New beta version discussion

Discussion in 'ATI Tray Tools Public Beta Section' started by Ray Adams, May 24, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Last edited: May 25, 2007
  2. djkemp1

    djkemp1 Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    is this only change as i have the previous version and don't have crossfire, is it ok to leave that one on for now i should i update?

    are you meant to run atitray tools as administrator, as i haven't had problems not running as admin in vista. or is there something that isn't working correctly by not running as admin.

    thanks for the help
     
  3. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    You can stick with release. This is just small localization subsystem update
     
  4. djkemp1

    djkemp1 Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    are you able to answer my second point anyone

    cheers
     

  5. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    No. No needs to run it as admin. Just use administrator account to install
     
  6. djkemp1

    djkemp1 Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    cheers for the help ray
     
  7. djsolidsnake86

    djsolidsnake86 Master Guru

    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD7850
    in latest beta i have dirext3d and opengl profile separated :(
     
  8. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    I assume you don't have CCC installed? Go to the Advanced tweaks and select "CCC mode switch" database
     
  9. Sta1ker

    Sta1ker New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hey Ray. I've been using ATT for a long time. Why in these betas Volume control in Hot Keys is gone? (in Vista x64) It was very usefull for me, I use headphones only, any chances we'll see it back?
     
  10. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Incompatible under Vista.
     

  11. dada123

    dada123 New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    GPU:
    x1950xtx
    Hey, dont know if its a problem with the new beta verion but older version runs without the problem. My card dont change 2d and 3d mode. Just runs in 2d mode. Ati HotKeyPoller is on but wont change the memory when i start a 3d application...
    I tried a new installation but dont change anything. Is there anything changed in the beta that this could happen?

    any idea what it could be?


    dada

    edit: my system runs on xp 32bit
     
    Last edited: Jun 12, 2007
  12. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Nothing was changed. Just be sure you didn't touch OverCloking in ATT with Driver Level or it will overwrite any OverDrive settings and you will not get 2d/3d clocks with Catalyst
     
  13. Sta1ker

    Sta1ker New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Here a bug goes: in Battlefield 2 taking screenshots causes BSOD very often. No matter bmp, jpg or png and I've tried it with different drivers and ATT versions.

    my specs:
    CPU Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz@2.66GHz
    RAM NCP 3x1024MB 667MHz@740MHz
    Videocard Sapphire Radeon X1900 GT 256MB Soundcard Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty
    Storage Seagate Barracuda ST3120827AS
    Motherboard Intel D975XBX
    OS Windows Vista Home Basic 64-bit
     
  14. willardjuice

    willardjuice Active Member

    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    GPU:
    4870 X2
    I think I found a bug. It appears ATT incorrectly detects the memory settings for Overdrive (I have a X1950CF, currently in a single configuration).

    [​IMG]

    As you can see ATT thinks my max memory is 900 (when it should be 1100; in fact ATT's max is under my default memory speed of 1000).

    Not a big issue, but I thought I should bring it to your attention (I'm running Vista x64 btw if that helps).
     
  15. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    It better to use SEARCH before posting some "bugs" :)! ATT will show SAME values as Catalyst because ATT reads them from Catalyst. And for your board you HAVE to increase upper memory limit in ATT's general settings.
     

  16. totya

    totya Member Guru

    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus EAH4850 512MB
    bugs

    Hi Ray Adams!

    1. v1.3.6.1046 beta cause BSOD on my XP SP2 system. I don't use this.
    2. v1.3.6.1044 beta cause "Advanced Disc Catalog" (version is latest 1.51) program freeze, my virus scanner says : "buffer overrun".

    If I add "Adc.exe" to hardware/auto overlocking/exclude list
    or
    tools&options/general options/general tab/agressive 3D detection uncheck,
    the result : adc works correctly.

    Thank you, this is great application, I think this is the best ATI utility on the world.

    Sorry my poor english.
     
  17. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    This is only way to do when you find incompatible software.
     
  18. totya

    totya Member Guru

    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus EAH4850 512MB
    Hi, not exactly, ADC application is freeze when start, if ATT running. These settings (agressive 3d detection or add excluse list) must if I want run ADC application... :)
     
    Last edited: Jun 25, 2007
  19. binormalkilla

    binormalkilla Master Guru

    Messages:
    394
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD4870X2 XSPC water block
    Have there been any updates on the Crossfire front? I posted my system info before and after Crossfire in the specified thread.
    THanks for the great app! You know you're famous right? :p
     
  20. crowler.ar

    crowler.ar Member

    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX 8800GTS 640MB Xtreme
    Hi Ray, just wondering. Are you planning to include control to choose over the new color system available in cat7.5 ? I'm talking about "MCE and Standard"
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page