my first update since 340.52) but no texture flickering in Valley.

    No issues to report in any games tested yet.
     
  12. s1DDy

    s1DDy Member

    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    GPU:
    MSI GTX 1070Ti
    installed em and reverted straight back to the 340.76.., for some reason there is no option to setup surround to 3+1 it just spans all 4 monitors to surround as 1 monitor.. anyone have some info on that?
     
  13. Keesberenburg

    Keesberenburg Master Guru

    Messages:
    851
    Likes Received:
    24
    GPU:
    EVGA GTX 980 TI sc
    Pff my new GFE is now 60min waitning for game updates.
     
  14. Bradders684

    Bradders684 Maha Guru

    Messages:
    1,007
    Likes Received:
    3
    GPU:
    MSI GTX 980 Ti GAMING
    I assume it's the new "Dynamic Super Resolution" feature. ManuelG said it's for the GTX 970/980 only but a user on the NVIDIA forums claimed it worked with his GTX 780, could you give it a try please?
     
  15. Darren Hodgson

    Darren Hodgson Ancient Guru

    Messages:
    15,878
    Likes Received:
    420
    GPU:
    EVGA GTX 1080 Ti SC2
    Weirdly, GF Experience v2.1.2, which is installed with these drivers, claims my PC is not ShadowPlay ready because my i7-4770K (which is detects correctly) is below the specs of the slower i3 and AMD FX CPUs listed in the Recommended Specs!!! :3eyes:
     

  16. ManuelG

    ManuelG NVIDIA Rep

    Messages:
    804
    Likes Received:
    207
    GPU:
    Geforce RTX 2080 FE
    What OS? I haven't run into this issue when I was testing slightly older R343 drivers.
     
  17. squalles

    squalles Master Guru

    Messages:
    812
    Likes Received:
    35
    GPU:
    Galax GTX 1080 EXOC OC
    what this make?
     
  18. Doom112

    Doom112 Master Guru

    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 980 TF V
    Disappointing because no SLI support or game ready driver for Middle Earth-Shadow of Mordor
     
  19. Grand-DK

    Grand-DK Active Member

    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 680 GTX
    Windows 7 64 bit, havent made any other changes at all other than installing those drivers and the game worked fine before that.
     
    Last edited: Sep 19, 2014
  20. Keesberenburg

    Keesberenburg Master Guru

    Messages:
    851
    Likes Received:
    24
    GPU:
    EVGA GTX 980 TI sc
    I will test it now. :)

    Edit

    Tested with metro redux but it do noting for image quality
     
    Last edited: Sep 19, 2014

Share This Page