Nvidia GeForce 310.64 Beta Download & Discussion

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by [Arnold], Nov 28, 2012.

  1. [Arnold]

    [Arnold] Member

    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 680 2 GB
  2. lucidus

    lucidus Ancient Guru

    Messages:
    10,285
    Likes Received:
    90
    GPU:
    GTX 1070
    Ah, it's a far cry 3 driver.
     
  3. WhiteLightning

    WhiteLightning Don Illuminati Staff Member

    Messages:
    26,808
    Likes Received:
    80
    GPU:
    Inno3d GTX 1070 iChill x4
  4. ShadowDuke

    ShadowDuke Ancient Guru

    Messages:
    2,962
    Likes Received:
    14
    GPU:
    MSI Gaming 970 1450/7600
    sad, no bf3 fixes.
     

  5. Iruwen

    Iruwen Master Guru

    Messages:
    307
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 670 FTW
    I wouldn't be surprised if some factory oced cards couldn't handle the BF3 load with better utilization. BF3 has always been one the best OC tests and some manufacturers may have been too aggressive.
     
  6. ShadowDuke

    ShadowDuke Ancient Guru

    Messages:
    2,962
    Likes Received:
    14
    GPU:
    MSI Gaming 970 1450/7600
    still cant activate dx11 in far cry 3!
     
  7. AndyB

    AndyB NVIDIA Rep

    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GeForce GTX TITAN SLI
  8. samappz

    samappz Active Member

    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Dual Nvidia 680M SLI
    ManuelG/AndyB - mobile kepler users have complained endlessly that our idle clocks are not fixed, and in this release they still aren't WHY IS THIS NOT GETTING LOOKED AT?
     
  9. The General

    The General Ancient Guru

    Messages:
    3,095
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon Pro WX 3100
    Game isn't out yet, how are you playing it?
    Release date(s)

    EU November 29, 2012
    AU November 29, 2012[6]
    UK November 30, 2012[7]
    NA December 4, 2012[8]
     
  10. Iruwen

    Iruwen Master Guru

    Messages:
    307
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 670 FTW
    Your capslock attitude is annoying, try reading this post:
    http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4465294&postcount=201
     

  11. MfA

    MfA Master Guru

    Messages:
    972
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GBT GTX4601GB@950/4600MHz
    would be nice if someone compare it's performance to 310.61 on FC3..
     
  12. Hilbert Hagedoorn

    Hilbert Hagedoorn Don Vito Corleone Staff Member

    Messages:
    30,631
    Likes Received:
    512
    GPU:
    AMD | NVIDIA

    You are using an illegal build ? If so you have no right or ground to complain:

    To enable DX11 on Kepler GPUs you need to follow instructions provided by the publisher (new DLL) – This is only an issue with the press build. Day0 Patch will fix this.
     
  13. ShadowDuke

    ShadowDuke Ancient Guru

    Messages:
    2,962
    Likes Received:
    14
    GPU:
    MSI Gaming 970 1450/7600
    no, renaming exe files is working, cos uplay starts the normal exe when you press play/game, not d11.exe.

    also started a new game, played a few minutes, then exe crash.. :(

    Its an uplay game (not the steam version) and you jsut need a copy/key from copy. Same here with AC3, when you know store sellers...(they have copies in stock but arent allowed to sel yet, never heard?)
     
    Last edited: Nov 28, 2012
  14. yosef019

    yosef019 Ancient Guru

    Messages:
    2,090
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 980 4G Gaming @1500
    same here lets pay 60$ and wait 5 days see if it helps
     
  15. ShadowDuke

    ShadowDuke Ancient Guru

    Messages:
    2,962
    Likes Received:
    14
    GPU:
    MSI Gaming 970 1450/7600
    like i wrote in the other thread, renaming files does the trick. But its crashing after a few minutes, dunno if driver or exe renaming. cos uplay forced to launch farcry3.exe.
     

  16. DiceAir

    DiceAir Maha Guru

    Messages:
    1,331
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Galax 980 ti HOF
    wow people complaining about farcry 3 when it's not even out yet. I think they must just STFU cause they don't have legit game
     
  17. Thunder

    Thunder New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 680
    Hitman: 1080p / everything max

    306.97
    Minimum: 18.324608
    Maximum: 30.188679
    Averge: 24.604664

    310.64
    Minimum: 19.455254
    Maximum: 31.128405
    Averge: 25.001804
     
  18. AndyB

    AndyB NVIDIA Rep

    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GeForce GTX TITAN SLI
    Benchmark variance. 310.64 is only for Far Cry 3 performance and compatibility.
     
  19. SLI-756

    SLI-756 Banned

    Messages:
    7,604
    Likes Received:
    0
    GPU:
    760 SLI 4gb 1215/ 6800
    cheers, imo hitman is best lookin game ever released.
     
  20. c6643

    c6643 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus GTX660 2G
    I found my new GTX660 can't run correct clocks on Assassins Creed III and MechWarriorOnline. I had tried two different setup ,so I think is forceware's bug.


    When i playing these game,

    the core clocks even below 980 MHz

    like this

    [​IMG]
    (It's playing Assassins Creed III)

    It's makes me very very low fps

    But i tried play Hitman 5 , that is no any problem about clock, so i think my card not broken.


    my sets:
    q9550 + Asus p5qd turbo +Asus gtx660-dc2-2gd5

    i3-2100 + Asus p8h61-m + Asus gtx660-dc2-2gd5

    They have same issue.




    BTW,I have same problem with 310.61/306.97/310.64 .
     
    Last edited: Nov 28, 2012

Share This Page