nvhardpage problem

Discussion in 'nVHardPage' started by nepluto, Aug 29, 2003.

  1. nepluto

    nepluto Active Member

    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    GPU:
    chaintech Geforce 6800 256mb
    hi. i found nv hard page and used it to do some tweaking. i then went to play counter-strike and my FPS jumped al around. in affect y ping was affected to. if i held a button to long it would freeze for a little and as soon as let off it would go back to normal. i tried the performance wizard to set everything back to defaults but no luck. anyway to reset everything back to default?? i tried to uninstall drivers then re-install and no luck there.
     
  2. Asyra

    Asyra Guest

    hmm

    well my first question would have to be, what version of windows are you running? once you reply with that i should be able to help you
     
  3. nepluto

    nepluto Active Member

    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    GPU:
    chaintech Geforce 6800 256mb
    sorry.. im running windows XP.. but i figured out the problem.. thanks alot
     
  4. coldsteal2

    coldsteal2 Guest

    I wish you could have told anyway,
    since I put the program in, my Soldier of Fortue II
    freezes up at the start and I literaly have to turn my
    computer off. Does the same in the safe mode.
    Windows XP, brand new everything and latest
    drivers and Asylum NVIDIA F5900, 1gig of DDR RAM.
    CLiff
     

  5. Matuus

    Matuus Master Guru

    Messages:
    206
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ZOTAC GeForce 8800 GTS 512 MB GDDR3
    You install nVHardPage and you have problems with games? Its possible only if you made some changes in settings for Direct3D or (and) OpenGL. Only installing my application its not a problem maker, because NOTHING change in nVidia win registry. Use detonator destroyer and reinstall drivers, it must works.
     
  6. coldsteal2

    coldsteal2 Guest

    I think its the new NVIDIA FX 45.23 drivers, I reinstalled my
    FX 44.03 and it was fine, it seems to be the latest driver that
    was causeing the problem.
    got it fixed
    thanks
    cliff
     

Share This Page