Nvidia GeForce 285.62 WHQL

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by stasio, Oct 24, 2011.

  1. buddybd

    buddybd Master Guru

    Messages:
    829
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 1070 FTW
    Didn't even ask for a restart and doesn't include PhysX package either.
     
  2. k1net1cs

    k1net1cs Ancient Guru

    Messages:
    3,783
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon HD 5650m (550/800)
    It does.
    Try moving the scrollbar or your mousewheel down.
     
  3. Flakman

    Flakman Master Guru

    Messages:
    703
    Likes Received:
    16
    GPU:
    gtx 1080ti
    Anybody know where the frame per sec. limiter ManualG said would be in this set is hiding? I looked in the control panel before work this morning and couldn't find it.
     
  4. HellSpawn2097

    HellSpawn2097 Master Guru

    Messages:
    299
    Likes Received:
    38
    GPU:
    Asus ROG GTX1070 8G
    Physx are the same version as in the previous 2 béta versions.
    Could be that a new install isn't needed...?
     

  5. Phragmeister

    Phragmeister Ancient Guru

    Messages:
    1,865
    Likes Received:
    300
    GPU:
    MSI GTX 980 4GB
    I'm also on the same driver due to this issue, can anyone confirm this driver has resolved it?
     
  6. Jonnyboy

    Jonnyboy Ancient Guru

    Messages:
    3,598
    Likes Received:
    9
    GPU:
    EVGA SC GTX 1070
    wasn't the fps limiter suppose to be in this driver?
     
  7. slckb0y

    slckb0y Banned

    Messages:
    758
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GV-N470SO-13I@900/2000 x3
    so you downgraded your computer so you can still use that crampy ol' OS ;)

    rofl, the last computer i got running WinXP is my EEEPC and yet on a dual boot with ubuntu, as it's slow as a snail to boot (close to 1min with ZinXP, less than 10sec with Ubuntu :banana:), look Fugly and still got piss poor performance ( websurfing and normal usage is like twice as fast on ubuntu than xp ).
    i just keep it stripped bare to play deus ex 1, dungeon keeper, citizen kabuto and other stuff from the good ol' days. but really on even a less than average modern computer i wouldn't even think about installing XP on something else than a Virtuabox.
     
  8. Ade 1

    Ade 1 Master Guru

    Messages:
    600
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte GTX 690
    And if you look in the control panel after work this afternoon you'll still not find it! :3eyes:
     
    Last edited: Oct 24, 2011
  9. PhazeDelta1

    PhazeDelta1 Ancient Guru

    Messages:
    15,616
    Likes Received:
    14
    GPU:
    EVGA 1080 FTW
    the frame limiter is not inlcuded in this driver set. the p-state bug is still here. the stuttering i was getting in rage is gone now and no more light flickering in dead rising OTR, awesome :rock:

    at least 2 of my 3 complaints are fixed
     
  10. Shataan

    Shataan Maha Guru

    Messages:
    1,183
    Likes Received:
    119
    GPU:
    EVGA 2080 RTX
    I just reinstalled the Physx driver, and it installed properly. Cool.
     

  11. Steve30x

    Steve30x Master Guru

    Messages:
    505
    Likes Received:
    9
    GPU:
    XFX RX 5700 XT
    It is? Why am I not getting this windows logo artifacting with my GTX580 then?

    Also why am I getting this P state bug with my GTX580?
     
  12. TheHunter

    TheHunter Banned

    Messages:
    13,405
    Likes Received:
    1
    GPU:
    MSi N570GTX TFIII [OC|PE]
    ^
    :rolleyes:

    check that thread and observe who is getting it.. Its mostly custom 570gtx, few 560TI and some 580gtx here and there.


    about P-state well it depends, but the only time that it caused issues was with Firefox (280.xx).. So now with 285.xx it doesn't enter in P0-state all the time (for longer times) and fan stays quiet, so yes its "fixed" like it was before with 270.xx and 275.xx driver.

    I never had P-state issues in games, like down clocking to P8-state low3d while playing a game.


    and btw;
    lame sarcastic troll attempt.

    you dont know what you're saying:bang:

    This glitch started with 275.xx drivers and it happens only for a micro second right before logon screen, its not a big deal, but still it didnt happen before with 270.xx, that's why...
    Anyway nv was able to reproduce it and like i said its not fixed, yet.
     
    Last edited: Oct 24, 2011
  13. Veteran

    Veteran Ancient Guru

    Messages:
    12,103
    Likes Received:
    21
    GPU:
    2xTitan XM@1590Mhz-CH20
    Whats the score Hunter are these better performing than the 285.27?I found these were the best driver for myself.
     
  14. Luumpy

    Luumpy Master Guru

    Messages:
    425
    Likes Received:
    0
    GPU:
    470gtx s/c
    These drivers give me a black screen in windows media center. Audios there just no image, wierd. Reverted back to older drivers and works fine again. Hmmm.
     
  15. phatbx133

    phatbx133 Master Guru

    Messages:
    839
    Likes Received:
    11
    GPU:
    MSI GTX 1050ti 4GB
    Yep I noticed it too around 5am this morning I grab new driver at Nvidia.

    They must have workin hard their butt.
     

  16. TheHunter

    TheHunter Banned

    Messages:
    13,405
    Likes Received:
    1
    GPU:
    MSi N570GTX TFIII [OC|PE]
    I didnt play any games yet, but i guess they'll be fine.

    Yea 285.27 were very good, just like 285.58Q in the end.. At first I had some issues (occasional micro stutter) in L4D2 but when i enabled threaded opt.- ON it stopped..
     
  17. FatBoyNL

    FatBoyNL Ancient Guru

    Messages:
    1,590
    Likes Received:
    47
    GPU:
    MSI 2070 Gaming Z
    Media Center - black screen (TV)

    Same issue here. Black screen while watching TV in Win7 Media Center :( Sound is still working of course.
    Tried several installs/uninstalls with different driver cleaners, no luck (all with Intel graphics & Lucid Virtu on btw, they never have caused me problems before).
    Reverted back to good ole 285.38 and everything is fine again.

    That's a fine way to force everone into playing Battlefield 3, NVidia: killing other basic functionality in the drivers :bang:
     
    Last edited: Oct 24, 2011
  18. OvR|<|LL

    OvR|<|LL Maha Guru

    Messages:
    1,168
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Nvidia

    had the same issue, easily duplicated when running dx11 games windowed as well. I tried upping my voltage to 1.050 from my stock 1.00 and still crashed. Then I found a site that had someone playing wow in dx11 having the same issue. He suggested upping the voltage to 1.063 and I got no more crashes. My cards for some reason stock were set to 1.00 on the gpu core voltage, which when I read around newer revisions are set to 1.050 or higher(?). I use MSI Afterburner to adjust the voltage, its pretty straight forward. Again, to test you can run your game in windowed mode in dx11(Mine would cause the display driver to crash immediately when doing this, running in full screen sometimes I would go 5 minutes sometimes a few hours before I could get it to crash). Worth a shot.

    Ignore this I didnt read your followup comment, sorry dude.Maybe it helps someone else though.
     
    Last edited: Oct 24, 2011
  19. Luumpy

    Luumpy Master Guru

    Messages:
    425
    Likes Received:
    0
    GPU:
    470gtx s/c
    Thanks, nice to know its not just me. Stupid nvidia..:3eyes:
     
  20. signex

    signex Ancient Guru

    Messages:
    8,803
    Likes Received:
    159
    GPU:
    NVIDIA RTX 3050 Ti
    BF3 runs awefull, but i think my CPU is being a b#tch. mostly 22-30fps rarely goes to 48.
     

Share This Page