Nvidia GeForce 310.54 Beta Download & Discussion

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by [Arnold], Nov 12, 2012.

  1. ManuelG

    ManuelG NVIDIA Rep

    Messages:
    1,013
    Likes Received:
    390
    GPU:
    Geforce RTX 2080 FE
    Sorry but never played with either games. What is wrong with that image? My eyes are tired but aspect ratio looks fine to me.
     
  2. ManuelG

    ManuelG NVIDIA Rep

    Messages:
    1,013
    Likes Received:
    390
    GPU:
    Geforce RTX 2080 FE
    Can you provide more detailed info in our driver feedback form please?

    http://surveys.nvidia.com/index.jsp?pi=6e7ea6bb4a02641fa8f07694a40f8ac6
     
  3. -Tj-

    -Tj- Ancient Guru

    Messages:
    17,260
    Likes Received:
    1,978
    GPU:
    Zotac GTX980Ti OC
    Its a dx10/11 part of driver code.


    Weird though BF3 is fine here, expect for that odd jitter after a while 2hrs or so.. And i play at high gpu OC 900mhz/2200mhz.



    btw try pbsetup.exe, not pbsvc.exe. Pbsvc.exe is if you have a faulty pb on your system, pbsetup updates game directory pb. Or try both.

    You can get both at evenbalance.com, just type in pbsetup.exe in google.
     
  4. xm8z

    xm8z Active Member

    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    GPU:
    TBA
    whts the size of the file pvsv.dll -> 426 kb ??? even i updated the pb, still same CTD bf3.exe crash
     

  5. GhostXL

    GhostXL Ancient Guru

    Messages:
    6,084
    Likes Received:
    54
    GPU:
    Merc 319 6800 XT
    ManuelG I'm posting here on behalf of a friend. Can you or someone please check Black Ops 2 with 310.54 in 2D on the ASUS VG278HE. He is currently running the ASUS GTX 680 DirectCU II OC.

    He has tried 144/120/60hz, and every time he tries a full screen resolution, it caps him out at 1680x1050. This monitor is of course 1080p 1920x1080 native resolution. He has to play windowed full screen to achieve his native resolution. It does work this way of course, but he'd like to be able to run Full screen without windowed mode.

    Thanks!
     
  6. gh4stly

    gh4stly Master Guru

    Messages:
    327
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx970 g1 gaming 1599mhz
    same problem here, cannot select any resolution higher than 1400x900 in black ops 2
     
  7. m4gg0t

    m4gg0t Member Guru

    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX680 Lightning
    BF3 still crashing.
     
  8. Shadowdane

    Shadowdane Maha Guru

    Messages:
    1,429
    Likes Received:
    71
    GPU:
    MSI RTX 3080 Suprim
    The BlackOps II issue is you have to select the right aspect ratio for 1920x1080 to show up. Select 16:9 for your aspect ratio and you should be able to select 1080p now.
     
  9. gh4stly

    gh4stly Master Guru

    Messages:
    327
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx970 g1 gaming 1599mhz
    the game doesn't have an option for aspect ratio.
    but anyways i fixed the problem by using an DVI to HDMI adapter instead of the HDMI port on the video card.
    first game to have a problem with the hdmi port...
     
  10. Gabgoub

    Gabgoub Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Giagabyte GTX 580 in SLI
    I will bump this again in this page, but would also like to add that driver 304.79 also gives me the same low average FPS.

    Are my cards dying, or does anyone with a GTX580 in SLI also experiencing this problem, some help would be highly appreciated, as I am going kinda crazy over this odd issue.
     

  11. GhostXL

    GhostXL Ancient Guru

    Messages:
    6,084
    Likes Received:
    54
    GPU:
    Merc 319 6800 XT
    Exactly I keep trying to tell people this but nobody listens. There is no aspect ratio option to change in Black Ops 2.

    Thanks for backing me up on this issue.
     
  12. Axaion

    Axaion Active Member

    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSi GTX 970 Gaming 4G
    On another note, this is the first driver since pre 25x versions that has under 100┬Ás DPC latency.

    Stable as a rock for me so far
     
  13. bobo451500

    bobo451500 New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670 2GB
    The performance dips I was getting in Borderlands 2 are a lot more frequent with these drivers. :\
     
  14. ManuelG

    ManuelG NVIDIA Rep

    Messages:
    1,013
    Likes Received:
    390
    GPU:
    Geforce RTX 2080 FE
    What is your P-state bug?
     
  15. ManuelG

    ManuelG NVIDIA Rep

    Messages:
    1,013
    Likes Received:
    390
    GPU:
    Geforce RTX 2080 FE
    What monitor are you using?
     

  16. ManuelG

    ManuelG NVIDIA Rep

    Messages:
    1,013
    Likes Received:
    390
    GPU:
    Geforce RTX 2080 FE
    I assume your friend has tried both DVI ports on his graphics card? Please verify this before I file a bug.
     
  17. (.)(.)

    (.)(.) Banned

    Messages:
    9,094
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 970
    What settings are you using in the game and NvControl panel, will have a play around when i get home if your still interested.
     
  18. samappz

    samappz Active Member

    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Dual Nvidia 680M SLI
    ManuelG, the p-state bug is that cards are not hitting max clocks, about 12-15mhz below max and also not idle'ing at the right clocks. Present in the last 3 driver releases.
     
  19. steved72

    steved72 Member

    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI R9 290 Gaming OC
    try to install on win8 again last night. no joy at all, always blue screens, etc. Install WHQL driver and it removed everthing and installed without a hitch. So my rig doesnt beta drivers.
     
  20. yosef019

    yosef019 Ancient Guru

    Messages:
    2,156
    Likes Received:
    10
    GPU:
    EVGA 1080 ti
    It's only you
    I don't have this kind of bugs

    But any word from nvidia or cyberlink solve cuda bug in power director ( not have hardware acceleration ????????
     

Share This Page