1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Nvidia 349.90 WDDM 2.0 for Win10 from Microsoft !

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by michaelj, Mar 19, 2015.

  1. dsbig

    dsbig Ancient Guru

    Messages:
    4,003
    Likes Received:
    27
    GPU:
    EVGA RTX 2070

    could be having problems because it a beta operation system with beta drivers.

    and not everyone is having problems like you.

    there is bugs.

    the driver for windows 10 should be considered Alpha and not beta.

    seems like people forgotten about driver bugs and crashing in the early vista days.

    in other news.

    I did testing with watch dogs.

    with sli. I got around 20-30fps at 1080p

    I disabled sli in nvidia inspector and got 60fps. it was super smooth but then the display driver stopped responding and system bsod and rebooted.


    edit:

    I have the sli problem in windows 8.1 as well with watch dogs.
     
    Last edited: Mar 26, 2015
  2. nanogenesis

    nanogenesis Maha Guru

    Messages:
    1,287
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI R9 390X 1178|6350
  3. -Tj-

    -Tj- Ancient Guru

    Messages:
    16,379
    Likes Received:
    1,473
    GPU:
    Zotac GTX980Ti OC
    Interesting


    just ran it @win8.1 and well it doesn't look so good there, although Im not gonna bother with win10 dx12 yet, OS is still kind of buggy.. :)

    720p
    http://www.3dmark.com/3dm/6372899

    lol 1080p got few calls more :D
    http://www.3dmark.com/3dm/6372953
     
    Last edited: Mar 26, 2015
  4. nanogenesis

    nanogenesis Maha Guru

    Messages:
    1,287
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI R9 390X 1178|6350
    Can you do a test at 1080p between 1333mhz and 2400mhz ram? Just curious. Since you already have one at 2400, doing one at 1333 if time allows should be easy.
     

  5. dave6479

    dave6479 Master Guru

    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 780ti SLI x3
  6. Vidik

    Vidik Master Guru

    Messages:
    545
    Likes Received:
    130
    GPU:
    MSI 1070 Gaming Z
    "Feature tests" in the upper right
     
  7. -Tj-

    -Tj- Ancient Guru

    Messages:
    16,379
    Likes Received:
    1,473
    GPU:
    Zotac GTX980Ti OC
    dave6479, Its here
    [​IMG]


    There is a big difference by single threaded ~1 million calls, by multi not so much but its still there ~ 100.000 calls

    online link doesnt work atm, so i made a printscreen
    [​IMG]
     
  8. dave6479

    dave6479 Master Guru

    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 780ti SLI x3
    Ah, just got the update pop up come through now. Will see once it's downloaded, thanks for the quick reply Vidik and -TJ-.
     
    Last edited: Mar 26, 2015
  9. dave6479

    dave6479 Master Guru

    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 780ti SLI x3
    Got it now, just took a bit of time for my version to say there was an update available.
     
  10. Vidik

    Vidik Master Guru

    Messages:
    545
    Likes Received:
    130
    GPU:
    MSI 1070 Gaming Z

  11. nanogenesis

    nanogenesis Maha Guru

    Messages:
    1,287
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI R9 390X 1178|6350
    Thanks a lot!
     
  12. dave6479

    dave6479 Master Guru

    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 780ti SLI x3
  13. dampflokfreund

    dampflokfreund Member Guru

    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    GPU:
    8600/8700M Series
    Pls help. When I want to start any 3DMark with my dGPU I get a error, GPU Device Removed and a black screen so I have to restart. I didn't had that problem with Windows 8.

    Im now in Windows 10 10041, Newest Intel and Nvidia drivers via Windows Update.

    Also when I try to start it with DX12 only it says API is not supported. What the...? It says I have DX12 in the nvidia control panel.

    GTX 850M, i5 4210 U

    It only runs on my iGPU
     
    Last edited: Mar 26, 2015
  14. Prod

    Prod Master Guru

    Messages:
    303
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Evga GTX 980
    You may have to disable to the IGPU for the computer to not use it. You should be able to do this in the MB's bios.
     
  15. dampflokfreund

    dampflokfreund Member Guru

    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    GPU:
    8600/8700M Series
    No, you have only that option if you own a laptop without Optimus/Enduro (fixed switching)

    And I didn't had these issues with Windows 8.
     

  16. sapo_joe

    sapo_joe Master Guru

    Messages:
    564
    Likes Received:
    8
    GPU:
    Gainward RTX 2080
    This is so cool... DX12 is on!

    BTW, the only game I had problems so far with these was UT3, with some crashes to desktop because of memory leak, and finaly a BSOD.

    But it's all beta still, can't wait to see this going gold!
     
  17. Prod

    Prod Master Guru

    Messages:
    303
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Evga GTX 980
    I see it was just an idea.
     
  18. BeeJAyP

    BeeJAyP Active Member

    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 980Ti Hybrid
    I've heard that running 349.65 on the latest build is actually more stable than running 349.90, has anyone tried this yet? I'm intending to test it myself later tonight, but I thought I'd check to see if anyone has first.
     
  19. Party Poison

    Party Poison Maha Guru

    Messages:
    1,228
    Likes Received:
    170
    GPU:
    Rtx 2080Ti
    Is it possible to run the Win10 as a main os yet? Im not looking for perfect I understand its a preview. HOw is it for current games?
     
  20. Vidik

    Vidik Master Guru

    Messages:
    545
    Likes Received:
    130
    GPU:
    MSI 1070 Gaming Z
    Every single game I played worked just like on 8.1 as long as you're using 347.** driver. Some games run worse with DX12 drivers but that is to be expected (it's even in the release notes of 349.**) OpenGL titles work fine too.
    Main "problem" you'll have to deal with if you update will be verify integrity of game cache.
    If you will install it as a fresh OC think of it as a 8.1 with proper start menu.
    Overall there was nothing I couldn't solve by reinstalling the game or verifying cache. The only title that didn't work on build 9926 was Transistor (only 32bit .exe worked) but it's working in 10041. Then again, it could've been problem with my system as I didn't do a clean install.
     

Share This Page