NVIDIA Driver 353.06 with Kepler fix is OUT

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by moab600, Jun 1, 2015.

  1. DF-1

    DF-1 Maha Guru

    Messages:
    1,417
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA gtx 580
    yep, almost makes you think they're slowly hiding back performance on older parts to make users want to upgrade to the newer parts...


    consumers should watch nvidia like a hawk.
     
  2. eclap

    eclap Banned

    Messages:
    31,497
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Palit GR 1080 2000/11000
    you're saying that in a thread that improves performance on "older parts" you know.
     
  3. juanchacin

    juanchacin New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    GPU:
    SLI GTX 660 Ti
  4. Astug

    Astug Active Member

    Messages:
    84
    Likes Received:
    1
    GPU:
    MSI GTX 970
    Cheers. I'll report back tomorrow after playing some TW3. Gotta go to bed now.

    One little thing I noticed after installing:

    [​IMG]

    I had the same thing with the previous driver but it was Sony Vegas Pro (I think) instead of Action Henk.

    Though on the 347.XX drivers and before it was never there.
     

  5. kilyan

    kilyan Master Guru

    Messages:
    592
    Likes Received:
    6
    GPU:
    evga 1080 sc gaming
    +7FPS here,even if i had to lower my core overclock,because of artifacts, while before it was stable at same frequence:1346/7000. Now i'm on 1320/7000
     
  6. sapo_joe

    sapo_joe Master Guru

    Messages:
    566
    Likes Received:
    10
    GPU:
    Gainward RTX 2080GS
    Downloading.... Just in time to compete with my Game of Thrones download... :p
     
  7. fyshtako

    fyshtako New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670 Inno3D OC
    I can confirm, I've very impressed:

    Before driver update in Witcher 3 -
    55 max FPS, with really bad dips constantly to 30-40 and averaging around 45-50 fps.
    after driver update in Witcher 3 -
    60 almost stable, occasional dips to 55 but much more stable almost locked at 60.

    So it may work for more heavy games in the future, I bloody hope it does considering how close to unplayable my Witcher 3 was before this update.
     
  8. The Goose

    The Goose Ancient Guru

    Messages:
    2,264
    Likes Received:
    41
    GPU:
    Evga 2070XC ultra
    Poor performance in farcry 3 on my gtx690...when I say poor I mean bordering on unplayable with the same game settings.
     
  9. BananaRepublik

    BananaRepublik Member Guru

    Messages:
    102
    Likes Received:
    6
    GPU:
    Galax RTX 2080ti
    I'm running at 2715x1527. I've uploaded 3 images so that you can see. You'll find them here: http://imgur.com/a/7KOnw

    I really have no complaints about performance, even before this new driver, although with the new one, I seem to be able to push it a little more. Before this driver, I turned grass density and foliage distance down to High. Also manually tweaked the shadows to stop them from drawing right in front of my face.
     
  10. Stryfex

    Stryfex Member Guru

    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 1080TI SC
    wtf, i don't know what I'm doing wrong then...I'm not getting anywhere near those numbers and I have shadows to high and foliage distance to high.

    I don't have an overlay of any kind to be able to get the actual numbers but I know 60 fps when I see it...and I'm not seeing it
     

  11. eclap

    eclap Banned

    Messages:
    31,497
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Palit GR 1080 2000/11000
    Do you run with HairWorks on? Or are shadows and foliage distance the only 2 settings you've lowered?
     
  12. Stryfex

    Stryfex Member Guru

    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 1080TI SC
    I have hairworks completely off

    I don't know if it's of note but I am running Gsync as well

    I also have Depth of Field off and Motion Blur off because I just don't like those features
     
  13. brendanvista

    brendanvista Master Guru

    Messages:
    237
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 980 Ti
    Has anyone managed to get this to install on Windows 10?
     
  14. Vidik

    Vidik Master Guru

    Messages:
    545
    Likes Received:
    130
    GPU:
    MSI 1070 Gaming Z
    Nope. Use windows 10 driver for now. manuelg was asked like 7 times in different threads and on twitter and he completely ignored the question about any future "kepler-fix" win 10 drivers.
     
  15. styckx

    styckx Maha Guru

    Messages:
    1,439
    Likes Received:
    84
    GPU:
    2080 Ti XC Ultra
    Are the driver crashes when using a web browser solved?
     

  16. BananaRepublik

    BananaRepublik Member Guru

    Messages:
    102
    Likes Received:
    6
    GPU:
    Galax RTX 2080ti
    I think the best thing to do would be to install MSI Afterburner and RTSS so that you can at least get some idea of what's going on. Maybe you didn't re-enable SLI after installing the new drivers?

    Having some monitoring software will give you (and us, actually) a much clearer picture. Your cards shouldn't be struggling with this game, especially at 1080p or 1440p.
     
  17. BananaRepublik

    BananaRepublik Member Guru

    Messages:
    102
    Likes Received:
    6
    GPU:
    Galax RTX 2080ti
    I haven't had a browser crash yet, but I have had a Witcher 3 crash.
     
  18. DF-1

    DF-1 Maha Guru

    Messages:
    1,417
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA gtx 580
    exactly, and if people didnt have 10+ page threads complaining about it this "performance improvements" would've never been done.

    Even nvidia says that the feedback "helped them find the issue"
     
  19. crisrodrigues

    crisrodrigues Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    GPU:
    3x GTX 980 SLI
    Here it crashed after 5 seconds I started chrome.
     
  20. Agent-A01

    Agent-A01 Ancient Guru

    Messages:
    11,360
    Likes Received:
    896
    GPU:
    1080Ti H20
    Fixed it... it was the updated apex clothing dll someone had posted, going back to old version was the fix
     

Share This Page