new driver by nvidia 266.35

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by mypc, Jan 4, 2011.

  1. Peerless

    Peerless Maha Guru

    Messages:
    1,494
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 980 sli 4gb
    Thanks man that helped a ton, wish I could have seen this hours earlier since I wasted so much time trying to figure it out. Tech support was a wast of time as usual. Is there any old drivers for the lan adapter? I can't get it to stick if I don't disable the network adapter when I restart.
     
  2. Announcement

    Announcement Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Palit GeForce GTX 460
    hi guys,

    this new driver changed my core/shader/memory clock...check yours too, before it fried your card.
     
  3. Redemption80

    Redemption80 Ancient Guru

    Messages:
    18,492
    Likes Received:
    265
    GPU:
    GALAX 970/ASUS 970
    You serious?? lol
     
  4. Aveon

    Aveon Master Guru

    Messages:
    312
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUS GTX 670 DC2
    Changed

    What was you previous clock speeds and whats the new speeds.
     

  5. DarKGuru

    DarKGuru Active Member

    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus 560 TI DCUII
    I noticed this too with another set of drivers massive overheating and no idea why but my FPS was still meh :p
     
  6. GanjaStar

    GanjaStar Maha Guru

    Messages:
    1,149
    Likes Received:
    2
    GPU:
    MSI 4G gtx970 1506/8000
    the inf file probably misread your card as some overclocked 460 version?

    thats the only thing i could think of causing this.
     
  7. Redemption80

    Redemption80 Ancient Guru

    Messages:
    18,492
    Likes Received:
    265
    GPU:
    GALAX 970/ASUS 970
    I would like to see some before and after GPU-Z shots, as im dubious about this.
     
  8. johnny87au

    johnny87au Ancient Guru

    Messages:
    1,827
    Likes Received:
    1
    GPU:
    2x EVGA 480's / Wc'd ek
    Bet its just a troll :D
     
  9. toyzruz

    toyzruz Member Guru

    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gtx280@sli
    Same her guys ... just relieved that I 'm not the only one with this issue :biggun:
     
  10. Announcement

    Announcement Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Palit GeForce GTX 460
    rebooting solve the problem, i got a habit checking my clock speed after updating.
     

  11. Aveon

    Aveon Master Guru

    Messages:
    312
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUS GTX 670 DC2
    Or it's been reading it wrong since a long time.
     
  12. Aveon

    Aveon Master Guru

    Messages:
    312
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUS GTX 670 DC2
    Guess This is not issue with the 400 series . Again Nvidia should really fix issues for the 200 series users .
     
  13. damien666

    damien666 Ancient Guru

    Messages:
    11,651
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx580 EK H2O @36'c load
    please please tell me how you got AA working
     
  14. Darren Hodgson

    Darren Hodgson Ancient Guru

    Messages:
    16,050
    Likes Received:
    570
    GPU:
    EVGA GTX 1080 Ti SC2
    ManuelG on the GeForce.com forum seems to be suggesting that there's a problem with using high levels of AA on certain cards and that people with this issue should use 4xAA or lower for now. Apparently the issue will be fixed in the next driver set.
     
  15. Darren Hodgson

    Darren Hodgson Ancient Guru

    Messages:
    16,050
    Likes Received:
    570
    GPU:
    EVGA GTX 1080 Ti SC2
    Just select the profile "Need for Speed: Hot Pursuit 2010" and then select the Override option and set the level of AA you desire. The game will then use AA the next time you load it.
     

  16. Aveon

    Aveon Master Guru

    Messages:
    312
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUS GTX 670 DC2
    I got a whole lot of issues
    1]Dawn of war chaos rising : the game hangs , screen goes blank and comes back .
    2] Continous stuttering in POP FS while killing enemies.
    3] Stuttering in Splinter cell Conviction.
    4] Stuttering in Mafia 2
    5] Stuttering in COD B0

    I gonna see does the 266 series fix these
     
  17. damien666

    damien666 Ancient Guru

    Messages:
    11,651
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx580 EK H2O @36'c load
    i think im included in this card list
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=3836804&posted=1#post3836804


    hold on ur gtx580 also now im confused


    ok ive tryed the x2, x4, x8Q and they dont work either,

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: Jan 5, 2011
  18. rastamanfromjam

    rastamanfromjam Member

    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx 770 sli/3dvision
    Nice drivers for me and my gtx 295!
    Updated from the 260.99s.
    And I must admit: The new drivers give me a smoother experience!
    with the 260s there were some (very) small hickups (especially crysis) ... but now they are gone.

    :thumbup: Good work!
     
    Last edited: Jan 5, 2011
  19. X7007

    X7007 Ancient Guru

    Messages:
    1,665
    Likes Received:
    39
    GPU:
    Sapphire 6900XT
    For me it working pretty good, i am using 266.44

    i use 4xS Combined
    Transparency Supersampling 8x Sparse Grid SuperSampling. and forcing it in control panel.

    It runs very smooth with 1920 and full graphics in-game and i'm playing with a wheel.
     
  20. Darren Hodgson

    Darren Hodgson Ancient Guru

    Messages:
    16,050
    Likes Received:
    570
    GPU:
    EVGA GTX 1080 Ti SC2
    @damien666 - AA is definitely working for me with 16xAA forced albeit I'm using the newer 266.44 beta drivers that were leaked before New Year. Your settings are correct too from the NVIDIA Inspector screenshot you posted so it should be working for you. Strange that it isn't.

    You haven't disabled any NVIDIA services have you?
     

Share This Page