New Version of 4.12 Beta's from ATI ???

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by MaLow17, Nov 23, 2004.

  1. MaLow17

    MaLow17 Guest

    New Version of 4.12 Beta's from ATI? W2k users support?

    Are new 4.12 Beta's out? I was wondering when I read this post: http://forums.guru3d.com/showthread.php?s=&threadid=113653&perpage=10&pagenumber=1,
    cuz the linked file (wxp-8-08-041110a-019199.exe) doesn't exist anymore on ATI's server. But what file exists, is this one (wxp-w2k-8-08-041111a-019253e.exe): http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-8-08-041111a-019253e.exe, which seems to be newer from the day of release (11.11.04). Here is the ATI-Infobase-link and ATI links to the "new" 4.12beta driver: http://www.ati.com/support/infobase/4701.html

    [Edit] It seems, that this driver should work with Windows XP and Windows 2000, look at driver name :).
     
    Last edited by a moderator: Nov 23, 2004
  2. ddsflyr

    ddsflyr Active Member

    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    GPU:
    PNY GeForce 7900GTX 512
  3. danylati

    danylati Member Guru

    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Ati HD 2900XT Saphire 512Mb
    yeah, i think is a new version
     
  4. Diamond15

    Diamond15 Maha Guru

    Messages:
    1,040
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI Radeon 1900XT 512mb
    Are they better?
     

  5. Cynips

    Cynips Active Member

    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Visiontek Xstasy RADEON X800 Pro
    I got a weird graphics bug in HL2 (annoying colored polygons in faces, etc.), but I can't say for sure it's due to the new 4.12b. I'll fall back to the first version and see if it goes away.

    Update: Yes, the bug disappeared. Although it wasn't 100% reproducable in the first place I'm pretty sure the new beta is to blame.
     
    Last edited: Nov 25, 2004

Share This Page