Nvidia GeForce 334.67 BETA - Download & Discussion

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by Cyris, Jan 27, 2014.

  1. MrH

    MrH Ancient Guru

    Messages:
    2,809
    Likes Received:
    14
    GPU:
    MSI GTX 1080 Armour
    Memtest came back clean and I'm Intel Burn Test stable. It was a once off, if it happens again I'll look into it a bit more.
     
  2. GhostXL

    GhostXL Ancient Guru

    Messages:
    6,084
    Likes Received:
    54
    GPU:
    Merc 319 6800 XT
    As I posted above.

    Any power fluctuation in voltage/OC can cause this.

    It happens a lot when coming out of sleep/hybernation/standby.

    It can happen even just logging into windows.

    Seems something is making voltage/power fluctuate too much.

    No pagefile can cause this also if there isn't enough memory or bad sectors in physical memory.

    I would pay serious attention to it and not wait until later, because there could be some permanent damage associated with this. It may take a week or a year. But something could be degrading right now. If you have the time I'd look into everything mentioned above in my other post.
     
    Last edited: Feb 15, 2014
  3. keasy

    keasy Banned

    Messages:
    548
    Likes Received:
    0
    GPU:
    d1cK
    The opening sequence is a black screen for me and the fur test shows only outlines.
     
  4. jez_uk1

    jez_uk1 Active Member

    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 1080 SLI
    I'm getting loads of SLI like flickering in BF4 especially Second Assault - dust/fire/explosions are flickering like crazy. Is there any way to solve or revert back to the last WHQL?
     

  5. Memorian

    Memorian Ancient Guru

    Messages:
    3,133
    Likes Received:
    270
    GPU:
    RTX 3080 Ti
    Any news for the WHQL driver ?
     
  6. MrH

    MrH Ancient Guru

    Messages:
    2,809
    Likes Received:
    14
    GPU:
    MSI GTX 1080 Armour
    I got another BSOD today, a week apart from the last one but exactly the same code. I changed my page file from auto to 1000 - 2000 and increased my vCore by 0.5, hopefully that will fix it.
     
  7. Veteran

    Veteran Ancient Guru

    Messages:
    12,103
    Likes Received:
    20
    GPU:
    2xTitan XM@1590Mhz-CH20
    Problems with these, posted in the Feedback thread.
     

Share This Page