Nvidia GeForce 310.70 Download & Discussion - WHQL

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by AndyB, Dec 4, 2012.

  1. (.)(.)

    (.)(.) Banned

    Messages:
    9,094
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 970
    @Terbinator - looks like over heating or maybe needs to be reseated, even if cards feel in there proper, just pulling them out and dropping them back in can fix a few issues.

    can you also please report back whether or not you get it sorted, cheers.
     
  2. Terbinator

    Terbinator Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte Titan
    I haven't tried that exact scene again yet, but the ones after right up until the hospital i'm in now have worked without issues on 310.64.
     
  3. (.)(.)

    (.)(.) Banned

    Messages:
    9,094
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 970
    Sweet, cheers for reply. Also driver must be rubbish if reverting has fixed it. Gone back to 307.45 Q's myself.
     
  4. Anarion

    Anarion Ancient Guru

    Messages:
    13,604
    Likes Received:
    379
    GPU:
    GeForce RTX 3060 Ti
    Hmh. Well it looks like I sorted out the PhysX issues. Damn confusing. You have to install the ones that comes with the driver and legacy pack on top of it.
     

  5. -Tj-

    -Tj- Ancient Guru

    Messages:
    17,198
    Likes Received:
    1,938
    GPU:
    Zotac GTX980Ti OC
    Hi

    So first PhysX_9.12.1031_SystemSoftware
    + then which legacy pack?



    *I dont have any issues, but just in case.
     
  6. Anarion

    Anarion Ancient Guru

    Messages:
    13,604
    Likes Received:
    379
    GPU:
    GeForce RTX 3060 Ti
  7. SplashDown

    SplashDown Master Guru

    Messages:
    817
    Likes Received:
    176
    GPU:
    EVGA 980ti Classy
    My MLB 2K12 , Ive got to put Negative LOD Bias to allow , can't clamp or I get the skip, or quick freeze if u will. Like right when batter hits ball it gets a quick hiccup, Ive tried every possible combination till I found puttin on allow fixed. But didnt have to do before. It affects quality a little bit, I'm wonderin why it's doin? Even tried just usin default game settings with nvidia control on default application settings and I got skip till I went in nvidia control and put on allow. The drivers cruise tho gettin great frames and Ive turned my cards way down from factory 900/2079 set to 600/1700 but kept voltage @ 1.050 and runnin fast and cool, except for above mentioned prob there ok I guess.
     
  8. m2896

    m2896 Active Member

    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI R9 290 GAMING 4G
    With new 310.70 WHQL my card heats more than 80 deg. in BF BC2 and STALKER CS. With 306.23 the temperature in this game ~77 deg. Performance both way is
    nearly the same, but with 310.70 card's fans more noisy.
     
  9. buddybd

    buddybd Master Guru

    Messages:
    828
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 1070 FTW
    77C in winter is high in itself.
     
  10. yosef019

    yosef019 Ancient Guru

    Messages:
    2,136
    Likes Received:
    8
    GPU:
    EVGA 1080 ti
    This installer is required for games released around the end of 2007. If a game released in that period worked correctly with PhysX System Software 9.12.0613 but no longer works with latter versions the legacy installer is required.
     

  11. -Tj-

    -Tj- Ancient Guru

    Messages:
    17,198
    Likes Received:
    1,938
    GPU:
    Zotac GTX980Ti OC
    ^
    Ok that's what i thought. :)
    ____________________________________________

    About TheSecretWorld

    there are some issues with godrays, if i set last slider -fx? to 3 (SSAO - high, FXAA -high, tessellation - both enabled), rest maxed to 4 it starts to run "smooth" without occasional pauses and low gpu usage 35-40% (25-30fps) drops..

    306.97 suffers from the same issue.
     
    Last edited: Dec 25, 2012
  12. Hanfred

    Hanfred Active Member

    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 970 Gaming 4G
    No, I had the same Problem in Hitman - Absolution after installing 310.70. It's probably just the driver.
     
    Last edited: Dec 26, 2012
  13. The General

    The General Ancient Guru

    Messages:
    3,108
    Likes Received:
    5
    GPU:
    FirePro W5000 2GB
    best drivers i ever use, good job nvidia.
     
  14. beppe_7

    beppe_7 Master Guru

    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 980
    I had to downgrade back to windows 7. because it seems companies are dragging there feet with drivers. Its a hit and miss with NVidia on windows 8 sometimes the drivers install fine. some bsod and the 2nd install works fine.

    I got very used to windows 8 as well. hurry up NVidia! I don't think I ever had a crash on driver install as long I as been building pcs lol
     
  15. seaplane pilot

    seaplane pilot Maha Guru

    Messages:
    1,295
    Likes Received:
    2
    GPU:
    2080Ti Strix
    I seriously doubt it is the nvidia drivers. It has to be something else causing your problems.
     

  16. beppe_7

    beppe_7 Master Guru

    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 980
    def not. windows 7 zero issues. both clean installs. no overclocking here either. unless creative recon3d is some how conflicted with my gpu because there drivers for 8 suck compared to 7
     
  17. Frankster

    Frankster Member

    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 970 Gaming G1 SLI
    Just a quick reply from me regarding my previous notes about stability of the drivers with BF3: after extensive testing no problems here anymore since release of the "real" WHQL-driver. Works flawless with BF3, FC3 and Hitman Absolution (on my system). I don't know what Nvidia changed but it works now... :)
    Btw: I removed old drivers via Windows-remove and did a clean install.
     
  18. -Tj-

    -Tj- Ancient Guru

    Messages:
    17,198
    Likes Received:
    1,938
    GPU:
    Zotac GTX980Ti OC
    Crysis2 MP @ Windows 8


    The game crashed by loading new level (frest start) and then it got stuck at low 3d power mode on next start.

    If i reset and re apply my OC its still stuck at lower 3dmode 405mhz.. I didnt have that before with older drivers, at least not in windows 7.
     
  19. yosef019

    yosef019 Ancient Guru

    Messages:
    2,136
    Likes Received:
    8
    GPU:
    EVGA 1080 ti
    yoo you have this game too I have this stuters too and I dont know how play the game
    if you want play call me
     
  20. dragon91

    dragon91 Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx680 sli
    ..............
     
    Last edited: Dec 29, 2012

Share This Page