New beta version discussion

Discussion in 'ATI Tray Tools Public Beta Section' started by Ray Adams, May 24, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mongoo

    Mongoo Member

    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    The 40% its my personal opinion

    In Background runs:
    Antivir
    Speedfan
    Cpucool
    Zonealarm
    Drivetemp
    Setup4pc
    Spybot 1.5
    Realtek Sound Manager
    Dumeter
    A4Tech Wheelmouse
    Lexmark Printer
    and Atitratool

    To Highprofile it switches always and at start to low profile but after a game not always back to low profile!



    Thats all :)
     
  2. Mongoo

    Mongoo Member

    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    i have disabled drivetemp and setup4pc.
    Till now all is ok !

    Testing continues

    Always the same too !
    Disabled now cpucool

    Always the same !

    Now disabled speedfan
     
    Last edited: Nov 16, 2007
  3. Warpy

    Warpy Master Guru

    Messages:
    516
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2X 980Ti Poseidon PLAT
    Hi Ray

    Will this set of ATI tray tools work alright with the 3870XT card?
     
  4. n\/Cl34r

    n\/Cl34r Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    GPU:
    RTX 2080 Ti
    I think you'll be better off with Rivatuner - the 2.06 version has express support for the 3xxx Series. But you need to wait for the new Catalyst 7.11 (Powerplay and so on) anyway

    BTW:
    No need anymore for manual control of 2900 series voltages/clocks. It can be done by BIOS modifying now
     

  5. Laykun

    Laykun Ancient Guru

    Messages:
    3,208
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 x EVGA GTX670 4GB
    How? Tell me how to modify the BIOS please.
     
  6. n\/Cl34r

    n\/Cl34r Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    GPU:
    RTX 2080 Ti
  7. Mongoo

    Mongoo Member

    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Its Speedfan 4.33 in Combination with Att 1042 i think !
    Testing Continues!
     
  8. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    2 Mongoo - try also last beta version.
     
  9. Caboose OMalley

    Caboose OMalley New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUSEnhanced Radeon EAX1600XT 256MB
    Hey, I just got Gears of War for Windows and I noticed that ATT crashes it too :(
    Just like in Halo 2 Vista.
    Could this have something to do with Windows LIVE?
     
  10. pxmm

    pxmm Member

    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD 280X
    Windows LIVE crash posts are filling the Gears of War epic forum at the moment.
     

  11. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    I know about it. Same problem as with HALO 2. It seems that the problem in Microsoft XLive service. Something similar like problems with Punkbuster and RivaTuner.
    At this moment I have no idea whats wrong with it, but I'm working on it.
     
  12. Dwarden

    Dwarden Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Sapphire HD7850 2048MB
    any idea why since last 2 or 3 builds my benchmark runs only in windowed mode instead of fullscreen ?
     
  13. Decane

    Decane Ancient Guru

    Messages:
    5,194
    Likes Received:
    19
    GPU:
    GTX 1060 6GB
    Ray, I would like to report a small box placement bug in the latest beta version (as of 23.11.2007):

    [​IMG]

    http://img217.imageshack.us/img217/2755/88476268pe8.jpg

    The "Restore desktop icon positions..." box is misaligned with the rest of the items in the window.

    Looking forward to the official release!
     
  14. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Thanks. I will fix it.
     
  15. totya

    totya Member Guru

    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus EAH4850 512MB
    Wow what big problem :)
     

  16. Decane

    Decane Ancient Guru

    Messages:
    5,194
    Likes Received:
    19
    GPU:
    GTX 1060 6GB
    I'm a perfectionist. ;)
     
  17. totya

    totya Member Guru

    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus EAH4850 512MB
    Hi developer!
    ATT 1.3.6.1067 with ATI 7.11 (only display driver), well ATT is often crashed without run 3D apllication...
     
  18. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Where crashed?
     
  19. totya

    totya Member Guru

    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus EAH4850 512MB
    I work on computer, and I see on the screen : ATT tray icon is disappear.. and ATT temperature icons too...
     
  20. phunkydizco

    phunkydizco Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    When I click a desktop shortcut for a game profile, sometimes the wrong game is started.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page