nForce 6.14 Beta DOWNLOAD

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by {HLH}, Nov 4, 2004.

  1. Damnit

    Damnit Ancient Guru

    Messages:
    2,424
    Likes Received:
    2
    GPU:
    MSI Vega 64 BIOSmod
    Works great on my Epox EP-8KDA3J nForce3 250Gb. NO problems that Ive noticed so far....

    AJ²06, if you know of an SW friver that didnt slow down your burner then delete the folder in the 6.14 and replace it with an older version. That way u can keep the new drivers and use the SW set tha t u know works.
     
  2. pkrexer

    pkrexer Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    GPU:
    eVGA 6800GT
    I have the K8N Neo2 board, and I have had no problems with getting it to work with these beta drivers.
     
  3. XanderF

    XanderF Member Guru

    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon HD 3850 512mb
    Hmm....second evaluation. Everything is golden in these but the sound driver. A little lossy. IE., you know how a 96kbps MP3 sounds vs a 320kbps? Yeah, does that to all audio (digital out).

    I've found the 3.17 audio driver is still the best.
     
  4. heffeque

    heffeque Ancient Guru

    Messages:
    4,125
    Likes Received:
    86
    GPU:
    nVidia MX150
    Does anyone know if these IDE drivers work ok with Plextor drives and it's PlexTools Pro? Untill now I've always had to install all except nVidia's IDE drivers because they messed things up. I used Microsoft's IDE driver that works wonders for me, but I'v always liked to know if there's realy that much of a difference between them, although if there's still incompatibility problems I'm not going to install them, that's for sure.
     

  5. AJ²06

    AJ²06 Ancient Guru

    Messages:
    4,852
    Likes Received:
    7
    GPU:
    GeForce GT 330M 512MB
    So nobody has that but me?
     
  6. V_LESTAT

    V_LESTAT Maha Guru

    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    0
    GPU:
    PNY XLR8 GTX280
    heffeque -

    i had the same issue i had to install the current driver package except for the ide,, and for the ide drivers i had to use the 4.12 drivers.

    those work great for me and every intense or slack burning tool or information tool ive used works great.

    i have yet to install these beta;s though i just wanted to report to you about the poopy nvidia ide drivers and that you had to go back to the 4.12's to make them work.
     
  7. Tarkan2467

    Tarkan2467 Master Guru

    Messages:
    758
    Likes Received:
    4
    GPU:
    EVGA GTX 1080 FTW
    *still can't figure out why 6.14's don't work* My MB is a K8N Neo2 Platinum and others with the same MB have used them with no problems. Is it my RAID configuration?
     
  8. heffeque

    heffeque Ancient Guru

    Messages:
    4,125
    Likes Received:
    86
    GPU:
    nVidia MX150
    Thing is that the 4.12 still don't work correctly for me. At least not the Plextor burner nor it's software.
     
  9. {HLH}

    {HLH} Guest

    tarkan manually install raid drivers
     
  10. AJ²06

    AJ²06 Ancient Guru

    Messages:
    4,852
    Likes Received:
    7
    GPU:
    GeForce GT 330M 512MB
    Dang, bad news....

    I tryied to unistall these driver cuz of the bad CDROM performance I was getting, and when I did the restart after uninstalling it wouldnt boot into windows. So now Im just re-installing windows on my bros rig (i use his to test out drivers... Im soo mean... :D)
     

  11. Damnit

    Damnit Ancient Guru

    Messages:
    2,424
    Likes Received:
    2
    GPU:
    MSI Vega 64 BIOSmod
    oops....
     
  12. heffeque

    heffeque Ancient Guru

    Messages:
    4,125
    Likes Received:
    86
    GPU:
    nVidia MX150
    That happened to me too once! That sux hairy asses.
     
  13. rlsmith004

    rlsmith004 Guest

    Stop Grant disconnect

    Has any one noticed that the stop grant disconnect function not working. I even changed the divider to like 32 and still nothing. It appears to kick in and out like there are cpu usage spikes but you can't see them in speed fan or with the windows performance monitoring tool. Does any one know what might cause this (IDE driver, network driver). Other than that the new 6.14's work great. The new sound drivers even make my Yahama 301's sound better. :D
     
  14. Damnit

    Damnit Ancient Guru

    Messages:
    2,424
    Likes Received:
    2
    GPU:
    MSI Vega 64 BIOSmod
    spyware, viruses, low resources, too muh porn?

    You should check your levels. That or try more drivers or turn off certain programs via msconfig or task manager and see if something yo installed in conflicting with the driver

    BTW, Welcome :)
     
  15. Pollux

    Pollux Member Guru

    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    GPU:
    BFG GeForce 6800 OC Soft-modded
    after I install, it says bad audio driver when I try play music...
     

  16. rlsmith004

    rlsmith004 Guest

    Stop Grant disconnect problem found

    Apparently the 6.14 driver does not have the system drive for the cpu stop grant functions. When I unintalled the 5.10 driver the system driver for stop grant functions were removed and the 6.14 stop grant driver was not present with the beta. I down loaded a patch file with the sys driverand installed it. Every thing working. BTW I removed all the spyware that I could find prior to installation and ran Norton, which made no difference. I do not view porn, it will make you go blind, or could give a a bad clown face.:(
     
  17. {HLH}

    {HLH} Guest

  18. McLan

    McLan Member Guru

    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    GPU:
    (G92)8800GTS 512M
    There are no any difference on my system. 5.10 and 6.14
     
  19. BENCHMARKMAN

    BENCHMARKMAN Guest

    I've gotten several crashes back to the desktop after installing the 6.14 when playing Battlefront and NFSU2 Demo.
     
  20. AJ²06

    AJ²06 Ancient Guru

    Messages:
    4,852
    Likes Received:
    7
    GPU:
    GeForce GT 330M 512MB
    Try looking in Device Manager and see if theres any item with a question mark or something relating to audio or codecs. It if does, u might have to re-install the audio drivers and stuff. Happened on my test computer...
     
    Last edited: Nov 13, 2004

Share This Page