New beta version discussion

Discussion in 'ATI Tray Tools Public Beta Section' started by Ray Adams, May 24, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hvitakristr

    Hvitakristr Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATi Radeon HD 4850
    Finally I found the PS/VS settings in the registry. They did not dissappear after uninstallation and not even by Driver Sweeper or Driver Cleaner. I deleted those strings manually and everything works fine again! Strange how they worked for awhile in San Andreas, and all the sudden messed up the whole system! But they were shown as No Override in ATT as many other settings that I tough were defaulted; but the issue was that ATT didn't show the correct values in the Standard Tweak Section. I don't recall such issues with ATT in XP, are you releasing a more Vista-optimized version soon?

    Thanks, now I never touch those settings again!!!
     
    Last edited: Aug 8, 2007
  2. Dwarden

    Dwarden Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Sapphire HD7850 2048MB
    good news this problem is not ATT related at all ...
    it's problem of new PowerStrip 3.75.590 , after You start it You can't access sensors anymore in anything

    older builds (like beta 3.75.586) works fine ...
    if anyone interested about i posted on official entech board
    http://forums.entechtaiwan.net/viewtopic.php?p=21452
     
  3. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    I wrote about it a few times! If you have other utils which can access GPU, try first to uninstall them and only after that check ATT
     
  4. nabla666

    nabla666 New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Signed drivers under Vista 64

    To bypass the "signed drivers" check I found this trick:
    http://phrosty.phoenixlabs.org/pg2-rc1/
    Quote :
    "# Start -> All Programs -> Accessories -> Right click Command Prompt -> Run as administrator.
    # Copy the following exactly (without quotes): "bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS". Right click on the title bar, go to Edit -> Paste. Make sure what was pasted is correct, then hit enter to execute the command.
    # Reboot the machine
    # Now the first time you load PeerGuardian you will see a message like the below. If you performed the above steps correctly, it is safe to ignore this. You can make sure by turning on Show Allowed under settings, and making sure an IP scrolls by when you visit a website."

    But WARNINGS :
    After applying the windows update Windows6.0-KB938979-x64.msu and Windows6.0-KB938194-x64.msu the non-signed drivers don't load anymore...
     
    Last edited: Aug 9, 2007

  5. Dwarden

    Dwarden Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Sapphire HD7850 2048MB
    yes i know Ray so that's why i posted about outcome to avoid confusion , really sorry :)
     
  6. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Uplodaed new beta version
    + Added option to change Black and White level (if supported)
     
  7. Dwarden

    Dwarden Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Sapphire HD7850 2048MB
    i got question it's possible to support VRM (voltage regulator module) temperatures sensor ?

    both RivaTuner 2.02 and Everest Ultimate (latest beta builds) are capable of reading this value from 19xx and 2xxx serie cards ...

    p.s. what's latest beta build number? thx
     
    Last edited: Aug 21, 2007
  8. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    ATT has full support for X19xx sensors. What sensor you are talking about?
     
  9. Rafnagud

    Rafnagud Master Guru

    Messages:
    214
    Likes Received:
    18
    GPU:
    EVGA RTX 2080 Ti
    Attsetup.exe says it's still version 1.3.6.1047? Is this correct?
     
  10. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    No! yesterday I have uploaded 1050 at the same location. And I have checked today FTP. There are build 1050
     

  11. Rafnagud

    Rafnagud Master Guru

    Messages:
    214
    Likes Received:
    18
    GPU:
    EVGA RTX 2080 Ti
    I'm using the link at the first post of this topic and the installation file(Attsetup.exe) says it's still version 1.3.6.1047. Strange. Haven't installed it yet so i don't know what the version is of the program itself.
     
  12. FallenAngel

    FallenAngel Active Member

    Messages:
    57
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Gigabyte GTX 1050Ti OC
    From the first post link it downloads the 1047 build for me, too..
    I'm trying since yesterday :)
     
  13. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    sh%&$t :( Really 1047. I just deleted file from FTP but its accessible any way. What a stupid problems has provider!?
    I will inform you guyz when this will be fixed
     
  14. Caboose OMalley

    Caboose OMalley New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUSEnhanced Radeon EAX1600XT 256MB
    Did you manage to make it compatible with Halo 2?
     
  15. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950

  16. FallenAngel

    FallenAngel Active Member

    Messages:
    57
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Gigabyte GTX 1050Ti OC
    It's 1050 now :)
     
  17. Rafnagud

    Rafnagud Master Guru

    Messages:
    214
    Likes Received:
    18
    GPU:
    EVGA RTX 2080 Ti
    Thanks Ray
     
  18. Dwarden

    Dwarden Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Sapphire HD7850 2048MB
    Everest Ultimate 4.10.109x beta

    RivaTuner 2.02

    [​IMG]
     
    Last edited: Aug 23, 2007
  19. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    ATT has all of them
     
  20. Dwarden

    Dwarden Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Sapphire HD7850 2048MB
    erm , on my system ATT (beta 1050 and older) shows only GPU and ENV ...

    what's wrong ? :)
     
    Last edited: Aug 23, 2007
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page